martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Nic nebude :P Zůstanou tam tyto, na zimu nahodím ty RSW a na léto zase ty OZ :P :P A až budou 19" Vertini, tak ty RSW půjdou do světa a ty OZ zůstanou na zimu. :P :P Jsem tam musel dát ty OZ, bo za chvíli bych měl hezčí auto než ty a než Josef1968 kolo a to bych vám nemohl udělat. :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Martas: jsi dobrej blázen! Vyhraješ cenu na Rozkoši teda pardon v Žamberku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 @Martin No tak to bys každopádně posral, to je jasné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 romariooo >>> leda tak za největšího magora na českých silnicích :lol: Možná bych mohl soutěžit v tom, kdo nejrychleji vytunil auto. :P By mi tu rychlost mohl závidět i samotný Chip Foose storm >> jn, ještě by jsi mi to objel hřebíkem a co potom :P a ještě chvilku mě tu pruďte a koupím si plecháče 14" rezavé s puntíkama :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 pěkný kola :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Martas..tyhle se mi natom aute moc nelibi :( tam ty se hodili vic k autu..je to muj nazor i od bradra...ze me pelec dolu...sorac kamo! Ted uz to neni takove robustni navic vypadsaj tak na 16nactky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Njn, mi se líbí a to je pro mě podstatné, i když v 18" by se mi líbily ještě více. ;) Na druhou stranu, kdyby se každému líbilo to stejné, tak by to bylo o ničem. :P Já si fakt koupím ty plecháče a bude klid :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Jsem si kapku maloval a možná by to vypadalo lépe, ale nic nebude, nenechám se ukecat aspoň né letos :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 To je prave ono kamarade,ty rafky kdyz jsou videt a nejsou cerne,opticky to tolik nezmensi,skoda ze nejsou ty rafky stribrne ale jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Tak to by zase neměl být až tak velký problém to hodit do barvy. Otázka je co by udělala folie při vyšších rychlostech a nebo bych to mohl nechat u nás nalakovat, ale letos se mi už do toho fakt moc nechce. Nebo nabarvím gumy :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Jasny,ale jinak jsou to fakt hezky kola a hlavne mas znackovy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Martas pekny!! Dulezite je ze se to libi tobe..ja tady prece jen spamuji takze od jinych ty nazory urcite ber vpotas! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 no to je jasné, jsi přece mr.spammer :lol: názory Tebe i ostatních beru, ale stejně se řídím tím co chci já a popravdě více se mi to líbí po tom nabarvení, teď ještě najít firmu, která mi to udělá rychle a kvalitně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 po tom nabarveni to je goood..tedkom to je NORMAL! Martas..pristi tyden v patek ma volno na nocni..pokud vse vyjde jedu s tebou na ten sraz pokud teda chces jeste!dOMLUVIME SE PRES TYDEN MAM ZAS NOCNI TAK TI ZAVOLAM JU? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 mě se to líbí :) uvidíme zda budu mít stejný názor až to uvidim live v Žamberku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 vyhraješ cenu "magor" máš kola na autě jeden den a už děláš VT a upravuješ kola, to mi hlava nebere......... neber to ve zlém ale vsázím na to, že na jaře kupuješ 18" a v létě 19" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 zas ho nehecujte hosi..jinac ty kola koupi uz zitra!A budou mu lezet doma :D Musi doplatit lizacku a pak budou kola..to teprve spadnete na prdel! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 princes >> ok, když tak si dáme sraz na první benzině za klimkovickým tunelem nebo u kiky, pojede i Honza Poloch, ok ještě se domluvíme :palec: cerrtinka >> ne ne, si přes to dám závěs nebo žaluzie a nikdo nic neuvidí :lol: krocan >> 18" ne to rovnou přeskočím na 19" , ale to už jsem tu řešil několikrát, bude to až po doplacení lízačky, takže asi až další rok ;) Jn dělám VT, ale to proto, že ty kolca fakt zmenšujou cena magor? hmmm :prcprc: to ke mě sedí :P :P Už jsem našel firmičku kde by to mohli stříknout, tak se tam zítra skočím podívat, ale lakovat bych to stejně nechal až přes zimu až přehodím kolca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 tak jo domluvime se pres tyden zatim ahoj! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Jasná páka čéče :palec: Ještě musím pořešit nějaké podložky bo mi ty kolca příjdou nějaké utopené V zadu bych to viděl tak na 1,5 - 2cm a předek tak 1cm. Nemáte odkaz na nějaké kvalitní a odzkoušené + asi šrouby k tomu. THX . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Dve nove 1,5 cm ti dam zadara jestli chces,mam jeste dalsi dve,chtel jsem je prodat ale nikdo se neozval...samo plus srouby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 THX takže máš 4x 1,5cm? Asi fakt budu muset do práglu Na předek je 1,5 pro mě moc. To by chtělo aby jsi přijel na ten sraz Hele, na srazíku se poradím co a jak a když tak se nějak domluvíme. Zadáčo nechci nic, ale thx za nabídku. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 OK,tak se domluvime...uvidim jestli se nestavi kamosi z moravy,kdyztak by ti to vzali do zlina,ze by jsi to mel bliz...dneska jsem menil lanko rucni brzdy,pakarna nad pakarnu....jj mam 4x1,5cm se sroubama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 To je celkem jedno jestli Prágl nebo Zlín :lol: ale asi bych to nějak udělal s tím výletem do Prahy. Jedině, že by jsi kámošům ze Zlína půjčil i auto abych se na něj mohl podívat. ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Jo kamarade ti mi ho sice chvali ale tem barbarum bych mazlika nepujcil,mame rozdilne nazory na poradny auto,ja octika oni furt same audiny...brrrrrrrrr :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 To je sice hezky ze mas svuj nazor ale proc mi ho nepises na moje vlakno to nechapu,jinak jsem se svym tuzingem velice spokojen a zatim nemam jedineho cloveka s vyhradou,spise naopak,takze asi tak,spokojenost.(A ze ho uz videlo lidi,zrejme vsichni bez vkusu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Ale no tak Josefe, zase neblázni s tuzingem. Ty tady furt někoho kritizuješ a sám si nezaložíš vlastní vlákno. To neva, že jezdíš na kole s 6ti výfukama, i na takový výtvor se rádi podíváme. :P :P Kola se přes zimu dolakují a bude to ok, neboj se nic. :pivo: magnum >> to bylo na mě, Josef mě má rád a radí mi :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Tak to sorry ja myslel ze to bylo na mne,to jsem jelito,tak jedeme v tuzingu oba :lool:To jsem netusil ze mas tak pohotove kritiky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Jn, to je jak můj šéf, ten hlavní, taky chodí kolem a říká mi, že takové pěkné auto to bylo a že to je hnus atd :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 A cim jezdi sef?Ja mam v praci peklo furt,kritizujou skodovky a jezdi fiatama a citronama,pcheee... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.