magnum67 Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 JJ,dekuju,sedly tam fakt moc dobre a ty zadky jsou venku tak akorat... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 pěkný, jinak ty máš zapsany tyhle větší kolesa? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 tak takhle jak to mas s tou maskou a ty kola to vypada mooc dobre! ;-) Fakt oproti loni uplne jine kafe!Zas se mi to libi vice ;-) to jsou 18tky co ma a rso ma ve VTP 18tky :-D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 já bych tam osobně vrznul ještě honeycomb do masek :) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 (upraveno) Tak Lukas to vysvetlil myslim dobre já bych tam osobně vrznul ještě honeycomb do masek :) What is it honeycomb? Upraveno Únor 24, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/skoda-octavia-08-vypln-masky-rs-design-ki-r-s-otvorem-id:1942.eshop toto, musíš si ovšem najít pro svůj před facelift :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 ty plastve co jsem ti uz taky psal ;-) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Jo,uz chapu,mno nevim,mne se ty origo mrizky docela libi,ono jde o to,ze ted je to auto nazivo fakt docela podle mojich predstav a asi uz bych ho nechal tak,planuju jen vytazeni dvou dulku a rozlesteni sramku na zadnim narazniku,jak se o mne nejakej blb oprel lehce... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 ...o mě se pořád někdo opírá. Co mytí auta, to nalezení nového šrámu Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 dokud vám neopodává lak na ročním autě :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 No chlapi je to des,ze ja ale u toho nikdy nikoho nechytnu,ja uz ani do nakupnich center nejezdim autem a kdyz jo,cekam na parkingu,jenze to clovek proste neuhlida,ty dva dulky jsou tam co to auto mam ale ten zadni naraznik tipuju ze vznikl min rok pred praci,musel bejt ale rychlej,pac na auto defacto nonstop cumim a mam ho od sebe pet metru. Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Paradoxní je, že mi asi před měsícem někdo odřel hranu předního nárazníku až přes lak (červené auto). Tak jsem šrám zabarvil lakovou tužkou a vyleštil co se dalo. Včera jsem umyl auto a všiml jsem si, že mě na tom samém místě opět lehce lízlo červené auto. Čili to byla asi tatáž osoba (možná v práci), horší je, že zatím nevím, kdo. Z toho by mě fakt kleplo, s autem se vyhýbám i keřům, aby mě náhodou nelízly, ale stejně mám auto otlučené, jak.... To je přední nárazník, na liště pravých předních dveří jsem našel rovněž novou odřeninu, naštěstí jen povrchovou a tak šla rozleštit. Ale tu bodovou promáčklinu na zadním nárazníku (asi centimetr hluboká vertikální rýha, na světle lehce ohraničená promáčklinou) už nezakryju nikdy ničím, protože čeští řidiči jsou neohleduplná hovada Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Mas naprostou pravdu,ono se neni cemu divit,je to i o jizde po silnicich,ja si vzdycky rikam,nebudu se rozcilovat,zrovna v sobotu,sjizdim barrandak,dole stoji dost casto polisi a stavej auta,jedu podle predpisu,za mnou sup,frajer na mne nalepenej na narazniku,kaslu na nej,dole na spojce mne predjede,neco signalizuje,policajt kouka,ja se po minute zase stejne rozcilim,neda mi to,slapnu na to,jsem na jeho urovni,sundam okno,ptam se co se ti nelibilo,hrdina se ani nepodiva,,,,jsou to proste dobytci a hrdinove skovani za auto a toho je v posledni dobe vazne hodne co zazivam... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Souhlas. Zvláště, jak je známo, lidé s T-čkem na značce z našeho kraje většinou sotva vědí, k čemu je volant, ale lepí se na prdel, jako kterýkoli jiný Čech. Ta naše doprava je opravdu hnus Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Tak to musim rict ze auta ze severu jsou naprosto v pohode,uchylove jsou vesmes ackari,to jsou totiz nasi mistri sveta!Zvlaste nadlide v BMW a Medvedech...taky mam jeden zazitek z predm.tydne,stojim z vedlejsi na evropskou na cervenou od sarky,od evropske dojizdi na semafor na mou stranu pani s fabkou,ocividne zastavuje,pac uz ma oranzadu,ja se pomalu rozjizdim na zelenou,v tom prilitne za pani bilej baf X5,predjizdi ji a na cervenou vlitne primo proti mne v protismeru,oba zastavujeme,lezu ven ze ho vytahnu za limec,hnup hrabe objizdi mne a mizi v dalce,holt,pribehy kazdy den... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Je to fakt děs.. By mě zajímalo, co by se stalo někomu, kdo by to zkusil v Německu, Rakousku, nebo nedej bože ve Švýcarsku Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Jo,presne,tam si to nikdo nedovoli... Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 máš i delší kolový šrouby, nebo jsi nechal původní? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 máš i delší kolový šrouby, nebo jsi nechal původní? JJ vzadu delsi srouby Honzo... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Cau, jaky mas ET u letnich alu, ze vpredu krasne licujou a vzadu po 15mm lodlozkach tez? Klasickych skodovackych 45mm? Jinak je to mazel, at potkas co nejmin volu, co se dvermi podepisujiu na lak! ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Cau, jaky mas ET u letnich alu, ze vpredu krasne licujou a vzadu po 15mm lodlozkach tez? Klasickych skodovackych 45mm? Jinak je to mazel, at potkas co nejmin volu, co se dvermi podepisujiu na lak! ;) Ahoj,ET 42,vzadu podlozky 15 mm,jak pises...diky za pochvalu Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) Jedna dnesni fofr fotka... Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Pěkný to máš taky uvažuju nad podložkama do zadu, je to nějak znát za jízdy, že jsou na autě? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Chlape vubec,zatim jsem ani neskrtnul,ale je pravda ze vzadu lidi ani naklad nevozim,obavam se ze pri nalozeni bych asi skrtal,mozna by to chtelo krapet poladit odklon,rikal Jarysek... Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 A jízdní vlastnosti se nějak změnily, nebo zůstaly stejný? Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 myslis jako ze kdyz budes mit vetsi rozchod ze to bude horsi? :) Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 stabilita uřčitě ne, ale z výroby je rozchod zadních kol menší jak předních, tak to asi nedělají jen tak z prdele...proto se ptám někoho, kdo to má... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Jizdni vlastnosti jsou naprosto stejny,to muzes byt fakt v klidu,nic neplave,proste OK...vcera jsem ji testoval,byl jsem se projet v Jicine,tak na dalnici dostala zase po dlouhe dobe trosku na zadek,veru,moc fajn pocit kdyz to tahne jak cert a sedi jak prilepeny... Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 et máš 42 a šířku kol máš 8? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 (upraveno) ET 42,8,5... Upraveno Březen 2, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky