magnum67 Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Co dela jedno cislo navic,vid,ono taky hodne dobre vypada to snizeni...kdybych vedel ze to tady cele neorvu na prvnim tram.pasu,dal bych si to taky tak,vypada to fantasticky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 No uvidíme jak to bude vypadat po nahození pružin. Každopádně mám aspoň plány na příští rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Martine: máš ji krasnou jak cip s tím lízatkem a snížením to bude super !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 THX, doufám, že bude. Ale jak jsem viděl tu tvojí káru, tak chci nějaké pořádné kolca a né kolečka co mám. Takže to vidím asi tak, že dnešní noční bude ve znamení hledání nějakých normálních 17" a až dořeším tu záležitost se zapsáním do TP, tak beru ty 19" Vertini. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Krasavec hosi .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Moc pekny hosi,Martas facelift je facelift :D Bazy ji ma ale nadupanou,predFL co mi hooodne libi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 jn, je to paráda ta jeho kára, ale osobně se mi taky více líbí facelift a ráno hujajá směr duplexovo :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Tak jak uz jsi zpet???Nejaky foto kamo,tesim se jak malej,zitra budou uz slieny zmeny na aute...tesim se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 S Martinem jsme něco málo nafotili,je to supr chlap a pěkně jsme si pokecali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 THX Tak pár fotek z dnešního výletu začalo to menší zácpou, když převáželi MIG 21 Tady jsem si nechal dělat ten duplex a pak na návštěvu k romáriooovi a ještě pár sólo fotek a tady už je hezky zašpiněný :lool: Zatím to nechávám tak a možná časem půjdu do jiných koncovek, nejlépe nějakých zešikmených, protože se mi zdá, že to nějak trčí. No uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 pěkný jen ty romáriovo mi přijdou víc decentní :) a co zvuk je to stejne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Jj, je to stejné a rezonátor jsem nechtěl Stejně to ještě půjde asi upravit, protože mi příjde, že to moc trčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Pěkné Martas !!! Myslel jsem že tam necháš dát ty RS-sácké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Kua budu muset někdy sednout k PC ať se podívám na větší foto ale i v E7 vidím že souhlasím s úpravou, respektive výměnou koncovek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Bazy, já si totiž původně myslel, že tam jsou zešikmené, ale to jsem až na poslední chvíli zjistil, že romariooo si přinesl své koncovky a už jsem je nestihl sehnat. Tak jsem nechal namontovat to co bylo objednané s tím, že se to zastrčilo co nejvíc, ale jak tak na to čučím, tak je stejně vyměním a většina názorů zde mě v tom jen utvrzuje. Nakonec bych byl přesunut do tuzingu a to nechci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Teda jak koukám na provedení toho výfuku, to je takové trošku ostudné řekl bych pro f.Laityng, coby profesionály né? Romarioooo koncovky RS rozhodně lepší volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Pekny Martas..ty koncovky od Roma jsou lepsi takove vic agresivni a pekne schovane.. Jinak parada..taha ti to lepe??nekdo rikal ze kdyz das vetsi vyfuk splodiny jdou rychleji ven a tim padem to jede lepe..nepocitil si neco takoveho?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Ani ne a ani zvuk není jiný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 ok..tak ukazes dneska Neni to ale tak hrozne jak se nato koukam porad..uvidime ve skutecnosti :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Popravdě naživo se mi to líbí více než ve skutečnosti, možná by to chtělo vyměnit nárazník za RS a koncovky nechat. No ještě uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Martas..jaky je rozdil mezi nazivo a ve skutecnosti?? ve skotecnosti(nazivo) a na fotkach vim ale ve skutecnosti a nazivo??Nevim jaky je rozdil :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 princes >> chyba v matrixu, jsem z toho duplexu akýsi pomotaný , já myslel na fotkách :wallbash: josef1968 >> 10i s prací + cesta a popravdě to neberu jako kopii, byl jsem hned rozhodnutý, že chci dva laufy, akorát video co dal romario na youtube to jen urychlilo. Schválně pro Ostravské + okolní přijedu 5.8. ke kika na zdejší srazík a aby viděli, že na těch fotkách to vypadá hůř než to ve skutečnosti je. :P :P To už snad bude i snížené, tak to bude o něco lepší jak ta prdel sedne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Diky za dnesni sraz :lol: priste u KIKI kamarade..bylo to super..duplex nechej libi se mi ve skutecnosti je to pecka je to takove masivni..u Romaria to vypada jak naftak u tebe jak nejaky 3L V6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 W12 traktor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 :lol: ne ne fukarek traktor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 jn, moja tomu dala kapku za uši až mi málem nohu očmoudila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 JJ videl jsem to bylo brutalni ale..skoda ze jsme to nenatocili tak u KIKI udelame opacko :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Jasné, u Kiky si to natoč, přijedu v twingu od našich :P to už bude doufám dole i s lízátkem a nálepkama :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 pěkný duplex ale zdá se mi, že romariovi tam sedí tak nějak líp možná to je těma koncovkama, nebo jsou moc vysunuté ven. Aby ti je nekdo :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 THX :lol: sedí mu to tam více, protože má RS nárazník a koncovky má zešikmené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.