Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Tak možná bych RS označení nechal, ale to Octavia bych dal dolů a SPZ bych přilepil oboustrankou ať tam prostě není žádný plastový držák, ale jen čistě SPZ. Uvidíš jak to prokoukne hezky :-) když tak ti tu potom přihodím fotku pivo.gif

EDIT: Stěrač nechej, ten bych nerušil auto má vypadat hezky, ale má být taky Funkční lol.gif

Upraveno uživatelem Honzajs39
Odkaz ke komentáři

Myslím že tu dokonce měl někdo fotku z bouračky kde měl nabouraný předek a ten pattex oboustranný ten nárazník dokonce držel pohromadě lol.gif

Ale v klidu taky jsem z toho měl strach, ale dneska se nebojím ani wapkou to podjet, mám pocit že to drží dokonce líp než ty držáky :-D

Zítra ti tu hodím fotku, jelikož už je celkem tma tak by nešlo vidět, ale a uvidíš, fakt je to rozdíl a krásně čisté pivo.gif

Odkaz ke komentáři

Hele já myslím, že to není proti ničemu. Mám to už na třetím autě a nikdy problém nebyl, ani na STK. A i v cizině bez problému. Navíc to drží rozhodně víc než rámeček, takže ztráty se nemusíš vůbec bát

Chlapi a jak se na ty znacky bez podlozek tvari polisi?(docela ted poutam jejich pozornost,tak nevim jestli prilejvat olej do ohne)

jirka3,to jsem pochopil :palec: ,uz se tesim na lesteni na jare a nejake hezke misto v prirode,to budou fotecky :rolleyes:

Jojo, taky se těším, až bude auto hezky čistý

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...