Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

No chlapi je to des,ze ja ale u toho nikdy nikoho nechytnu,ja uz ani do nakupnich center nejezdim autem a kdyz jo,cekam na parkingu,jenze to clovek proste neuhlida,ty dva dulky jsou tam co to auto mam ale ten zadni naraznik tipuju ze vznikl min rok pred praci,musel bejt ale rychlej,pac na auto defacto nonstop cumim a mam ho od sebe pet metru.

Odkaz ke komentáři

Paradoxní je, že mi asi před měsícem někdo odřel hranu předního nárazníku až přes lak (červené auto). Tak jsem šrám zabarvil lakovou tužkou a vyleštil co se dalo.

Včera jsem umyl auto a všiml jsem si, že mě na tom samém místě opět lehce lízlo červené auto. Čili to byla asi tatáž osoba (možná v práci), horší je, že zatím nevím, kdo. Z toho by mě fakt kleplo, s autem se vyhýbám i keřům, aby mě náhodou nelízly, ale stejně mám auto otlučené, jak....

To je přední nárazník, na liště pravých předních dveří jsem našel rovněž novou odřeninu, naštěstí jen povrchovou a tak šla rozleštit. Ale tu bodovou promáčklinu na zadním nárazníku (asi centimetr hluboká vertikální rýha, na světle lehce ohraničená promáčklinou) už nezakryju nikdy ničím, protože čeští řidiči jsou neohleduplná hovada :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Mas naprostou pravdu,ono se neni cemu divit,je to i o jizde po silnicich,ja si vzdycky rikam,nebudu se rozcilovat,zrovna v sobotu,sjizdim barrandak,dole stoji dost casto polisi a stavej auta,jedu podle predpisu,za mnou sup,frajer na mne nalepenej na narazniku,kaslu na nej,dole na spojce mne predjede,neco signalizuje,policajt kouka,ja se po minute zase stejne rozcilim,neda mi to,slapnu na to,jsem na jeho urovni,sundam okno,ptam se co se ti nelibilo,hrdina se ani nepodiva,,,,jsou to proste dobytci a hrdinove skovani za auto a toho je v posledni dobe vazne hodne co zazivam...

Odkaz ke komentáři

Tak to musim rict ze auta ze severu jsou naprosto v pohode,uchylove jsou vesmes ackari,to jsou totiz nasi mistri sveta!Zvlaste nadlide v BMW a Medvedech...taky mam jeden zazitek z predm.tydne,stojim z vedlejsi na evropskou na cervenou od sarky,od evropske dojizdi na semafor na mou stranu pani s fabkou,ocividne zastavuje,pac uz ma oranzadu,ja se pomalu rozjizdim na zelenou,v tom prilitne za pani bilej baf X5,predjizdi ji a na cervenou vlitne primo proti mne v protismeru,oba zastavujeme,lezu ven ze ho vytahnu za limec,hnup hrabe objizdi mne a mizi v dalce,holt,pribehy kazdy den...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...