Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

No tak hele moje situace. Rok 2008, Motor AZV(nic moc ne něm nevím) nejeto čerstvě 100 000, DSG si občas škubne, turbo netáhne, při zatočení třeba na kruháči lupne(jak doleva tak doprava), kotouče sjetý, desky sjetý a mám ty km najetý po Praze(takže je to vydrncaný). Nevím jeslti opravit nebo vyměnit. Otázka je kolik mi nabídnout když půjdu na protiúčet.

Odkaz ke komentáři

Tak, po delším přemýšlení jsem to uzavřel s tím, že RS neberu, protože už jsem do mazlíka narval celkem dost a ještě více do něj narvu ať to stojí za to a nechám si ho minimálně 5 let. :palec: :palec:

Teď k věci. Pokud chci nahodit Bremba na 1,9Tdi co všechno budu muset překopat? Nebo byl by tady někdo schopen sehnat a nahodit ty Porsche co má Bazy a Vasekk ? Protože na RS by to problém nebyl, ale 1,9 se údajně musí dost doupravit. THX za rady :palec: :palec:

Tak jsem zase potkal Zdena77

post-18599-0-44252400-1348854655_thumb.jpg post-18599-0-59626500-1348854670_thumb.jpg

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

Jj thx, už jsem to viděl, je to za 45tis, ale to je kombinace kůže, koženky a ještě něčeho. Psal jsem přímo na tu firmu, že bych chtěl to stejné ale komplet jen kůži a vyšlo by to na 65. Stejně by to bylo aktuální až příští rok, protože jsem zvedl lízačku na 17k a říkal jsem, že letos už nic, i když už jsem neměl daleko k objednání štelováku. :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...