martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Tak to netuším, ale asi vrtat. Stejně to nechávám nalepit a preventivně i přišroubovat. Tak jsem se teď díval a jediné dírky tam jsou s torxama co drží nárazník, takže vrtat nebo přišroubovat skrz to co tam je, ale netuším jestli ty dírky jsou stejné jak na tom lízátku. Dám ti vědět v pátek večer co s tím dělali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 OK,diky moc,taky mam v planu to prilepit a nasledne prichytit sroubama,dame sazku kdo ho driv serve? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Pokud se ta sázka vyplatí, tak ho servu sám, ještě než to sundají se zvedáku. :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Teeeda ty jsi agent,ty by jsi ji vedome ublizil :lool: ,snad to projde,musime fakt davat majzla,zvlast kdyz jdeme oba s podvozkem dolu...o kolik to chces ty pustit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Objednané jsou pružiny -45/50, ale příští rok chci jít do štelováku a 19" takže uvidíme jak to sedne. Každopádně v zimě to bude sranda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 No myslim ze ja pres zimu radeji zustanu v garazi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Přece nebudu chodit v zimě do rachoty pěšky :lol: Z rachoty to je v klídku, to jezdím v 6ráno a provoz je minimální, ale večer je dost aut. Za tuto zimu mi asi 4x ustřelil zadek, ale jinak vpoho. Je třeba si včas uvědomit, že to klouže, ale dírám se stejně nevyhneme. Jen doufám, že nebudou moc hluboké. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Prave z tech der mam nejvetsi luft...tady je to rozbity a klame to...jestli da panbuh,vyfasuju sluzebni caddy a bude klid,octu budu v zime jenom kontrolovat v garazi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Že bych zkusil ukecat šéfa ať mi dá služební Q7 :lol: To asi neklapne a ještě by na mě beztak zavolal psychouše jestli jsem normální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Martas....s tou Q7 se ti to nepodari ale pokud mas takove twingo jak na fotce tak ho ber na showeroom budes to pujcovat a videlas na dalsi upravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Tak to fakt nemám, ale vzpoměl jsem si, že jsem ho někde viděl, tak jsem ho našel a musel sem dát :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 skoda,neco vymyslime kola s Benetu bys nechtel??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Jaké? Ale asi ne, já chci ty Vertini, ty jsou šupy a jak se do něčeho zblázním, tak přes to vlak nejede. Jedině na zimu. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Nevim jake jake chces...v nedeli ti neco reknu..pokecame o tom...pripomen mi to!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Snad nezapomenu Tady ty chci >>> http://www.mzb.cz/alu-kola/vyrobce/vertini/fairlady/8,5x19/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Ja si vzpmenu...ja vim Martas..ty jsou fakt brutalni!!!! Zeptej se pak nato lakovani...myslim si ze 3500 za dil tak dohromady ze vsim...jen se zeptej prosim ju??Taky chci tu kapotu prelakovat..diky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Klidně se zeptám, ale příjde mi to moc a ještě budeš muset nějak dojet domů a pak přijet, takže bych na tvém místě spíše hledal nějakou lakovnu tam u vás. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 u nas je ta cena podona...odvezl a dovezl by me bracha...ok zeptam se u nas! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 (upraveno) kde je nějake foto s Lízem ?? Upraveno Srpen 1, 2012 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Tome...myslim ze si dore udelal!!!!Musis vypnout...auto ti neutece..ale taky mam porad v hlave auto :palec: mej se tam hezky a uzijte si to!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 jj máš recht !!! diky kurna ty jsi rychlik než jsem si všiml že to nepíšu k sobě tak ty už jsi to stihl přečist :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Tome ja nemam problem!!! ses fajn kluk a potrebujes si odpocinout..zena bude rada a ty taky...uvidime se jindy..pokud to stihnes klidne na chvilku prijed..uz jsem te dlouho nevidel! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Lízo bude v pátek, přednost mají VIP klienti s A6, A8, atd :wallbash: Akorát tu vždycky nechám auto s nadějí hotového a pak jdu do rachoty a auto stojí furt na stejném místě a mi to je hned jasné, že lízo si můžu jít koupit akorát tak naproti do lídlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 To je hnus Martas...mel bys tam udelat poradek hergot!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Od toho jsou tady uklízečky :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Zase si me dostal...ty kluku jedne!!!Pockej az ti ty duplexy vy....m :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 to má asi být vylízám , že? :P :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak se vracím z obchůzky a ona tady návštěva v půl šesté ráno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To nebyla nasteva ale KONTROLA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No pekne :palec: kurna u tebe se to strida jak na bezicim pase!!! :palec: Ten sraz tam by nebyl marny!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.