Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

Chromované jsem chtěl Bremba a né ty nesmysly co tam mám teď. To se ještě uvidí jak to bude, pokud půjde chrom, tak budou chromované a pokud to nepůjde, tak beru na 65% černé a na 35% stříbrné.

Prý jsme prdlí hlásí madame muchomur, takže teď se ještě dozvím, že jsem strup :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

No osobně pokud máš origo brzdy z 1,9, tak není co ukazovat a hodil bych je do černa, ale pokud nahodíš nějaké lepší, tak si je klidně hoď do červené. Osobně se mi nelíbí když jsou obyč brzdy nějak moc zvýrazněné. Třeba ty Porsche co má Bazy si zaslouží bát vidět. :palec:

jsem strup teda s11963.gif

Odkaz ke komentáři

o jaaaaj..to se modli at Martase nepotkas se zenou jinak budes mit oko jak dalmatin :lol::loool:

jj oé tech brzdach nemluvim mam komplet brzy BREMBO MAXX na muj motor a staci mi to takze nalakuji jen trmeny!!Nez to davat do brzdy brutalnich musel bych mit brutalni vykon a tyhle moje BREMBA mi auto paradne zastavi!! :palec:

Odkaz ke komentáři

Martas...jo jo vim ze jsi to psal ze mas volno...jsem fakt rad clovek potrebuje spocnout!!Idealni je prej 2 tydny vkuse :palec: Takze muzes pripravovat karu jo??Kura snad to vyjde ze pojedu s tebou! :wallbash::palec:

magnum..tos tak dlouho byl na zachode??Panu Josefovi to nevadilo?? :lol::lol:

Jo a kde mas fotky tech trmenu cernych?,Co napis nemas na nich treba LAMBO nebo PORSCHE?? :palec::lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...