Ataner Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 (upraveno) Super fotky auta luxusní,máte to pěkný chlapci..ten Bazyho kombík prostě žeru a koukám ještě na starých kolech.. Upraveno Srpen 19, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 THX pánové :wub: ceny nevím, nebyl jsem tam do konce, ale nějaká cena byla svezení v 911 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 na Hané? to jsi kapku mimo čéče, my jsme z Ostravy :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Tááák a teď potřebuji poradit od těch co tomu rozumí. :wub: Ty kola co mám teď na autě jsou 7x17 ET35. Před chvíli jsem objednal OZ Power, ale mají je jen v 8x17 ET48. tím, že jsou 8x17 oproti 7x17 co mám se vyrovná ET nebo ne? Aby byly stejně zarovno s autem jak to mám teď budu potřebovat podložky nebo ne? Pokud jo, můžete mi nějaké doporučit (případně hodit odkaz?) THX, ale ty rozměry mi nějak unikají. :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 budou prakticky na stejno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 THX ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Uz jsi objednal kolesa no pekne!!Martasku!Jinac jak budes v pracvi vymysleli jsme prekvapko s bradrem pro tebe!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Ukradete mi auto? :P :P Jsem v práci a volno mám až pátek a sobota a příští pátek a sobota. Ale objednal jsem 17" , protože 18" a 19" prý až doplatím lízačku. Tak jsem říkal, že si to nechám zapsat do TP, ale stejně jsem se nechytl. Díky toho jsem se zdravě nasral a jsem na 100pro rozhodnutý doplatit lízačku do konce příštího roku a od září zvedám měsíční splátku na 20k :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 No parada..doplat to a bude to lepsi Martas!!20 papiru..cece to je dost nevim jakej mas prijem ale sand vis co delas..auto neni vsechno!!Mam te rad kamarade ale do extremu nechot!! Neboj auto bych neukrad a nikde ne tobe nebo nekomu jinemu..tvuj vuz mam hooodne rad!!Takze bych to nikdy neudelal ale myslim si ze budes rad a dobrej napad co nas napad s bratrem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Vpoho, počítám a mělo by to vyjít a kdyby s tím byl problém, tak to zase snížím. Potřebuji tak vydržet 10měsíců a zbytek doplatím z ruky a půjčovat si na to nechci, ale věřím tomu, že to výjde. :palec: Jinak včera jsem objednal zase ty nálepky na středy kol, ale v opačné barvě. Podklad černý a znaky stříbrné, ale stejně to bude jen na zimu, bo na těch OZ nechám to co tam je. Jinak kolca jsem objednal tyto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Jsou to takje podobne co mas akorad tam nei to pleteni mezi tema paprskama pekny!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 jj, akorát Ty OZ budou kvalitou asi někde jinde :prcprc: než ty RSW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 to je pravda..ale na normalni jezdeni to staci ..vyzkusam na pristi rok ty kovane kola od BENETU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 A kdo říká, že jezdím normálně? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Nechci ti kazit radost, ale myslím, že tato kola budou vypadat opticky menší a to z důvodu tmavého ráfku, prostě to splyne s pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Asi tak, designově z bláta do louže, kvalitativně samozdřejmě krok kupředu, ale 17" to bude stejně pořád špatný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Libore no nevím, já si zase myslím, že tím, že jsou paprsky až do konce, že to tak zmenšovat nebude. ;) a radost mi tím určitě nekazíš BadyS >> mi se právě designově líbí :P jinak mi to je jasné, že ze sedmnáctkama jsem to nevyhrál, ale jak už jsem se zde zmiňoval, budu brát 19" , ale až po doplacení lízačky, takže příští rok nebo ten další. Asi až 2014, protože chci při jednom nahodit 19", štelovák, Bremba a kit od TDi funa a 200k najednou prostě nemám. Chtěl jsem aspoň jedny kvalitní kolca a to ty OZ splňují. ;) howgh :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Tak jsem si s děckama udělal výlet do Kopřivnického muzea Nejvíce mě zaujaly tyto dva duplexy :lol: Jinak parádních kousků tam je dost. Naposled jsem tam byl ještě jak to bylo ve staré budově a teď je to takové podle mě méně přehledné, ale lépe naaranžované, ale jinak OK, teda až na absenci Tatry MTX, kterou vlastní ing Král a má ji v Jaroměři. Kdysi jí v Kopřivnici měli. Tady pár fotek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Moc pekny a zase ty duplexy..je jen jeden ktery je nej Tvuuuuuuj??? :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 THX sám tomu nevěříš :P :P Dneska přišla sms, že mi zítra budou doručovat kolca, tak hned to zajedu přezout a nahodím :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 6 ? dík za radu, ale nebudu se opičit po tvojem kole :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 za 2 roky až doplatíš leasing tě přestanou nějaké 19" zajímat a budeš koukat upgradovat samotné auto za nové, jiné, co tě zase bude bavit, jako tě ted tvá okta baví.... vlastní zkušenost....ale nikdy jsem nic moc nepoladil :D :D takže za mě, prcat na to a udělat si radost HNED ! kopromis je o hovně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 josef >> mám pořád všechny body ne jen jeden :P :P BadyS >> Popravdě to není tak jednoduché jak to vypadá, kdybych mohl, už by byly na autě, ale prostě to nejde. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Martas: popravdě když jsi mi řikal kolik jsi do auta narval tak bys mohl mit slušně vybaveného Superba,fakt že jo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 jn, zítra přijdou kola a zase to kapku naroste, ale to je na delší dobu to poslední co do auta cpu. :wallbash: Se mnou to je těžké, raději budu mít slušně naducanou octu, za kterou se každý otočí než supa šedou myš v základu, kterého si nikdo nevšimne. ;) ;) Taky je problém v tom, že jak s něčím začnu, tak nevím kdy přestat, ale teď jsem se sekl a už to kašlu. Jako prioritu jsem momentálně nastvil doplacení lízačky, bo už mě neba jak mi tu furt někdo háže klacky pod nohy. Prostě si chci na autě dělat co se mi chce a ne poslouchat to můžeš a to ne. :wallbash: Jestli jsem vše propočítal správně, tak v červnu bude auto vyplacené a pak začne teprve to správné tunění. Stejně počítám, že káru budu mít ještě nějakých x let a jestli jí někdy prodám, tak to obrečím. :lol: Jinak plánů je dost, takže vše ukáže čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 No len aby si to potom s tym tunenim neprehnal, vacsinou je "light" omnoho krajsi, ako nejaky "extrem" ;) Momentalne mas kočku velmi peknu a uz by som ju asi nechal tak ako je...no tie kolieska sa mi tam moc nehodia a lizatko tak isto (only subjective)...som zvedavy, ake budu tie nove papucky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Kyselinka >> neboj bude to i nadále light, žádné extrémy, jen chci černé nebo chromované Bremba. štelovák, Vertini kola 19", kapku upravit motor a možná interiér do červeno černé kůže, takže z venku by se toho až tak moc nezměnilo. :prcprc: jinak zrovna přezouvají ty nové kolečka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Noooo, tie vyzeraju pekne ... som si ani nevsimol, ze na predchadzajucej strane si ich postoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Tááák, kolečka jsou na autě a asi fakt kapku zmenšujou, ale líbí se mi více než ty co byly předtím. Akorát budou potřeba dozadu asi podložky, protože kolca jsou kapku více zastrčené. Trošku jsem zmoknul, tak se nedivte, že je špinavé jak prase, ale v rachotě to vyleštím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Zmenšujou, zmenšujou....ale já ti to říkal...... i Libor ti to říkal......a Badys ti to říkal.... Dělám si prdel...ale fakt bych tam vrátil to, co tam bylo. Tyto kola spíše autu ubraly než přidaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.