Přejít na obsah

BT Handsfree

Guest Jindra_S

Doporučené příspěvky

Do právě pořízené Octavie II (3/2008) bych chtěl zprovoznit bluetooth handsfree sadu pro spolupráci s Iphonem.

V autě je MF volant s tlačítky pro ovládání telefonu, vedle autorádia je příprava (plastový výstupek z palubovky, na kterém je řada kontaktů) na telefon.

Další výbava auta, které by mohla být rozhodující: Maxidot, Autorádio Cruise.

Doporučíte mi někdo vhodnou HF sadu?

Mám dobré zkušenosti s Parrotem - nicméně jejich plná integrace do Škodovky a maxidotu stojí více než samotná HF sad - v nejhorším oželím ovládání na volantu (byť by to byla škoda)

Odkaz ke komentáři

Tím plastovým výstupkem zřejmě myslíš konzoli pro adaptér s telefonem, pak bys měl mít pod sedadlem spolujezdce ŘJ jejíž označení sem napiš a znalí ti odpoví co a jak. Jinak je tu na tohle několik témat, měl bys navštívit sekci "Audio, autohifi" ;)

Díky za odpověď, nakonec to u mne vzalo trošku jiný průběh - při dotazech na montáž denního svícení jsem se zeptal na HF a po chvíli jsme zjistili, že auto má HF s BT originálně a teď si telefonuji opravdu luxusně. :rolleyes: (Pořád říkám, že líná huba, holé neštěstí neplatí jen v orálním sexu)

Prosím tedy o smazání vlákna - už je nepotřebné.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

mam O2 r.v.2005 před fl elegance s navigací - asi columbus, maxi dot a multifunkční volant. mam na palubce taky tu přípravu na tel.chtěl bych to dát pryč a mít jen bluetooth. někde v diskuzích jsem četl, že asi všechny O2 mají bluetooth a dá se to zjistit podle označení pod sedačkou spolujezdce - vyfotil jsem tu krabičku ale moc tam nešel narvat foták tak prominte kvalitu. můžete mi podle toho poradit co potřebuju abych si přes bluatooth připojil svůj telefon?

post-34526-0-99392000-1385826400_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Slovo "asi" stojí za hovno, každá O II to nemá. >>Tady<< můžeš studovat. Jednotku kterou máš mám taky, je stará a s novými telefony je to o ničem. Mě funguje dobře s E7 dobře ale s dalším novým telefonem už to bude horší. To fungování je o načtení telefonního seznamu ale hovory s některými android telefony je už taky o ničem.

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Ahoj všem, mám možnost sehnat BT jednotku 1Z0 035 729 A,mé auto OII mr 07 - originál bolero RCD 510, maxidot,MF volant. Chci se zeptat rozjedu vše nebo je tato jednotka pouze pro facelifty?

Díky moc

Odpověď jsi již získal v tématu Audio, autohifi... Jen pořád přemýšlím, co lidi vede k tomu, vkládat jeden dotaz vícekrát do různých sekcí??! :wallbash:

Ber to zároveň jako varování pro příště, protože jestli se rozlobím... :facka:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...