jelda001 Odesláno Září 19, 2009 Sdílet Odesláno Září 19, 2009 Nazdárek Když auto stojí delší dobu a pak jdu nastartovat, tak se stává, že to chytne až po delším točení. Starter ani baterie to není. Myslím si že spadává nafta. Je to možné? Kde hledat příčinu. Je v palivovém přívodu nějaký spětný ventil, který by tomu měl bránit? Za rady dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 20, 2009 Sdílet Odesláno Září 20, 2009 v nádrži je taková bandaska a v tý jsou takový vrátka,s plovákem. Já tam měl kus jakýho si plastu a neskutečný bordel.....velmi stručně a laicky popsáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jelda001 Odesláno Září 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Vyřešeno opraveno. Vyměnil jsem kroužky na ventilu u palivového filtru a je klid. Oprava za pár haléřů. Stačí jenom na to přijít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 nazdar.. chcem pre istotu vycistit ten plavak v nadrzi ale chcem sa opytat ci sa daju tie hadicky stiahnut z ventilov na ktorych su nastoknute, alebo sa daju odpojit komplet oba ventily aj s hadickami.... aby som nieco neurval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Hadičku z těch plast kolínek nestáhneš.Na těch kolínkách jsou pojistky..myslím že ji povytáhneš---EDIT: Zastrčíš!!!!! a pak to kolínko stáhneš směrem nahoru.Na plováku ti zustanou jen 2 komínky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 aj som si myslel ze o bude na taky princip hehe... ked bude teplejsie hned to skusim .. diki moc:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Já jsem plovák sundával nedávno(přívod nafty k topení) a řekl bych že od výroby sem byl 1. a žádnej extra bordel tam nebyl.Auto má 206 tkm.Hlavně s tím opatrně at si nepřihneš drát plováku apd..a budeš trošku smrdět... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 (upraveno) Hadičku z těch plast kolínek nestáhneš.Na těch kolínkách jsou pojistky..myslím že ji povytáhneš a pak to kolínko stáhneš směrem nahoru.Na plováku ti zustanou jen 2 komínky. Ne povytáhneš, to bys je poškodil. Naopak pojistky zatlačíš dovnitř. Kolínko je třeba trochu odlehčit- to znamená dotlačít lehce dolů a potom zatlačit pojistku. Upraveno Leden 30, 2011 uživatelem Pepa007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Sem rád že jsi to upřesnil... :) chtěl jsem pak dát edit že pokud to lehkým tahem nepujde bude to obráceně atz. že zatlačit a vytáhnout..ale věřím že není hulvát,kterej by to rval a zkusil by to obráceně. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Ok. Už jsem totiž viděl tyto pojistky poškozené na benzinové Fabii u filtru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 nooo tak priznam sa ze zo zaciatku som uz mal kombinacky v ruke a chel som stahovat tie hadicky :) no ale potom mi doplo ze tak to asik nepojde a tak radsej som si dal poradit ako maturovat nat tym ako tie ventily odpojit diki chalani:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dr. Doktor Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Ahoj, po chvíli stání se mi začne objevovat vzduchová bublina v té průhledné palivové hadičce ke vstřikovacímu čerpadlu. Všiml jsem si že z čerpadla do té průhledné hadičky unikají pomalu bublinky. Je špatné těsnění v čerpadle? Zespodu je suché, nic neteče. Nebo to bude to těsnění ventilu na palivovém filtru? (případně může někdo prosím přiblížit výměnu, zavzdušní se soustava? Auto nemám ani týden tak prosím omluvte blbé dotazy). Předem díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.