Michal K. Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 No sedlo si to dost, ale za me uprimne...nelibi se mi to :( Kola vypadaji malinke a hodne zalezle, aspon podle techto fotek :( Sory, muj nazor Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 škoda jen, že jsi nevzal ty 19" :P Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Pohoda, me se to moc libi ;) snad vydrzi JOM co nejdele v dobrym stavu... Limcovy kola budou vzdycky vypadat mensi a co si budem povidat, optimalni velikost pro OII jsou 19" :) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 JJ,ty fotky jsou uplne na houby,s bleskem to neni ono,za bileho dne je to uplne neco jineho.Samozrejme ze z tohoto pohledu a osvicene,vypadaji zalezle ale ve skutecnosti to tak vubec neni,na tech fotkach to auto vubec nepoznavam. Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Fotky to nikdy neznazornej jako skutecnost, bud v klidu :) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Jasny,vim co jsem pred hodinou videl nazivo,takze jsem v klidu,vubec jsem to nemel ve tme fotit...pri tomhle osviceni a uhlu,by vypadaly zalezle i ET30... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 No na tom mojem VT se mi to zdalo taky prave lepsi, takze snad realita lepsi. Ale dulezite je, ze to dela radost tobe Kdyby se vsem libilo to stejne, tak je ten svet na dve veci coz Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Jak rikas,koukal jsem na to v dilne z boku,je to uplne v pohode,spise jsem mel strach,aby to nekde v garazi nebo na retarderech nechytalo,kdyz jsem to zkousel tak ani tuk ve dvou(mehanik ma 100kg),otazka je co udela zadek,kdyz ho nalozim ale to u mne vlastne ani nehrozi,takze snad to rok ci dva vydrzi a pak poridim kvalitnejsi podvozek,jinak ted resim posledni vec,potrebuju vytahnout ten prohlej prah,zrejme to udelal byvaly majitel heverem,mate nekdo tipa? Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Prepac, ale to lizatko pod prednym naraznikom vyzera na predface strasne... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Koukam ze dneska je to sama kritika,no nic,jdu radeji chrapat.... :Atrix24,budu se opakovat,tak jako ty mas stale vyhrady na kola,(ted zase lizatko :lool: )mne se zase vubec nelibily ty tvoje hrozny cerny doplnky co jsi mel na rs...je to o vkusu kazdeho z nas Jsem zvedav co udelas s audinou,drzim ti palce Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tak par fotek... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 (upraveno) tak už to vypadá o mooooc lépe než ty noční fotky, ale na té poslední to přední kolco vypadá malé, ale jinak peckovice :palec: Když tak si ty kolca necháš na zimu a na léto koupíš 19" :smich: Upraveno Březen 6, 2013 uživatelem martink52 Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Jasny :lool: ,real je uplne v pohode,o 19 ani neuvazuju,jsem spokojen na vysost,je tu nekdo z Prahy s bilym faceliftem-kombi,cerna strecha a hauptna? Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 nebudes davat podlozky dozadu? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Nebudu,mozna by to cm sneslo,ale v realu to vypada tak akorat,kvuli fotkam na to kaslu Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 No ted uz je to trosku jina pisnicka. Ale jak rika Martin, 19ky by to sneslo :P Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Asi ano,ale v planu nejsou,ted se zamerim na ten prah od heveru a hlavne na uzivani,ta jizda je ted fakt bozi Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Budeš to už nechávat tak jak to je nebo to na léto půjde ještě níž? Na zimu zase asi zvedneš, ne? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Martas,to uz vic dolu nejde,je to na maximu a na zimu urcite nahoru,jinak dneska jsem se musel prestehovat do nizsiho patra,na moje misto jsem se proste nedostal Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tak já podle fotek myslel, že by to šlo ještě tak 2cm dolů a né, že už to je nadoraz. Taky to po letošní zimě vidím tak, že příští se bude buď zvedat nebo se bude lízo sundávat, ale asi jen zvedat. Jj už jsem to zahlídl, že musíš parkovat níže. :lool: Přitom, když se dívám na ty fotky, tak mi to nepříjde až tak nízko. Kolik má ten štelovák max snížení? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Pisou 60 ale ve skutecnosti to je o 45 a dal to nejde...myslim ale ze mi to staci az nad hlavu,i kdyz je pravda ze ten najezd na moje misto byl extrem,taky jsem jeste nejel nalozenej vzadu ale na hupech co mi driv skrtal zadek,je to v pohode,tak proto ani podlozky resit nechci.Test bude v sobotu,jedu plnej k Jicinu,sice povezu jen zensky ale stejne to bude zkouska zadku,ale ne jejich :lool: ,jak uz by jsi to urcite okomentoval,vid :lool: Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 používáš vůbec někdy funkci combi? :-) jinak pěkný pěkný ;-) Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 marekczek >> taky mě už napadlo na co má vlastně kombajn magnum >> já a něco komentovat? bych si v životě nedovolil, ale měl by jsi si koupit plástve, 19", duplex a překopat to na facelift :lol: Pro jakou barvu jsi se nakonec rozhodl na ty třmeny? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 marekczek-jo,narazis spravne,mam sice kombajn ale jen proto,ze se mi combi libi,prostor vzadu prakticky vubec nevyuzivam...martas,ty trmeny necham zatim tak,kdyz jsem je trosku otrel hadrem,jsou jako nove,bylo to natrene kvalitni barvou,takze nakonec je pouze velmi dukladne ocistim... Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Co tam máš na tom za gumy? Jinak teď už to vypadá hezky Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 vypadá to pěkně pane! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Diky,gumy jsou 215/40-18Nankang. Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 olééé :) pekné to mas Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Dekuji pekne Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Tak dneska po vcerejsim cestovani vapka a par fotek... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky