Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Mě to spíš skřípalo a vrzalo. ta tyčka byla otočená mírně dozadu a dřela o rameno. já jsem jí pak otočil radši dopředu, když jsem to vezl do servisu.

Nojo no 11let mladý auto, má už právo na nějakou tu bolístku. :D

Upraveno uživatelem radar19
Odkaz ke komentáři

11let stary...hm,takova pikoska-ja jsem si pred tremi roky prebiral v praci nakladak-FUNGLAC! a museli jsme na ramu pretahnout pomalu vsechny srouby a kola!!! Vsechno bylo povoleny,respektive nedotazeny. Znacku radeji nebudu uvadet :-))) Panove loucim se s Vama,jdu chrnet. Dobrou

Odkaz ke komentáři

Já si taky myslím. Před ní jsem měl Omegu 2.0 automat kombi. Bomba auto, pohodlný, veliký, Recaro sedačky,ale začalo žrát a hlavně reznout. Jedou jsem to dal opravit, ale za dva roky to bylo snad ještě horší. A to neměla takový leta jako Okta. Tak šla a přišla Okta. :D

Je sice menší, horší komfort, ale větší výkon a hlavně spoustu věcí si člověk může udělat sám. A spoustu Clubáků co rádi poradí a pomůžou!!!

Odkaz ke komentáři

Mirnovak1: přijeď rozhodně! vůbec to není o nějakých mimořádných autech. Každý ho má podle svých představ a možností a osobně bych dost nerad viděl nějaký posměšky kolem aut - na tom se tu, myslím, shodneme :palec: takže nevymýšlej blbosti a zítra aspoň na chvíli doraž, ju?

Olomoučák: taky mám občas pocit, že si vezu s sebou domov důchodců, kteří těma berličkama mlátí, kde můžou (většinou tak vržou gumy ve dveřích - stačí namazat a dost těch zvuků zmizí) :) v létě chci trošku vytlumit dveře a hlavně vyměnit podložky repro za MDF, snad to k něčemu bude.

Odkaz ke komentáři

OLOMOUCAK: dobry,to se Ti povedlo...kdepak,na chodce si ja davam extra majzla. Mirnovak1: proc by ses mel stydet za auto? Kazdej si ho udela-prizpusobi sobe,tudiz svym potrebam,potrebam polovicek a rodiny (to abych nediskriminoval :-) ) Kdyz se nekomu na mym aute neco nelibi-nevadi,mne se to libi. Taky mi nevadi ze mam lehce pomackanou kapotu-bude se delat,ale ted na to neni...

Odkaz ke komentáři

to víte jsem zedník auto použím k práci takže nejaké doplnky jsou škoda kromně samolepky na skle octaviaclub je to prostě jak to jede z linky kdysi jsem mněl 120m super auto spolehlivá ale také mněl jsem trochu tuning jel jsem na stavbu zapadl jsem práhy,spojlery všechno tam zustalo takže zatím jen o tom uvažuji

Upraveno uživatelem mirnovak1
Odkaz ke komentáři

Campus: taky nechapu jak nekdo muze v CR jezdit s 5 cm vysokym podvozkem. Odvaznejsi jdou mozna i niz:-) No,vzdycky se mi libili vyssi podvozky a pak,u mne to bude mit i prakticky ucel,alespon v zime az pojedu k rodicum nebudu prednim naraznikem hrnout snih,nemusim se bat ze nekde chytnu za spodek a tak. V praci ted menime pera na mym prac mazlovi,zvedlo se to 10 cm...zas to vypada jak auto :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...