magnum67 Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Diky chlape,napadla mne myslenka,ze bychom natocili taky klip,neco o clubu,pokud by byl zajem,hlaste se u mne zpevaci :lool: Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 ten kluk je normální blázen... :D :D :D ale je to super jen jedna rejpavá...škoda, že v tom záběru z altánu je vpravo vidět druhá kamera s mikrofonem :( Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 JJ,byla to jen takova zkouska jak na to.... Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Co to je za čas? :D 5:51. To už máš jako stařeckou nespavost??? :D :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 :lool: :lool: :lool: ,Jindro kavicka pred pracovnim procesem Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Tak dneska prezuto na zimni,jeste jsme to nezvedali protoze dle stavu zadnich pneu jdu na geometrii a dve letni muzu kupovat znovu. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 to uz mate v CR snahy ? :D a coze mas vyskakane zadky? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 já taky nevím proč dává zimáky :D Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 To pujdes dvakrat na geo? Jaky to ma smysl? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 (upraveno) Jestli ted v klidu nebo za tri tydny,je uplne jedno,rano kdyz jezdim do prace je minus tri,zamrzla okna...nic tim nezkazim,jinak zadni jsou sjety kvuli spatne geo, podvozek jsme dukladne zkontrolovali a je vse ok,jeste pozvazuju,jestli to vubec budu zvedat,neni to na tech zimnich tak strasne,dokonce jsem dneska neskrtl ani tam kde normalne skrtam.A chlapaci,zimaky prece nejsou jen kvuli snehu ale maji lepsi prilnavost pri nizssich teplotach Upraveno Říjen 6, 2013 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 to hej ale ked su plusove teploty lepsie sa deru :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 máš čeče pravdu, hlavně kdybys boural jako já, tak hned co si první fotí likvidátor kola + vzorek. jak pak nemáš zimáky v tomhle, tak by ti mohli něco strhnout i když třebas zákon to říká jinak. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 máš čeče pravdu, hlavně kdybys boural jako já, tak hned co si první fotí likvidátor kola + vzorek. jak pak nemáš zimáky v tomhle, tak by ti mohli něco strhnout i když třebas zákon to říká jinak. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 (upraveno) JJ,jak rikas,ty zadni letni byly fakt tak na dva mm...predni jako novy... :blink:Slysel jsem o tobe min.tyden od Petra,je to des,hlavne ze jsi v poradku,cert vem auto,i kdyz se to blbe pise... Upraveno Říjen 6, 2013 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Tak geo hotova,bylo to docela dost mimo,jinak najet na tu geo je pro mne s timto podvozkem zazitkem na cely zivot... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 chce to geo, kde jim to zajíždí do roviny Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 jj,chce ale nebyla zrovna jina moznost,jinak jsem teda cumel,jaky maj tedka masiny,vsechno pekne na monitoru,skvela animace,cucel jsem jak drat... to hej ale ked su plusove teploty lepsie sa deru :D Lumi ja ted jezdim malo,moc to neoderu... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Já bych potřeboval geo, kde se vyznaj a uměj i posunout nápravnici na OII, když je rozdílný odklon předních kol. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 No mohl jsem se zeptat,meli teda excelentni vybaveni,jen co je pravda,treba to umi,kamos co mne tam poslal rikal ze maji hodne drahe moderni vybaveni.... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Máš nějaký kontakt nebo web? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Nemam,jel jsem tam najisto,je to na jeremiasce pod scontem za tou shellkou doprava,pres tu zavoru dozadu tam uvidis zlutej barak Kelly a tam maji dilnu. Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Takže to je v tom arealu jak je třeba STK? Kelly tam už není, přestěhovali to, takže to je místo Kelly? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 JJ,to je presne ono...jak jsou ty velky modry vrata vpravo od kelly. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 (upraveno) Tak plany na zimu jsou jasny,necham nastrikat zrcadla,koupim masku od milotecu,a zase pouze jezdit a jezdit,potvora motoricky slouzi moc dobre,po zasahu SGS klesla spotreba o litr. Upraveno Říjen 7, 2013 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 neee, to nedělej Miloši tu masku ;) Petr z SGS je fakt borec ;) známému opravil RS a má to necelych 200kw ;) i mě to jezdilo pěkně ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 JJ,je fakt dobrej,maska se ti nelibi?Mne uz se nelibi ta moje a navíc se porad loupe... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 je to tvoje volba, ale mě se fakt tahle milotecká nelíbí, tahle v černým je hezčí a co zkusit fl nebo ji dát taky do černé? Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Miloši a udělali ti tu geo i s alu? Nebo jsi měl už plechy? Já potřebuju udělat geo s těma kolama co mám teď... Jo a hodně rychle zapomeň na tu hnusnou masku :) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Jindro plechy... Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Miloši za mně taky ne tu masku fakt tam nesedí a to auto tak zošklivý... Teď to máš tak pěkné, že bych třeba zkusil tu fl masku a nebo klasiku a plástve Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky