Přejít na obsah

osvětlení ovladače topení

Guest petr vondruška

Doporučené příspěvky

Guest petr vondruška

Zdravím, procházel jsem fórum ale nenašel jsem odpověď. Před týdnem jsem koupil octavii 2001 1.6 75kw. Zjistil jsem ze mi nesvítí podsviceni ovladačů topení, ac a vnitřní cirkulace. Při zapnutí AC ale oranžově svítí... Jsou to jen prasklé žárovky nebo je chyba jinde? Dále ještě jeden problém... Při zavírání el oken se mi občas stane ze se mi sekne cca ve 2/3 a sjede zase kus dolů.jakoby tam byla překážka... Nemáte někdo zkušenost? Díky za každou radu... Petr

Odkaz ke komentáři

Ovladač rychlosti větráčků dáš na 2 a ovladac jde vytáhnout. Pod ním je žárovička. Uzkýma (plochýma) kleštičkama vytáhneš žárovku a novou stejným způsobem dáš. Na klešte si můžeš dát i izolačku, aby ti žárovka nepraskla. Žárovka má 1,2W.

Odkaz i s obrázky zde:

http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-zarovky-u-manualni-klimatizace

Odkaz ke komentáři

Zdravím, procházel jsem fórum ale nenašel jsem odpověď. Před týdnem jsem koupil octavii 2001 1.6 75kw. Zjistil jsem ze mi nesvítí podsviceni ovladačů topení, ac a vnitřní cirkulace. Při zapnutí AC ale oranžově svítí... Jsou to jen prasklé žárovky nebo je chyba jinde? Dále ještě jeden problém... Při zavírání el oken se mi občas stane ze se mi sekne cca ve 2/3 a sjede zase kus dolů.jakoby tam byla překážka... Nemáte někdo zkušenost? Díky za každou radu... Petr

AC a vnitřní cirkulace svítí jen když je zaplí. Při vypnutém stavu nesvítí si myslím.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...
  • o měsíc později...

Nebudu zakládat nové téma. Mám tentýž problém jak je výše napsáno. Ale žárovička je vyměněna a bez změny stavu (Stále nesvítí). Pojistky jsem procházel a nevšiml si žádného problému. Jinak mám i stejný problém s oknem.

Nazdar, mal som ten isty problem. Cudlik som vytiahol, ziarovcicku som vymenil a stale nic. Tak som to potom rozobral (najdes tu manualy ako rozobrat stredovy panel tak, aby si sa dostal k tym prepinacom. Trosk som to poocistoval, yie kontakty tych prepinacov a chvilu to ficalo. Po case to zhaslo opat, tak som objednal cely diel (stredovy panel osvetlenia aj s cudlikmi) a namontoval som ho tam a odvtedy to svieti krasne vsetko. V tych vypinacikoch boli zapecene alebo ak chces zanesene kontakty a kupou noveho dielu sa to s tym svietenim vyriesilo.

Co sa tyka osvetlenia panelu na dverach (ak som pochopil spravne ze myslis to) skus otvorit vodicove dvere, a skus dat dole tu gumu, ktora vlastne zakryva kable ktore vedu z pristrojovky do dvier vodica. Ked budes mat tu gumu dolea budes sa pozeraz na tie kable, popozeraj i ich nemas pozalamovane, prip. ci tam nie su odhalene opadlou buzirkou. Ak ano, skusich pozaliepat izolepou aby sa neskratovali a mozno sa ti ten panel rozsvieti. Ja som tymto postupom vyriesil aj nefunkcne stahovanie el. oknana strane spolujazdca. Vela zdaru...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...