magnum67 Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 JJ,taky vypadaji dobre... Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Jo taak,tak uz chapu,ty prijedes tvojim,ja to udelam a vecer zajdem na pivo,prespis a druhej den odjedes,tak to je jasny,je otazka kam to tady vsechno zavreme,musim udelat petlici na zamek zvenku v kredenci... :D no tak sem to uplně nemyslela, no ale budiš :D :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 no tak sem to uplně nemyslela, no ale budiš :D :D :lool: Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 jinak honeycomb fakt nevypadá marně ;) Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Hmmm honeycomb sada je za 5000,- :( blázni! Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 co tady na tomhle forum není drahý? :) ještě mě napiš, že detailing nejde do peněz :D Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Správná a kvalitní péče o vůz dle mýho nelze moc srovnávat s tím, že někdo dělá kus plastu s 1000000% marží. :) Ale je to o poptávce. Asi za ten kus plastu je někdo ochotný tolik dát. Na druhou stranu jedno umytí detailingem vyjde na míň než nějaký krámy z benzínky. :) Jinak za mě jo, honeycomb je fajn, ale za ty leta mě to nikdy nezlákalo si ho pořídit (do teď jsem nevěděl, kolik za to chtějí) :) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 No jak jsem uz psal,mne se libi ty origo mrizky vic nez plastve,to je asi otazka vkusu kazdeho z nas. Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Za mě pěkné, na faceliftu se mi to ale už nelíbí, tam vypadá originál dle mého lépe ;) Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Ja tu 5ku za ty plastve dal a nelituju. Libi se mi to porad. Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Taky se mi ty plástve líbí ale je to každého věc Prostě někdo rád holky a někdo.... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 (upraveno) Tak jsem diky Jindrovi skoukl jak to delaj chlapi na zlinsku,davam sem jejich foto,spolu s malou simulaci jak by to priblizne vypadalo na moji a musim rict ze na prvni pohled to vypada zajimave...posudte sami,vase nazory mne hodne zajimaji... Upraveno Březen 17, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Tak ak bude cierne aj okolo dialkovych tak to moze byt zaujimave avsak na tej fotomontazi to vypada trochu divne ked je to tak useknute :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 JJ,ja jsem to seknul brzo,na druhou stranu na te cerne se mi to zda moc tmave,to bych zase nechtel,chtelo by to lepsi foto,kazdopadne to jeste hodne dobre promyslim,nez do toho pujdu... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 To je jasne :) mne sa na ciernej pacia obyc nezatmavene svetla ale zas tvoja modra by ich mozno zniesla v poho Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 No prave,nechtel bych to az tak moc zatmavene jak to pusobi z tech fotek,otazka je,jestli ty fotky neklamou,super by bylo to videt nazivo. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Ja bych ji na tvou dal,protoze ona to je jakoby stejna barva co mam ja akorad v modre jestli me chapes a cerne doplnky vypadaj dobre na moji stejne jako u tebe! ;-) takze bych se toho nebal ;-) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 (upraveno) No,budu uvazovat zhruba 14 dni,prvni tejden v dubnu mam volno,takze do te doby se rozhodnu,a pripadne bych to v tom tydnu poresil. Co se tyka demontaze svetel na predfl,je to nejak komplikovanejsi nebo klasicke prichyceni srouby,nikde jsem tu nenasel navod,na co dat pozor atd... Upraveno Březen 17, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Stejne,jedna plast matka zezadu odsroubujes pak povytahnes packu co je u masky pod svetlem zboku svetlo ti povyjede ven ty ho vysunes,odpojis konektor a je venku ;-) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 (upraveno) JJ,dikec,uz jsem to probirai s Jaryskem,rikal to taky tak...no uvidime,jak rikam,bylo by super to videt nazivo,pac ta fotka ze Zlina mi pripada ze je to cele moc tmave,coz bych rozhodne nechtel,u fl jsou ale paradni. Upraveno Březen 17, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Vsak ty si to udelej podle sebe! ;-) nech to kolem cocky chrom i na dalkove at se odrazi svetlo na dalkove a bude to pekne,zbytek nech tmave ;-) nakoduj deni sviceni amerika pokud nemas a bylo by to TOP! ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 JJ,nejak tak decentneji to tam polakovat,to bych bral,no,mam o cem uvazovat. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Nejvic se mi libi varianta co ti dal fotku lojzahlina tu prvni,tak bych to bral! ;-) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Napadlo mne nestrikat celej ten vnitrek cernou ale jen lehce jeden jemny postrik transparentem co mam i na zadnich svetlech,aby to jen velmi mirne vevnitr ztmavlo,pripadne potahnout ten vnitrni dil jemnou prusvitnou folii,v pripade toho transparentu si nejsem jisty,jestli by chytnul na ten chrom...co myslite. Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Když ho vezmeš třeba jen opravdu jemným smirkem pod vodu (např. 1600, 2000, 3000), tak ho jen lehce zmatníš a stopro ten sprej chytne Já takhle dělal blackhousing na Hondě podle japonskýho Type-R a drží to dodnes ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Fajn Dane,dobra informace,diky moc Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Já bych to nedělal, bude to ošklivé - radši tu černou, nebo klidně bych zkusil vnitřek v barvě vozu ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 No to je taky zajmava varianta,v barve auta,tezko se to ale takhle predem hodnoti jak by to vypadalo v realu... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Zajímavě Ztmavit chrom bude dle mého nanic, bude to laciné. Černá je sázka na jistotu, hodí se na každé auto. No a barva vozu může být zajímavá v případě méně výrazných barev, což tvá je. Červená by vypadala hrozně, bílá by nebyla asi také žádný zázrak, ale modrá by mohla být decentně zajímavá ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky