magnum67 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Ja jsem dneska koukal jak blazen,starsi pan v letech vencil psa,prisel ke kolum,dal si brejle a koukal na jedno kolo asi deset minut,to cloveka potesi Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 A jakej mas nakonec objednanej ten stelovak? Taky jsem uvazoval koupit nejaky 8,5" siroky disky a obout to na 215 a konecne vidim jak by to vypadalo :) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 No ten puvodni navrh,domluvili jsme se ze vezmu na rok na zkousku ten JOM a pak bych koupil nejakej lepsi,nebo zpet origo pruziny...muzes o vikendu? Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 No tak uvidis jak budes spokojenej. Ze zacatku asi budes,ale casem zacne meknout... Nedele by mi vyhovala. Kde bydlis? Nebo spis kde by jsme se sesli? Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 A nedá si říct a nedá si říct :wallbash: to už raději doplatit pár tisíc a koupit něco lepšího, to jsou vyhozené peníze. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 ten jom je na hovno!To vem radeji ty pruziny od Martina!!!To fakt neblazni!Zbytecny vyhozeny penize!Ty pruziny muzes pak prodat a koupit si kvalitni podvozek ale co s jomem?? :-( Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 No jeste uvidim,Martinho22 bydlim na petce,tak se ti prizpusobim... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 ne nic neuvidis :-D fakt ser na jom!Tus kluci reknete mu neco!! :-D at si radeji kupi ty pruziny kdyz neni na kvalitni podvozek ;-) Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Jako je to tak, radsi posetrit aspon na to APcko... jde o to co od toho chces. Pruziny budou dobry a asi i trochu pohodlnejsi, nez stelovak,at uz jakejkoliv. ALe jako joma, bych taky nedoporucoval :) Ja jsem z vysocan, tak vymyslime nejaky misto mezi ;) Te svezu na jomu a uvidis sam :-) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Ten jom pujde maximalne po roce do prdele,nemam ho za moc penez,to se nada nic delat,kdyz zvazis,ze budu laborovat a bude prostor ze se rozhodnu jit vys nebo naopak niz,je to idealni reseni,pokud ho chtit nebudu,pujde do prdele a moc mne to mrzet nebude,tento rok byly vydaje dost vysoke,proste na kvalitni podvozek stelovaci nezbude,kdyz koupim pruziny,v zime mam strach ze budu bez liza,tak proto to zvazuji takhle ale jak je uz u mne tradici,vse muze byt nakonec uplne jinak Fajn,tak ja zalitnu za tebou,co to vzit na prumyslovou na tu tusim agipku jak je tam ta vapka ve smeru od hlobetina? Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 V zimě na pružinách a bez líza? To snad ani není možné něco takového, ne? :smich: Jako je to tvoje věc, ale aby jsi nedopadl tak, že to hodíš dolů a už to nezvedneš a budeš ještě níže než na pružinách. Mi to je jedno komu půjdou ty pružiny, ale myslím si, že auto máš hezké a je škoda ho kurvit něčím takovým jako je JOM. No já bych mazlíkovi teda tak neublížil. :lool: Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Jasny, klidne tam ;) videl bych to treba kolem sesty,ale to se jeste dohodnem... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Martas,jak rikas,znas mne,jeste to bude vsechno jinak,dneska jsem vyhodil trinactku za fotak,bylo to tezke rozhodovani,poradnej stelovak nebo fotak,ale uz jsem to odkladal dlouho,nechci to fotit porad telefonem,tak uz jsem to konecne koupil,pokud budou rezervy,mozna to jeste bude uplne jinak...Martinho22 tak ok,jeste si o vikendu napisem... Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Ja bych to s tim Jomem zas tak tragicky nevidel :) Za ty penize clovek neceka zazrak. a ja uz na nem najel cca 20 tisic, zima,leto,dovca v chorvatsku, skoro denne po praze a funguje normalne. to ze zacal vrzat se da vydrzet. Taky jsem to zvolil na zacatek, ted uz taky posetrim na neco lepsiho ;) Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Ale to jo, ale beru to jako zbytečnost. To je lepší si fakt počkat a pak koupit lepší, než koupit shit a za čas kupovat další. Martinho >> Koupil by jsi si ho znova? Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Znova bych ho uz nekoupil. Nebo aspon ne na tohle auto. Ale byl jsem mladej a blbej a chtel jsem se plazit, takze tenkrat nebylo co resit :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Martas mam ho za ctyrku,zkouska na rok,do kanalu slo uz vic penez...pokud by zacal vrzat nebo neco podobneho,sel by hned do hajzlu,na zvuky jsem haklivej...vis jak jezdim,denne do prace po dalnici cca 15km a jinak se s tim porad mazlim jen v garazi,mam ho jenom pro zabavu...casy kdy jsem najezdil s jednickou denne po Praze 300km jsou nastesti pryc... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tak doufam ze pres vikend udelam nejake hezke fotky,zacinam se ucit fotit Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 pekne to foti!Co to mas za fotak?? ;-) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 ;-) taky mam sony :-D aj kameru at fotak at telefon :-D aj TV aj domaci kino :-D atd Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Tak jsem dneska poprve zkousel tu zaprasenou octu novym fotakem,tak posudte,pocasi nic moc... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Ty už máš letní? JJ,mam... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Vysoký jalovec, vysoký jako .... :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: sorry nedalo mi to, nemyslim to zle Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 :lool: :lool: :lool: jasny,v pohode,mas samozrejme pravdu,v utery uz jde dolu... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 ale fakt to chce dolu! ;-) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Prijde mi, ze to mas na RSu nejake vysoke, mozna to zkresluji ty kola. Dovolil jsem si udelat VT a snizit ti to, pro lepsi predstavu Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Miso-tak takhle je to pecka!! Jinak taky mi to prijde nejake vysoke,takhle sem to mel i ja vysoke a to nemam RS Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky