Campus Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 To by asi měli pěkně zarovnanou tu stříšku u okýnka - navíc by se slečna pěkně protáhla až by podávala tu igelitku do okýnka :D Olomoučák: paráda, budu držet palec, ať se ti to povede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Koukam ze tady mame vsichni same lepsi napady :-))) Mne se to jeste umyt nepodarilo,nekdy se na parkovisti i stydim do toho sedat,vsichni to ted maji umyty,nablejskany... A dnes jsem zpozoroval nejaky pazvuky vpravo vpredu :-/ takovy divny bouchani... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Reznik: taky jsi to hned oblezjzal a měl radost jako děcko? Já kolem toho umytého auta chodil jak kolem svátosti :D Wladis: Zase bys nám dělal prostor po celé Plzni na tu spanilou jízdu :D koukal jsem kde to je odřený a kde to začíná kvéct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Campus: to ze by se slecna pekne protahla by mi vubec nevadilo,to by byl krasnej pohled zezhora.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 (upraveno) Wladis: To mě před měsícem taky něco začalo vepředu klepat a vrzat. Tak stačilo kouknout pod auto a bylo jasno. Nechci nikoho strašit, ale stalo se. Upraveno Únor 9, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Utrzena tycka stabilizatoru? Hm,je to takovy,duty,tlumeny bouchani,jakoby tlumic...uvidim,o vikendu to pujde na kanal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Ku.a, to je radost, co? Koukám, že se nám teď po zimě začnou objevovat na autech samý zajímavosti... zatím klepu jen já - u mě nic, ale to je hned. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 (upraveno) Mě to spíš skřípalo a vrzalo. ta tyčka byla otočená mírně dozadu a dřela o rameno. já jsem jí pak otočil radši dopředu, když jsem to vezl do servisu. Nojo no 11let mladý auto, má už právo na nějakou tu bolístku. :D Upraveno Únor 9, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 11let stary...hm,takova pikoska-ja jsem si pred tremi roky prebiral v praci nakladak-FUNGLAC! a museli jsme na ramu pretahnout pomalu vsechny srouby a kola!!! Vsechno bylo povoleny,respektive nedotazeny. Znacku radeji nebudu uvadet :-))) Panove loucim se s Vama,jdu chrnet. Dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Já napsal MLADÝ!!! :D Muší ještě pár let vydržet. Tak dobrou noc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Radar: Jedničková Octa je osvědčený držák, koukám, že máš 1.8T, takže nejlepší volbu v benzínu :D Utržená tyčka není nic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Já si taky myslím. Před ní jsem měl Omegu 2.0 automat kombi. Bomba auto, pohodlný, veliký, Recaro sedačky,ale začalo žrát a hlavně reznout. Jedou jsem to dal opravit, ale za dva roky to bylo snad ještě horší. A to neměla takový leta jako Okta. Tak šla a přišla Okta. :D Je sice menší, horší komfort, ale větší výkon a hlavně spoustu věcí si člověk může udělat sám. A spoustu Clubáků co rádi poradí a pomůžou!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Radar: já měl Oplíky asi tři a je fakt, že se to srovnávat kvalitou nedá. Přesně jak píšeš, prostě na Octě si uděláš kdeco sám... No a forum je forum :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Wladis:to bouchaní nemohl to byt někdo koho jsi pravě přejel a bouchal na tebe zespoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 vy jste tady samá sranda kdybych se za auto nestyděl tak bych zítra taky přijel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Mirnovak1: přijeď rozhodně! vůbec to není o nějakých mimořádných autech. Každý ho má podle svých představ a možností a osobně bych dost nerad viděl nějaký posměšky kolem aut - na tom se tu, myslím, shodneme takže nevymýšlej blbosti a zítra aspoň na chvíli doraž, ju? Olomoučák: taky mám občas pocit, že si vezu s sebou domov důchodců, kteří těma berličkama mlátí, kde můžou (většinou tak vržou gumy ve dveřích - stačí namazat a dost těch zvuků zmizí) :) v létě chci trošku vytlumit dveře a hlavně vyměnit podložky repro za MDF, snad to k něčemu bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Já Vás zdravím, ale dnes nemám čas. Tak už se těším na zítřejší setkání v co největším počtu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 V pohodě :-) zítra bude spoustu prostoru... tož, zítra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 OLOMOUCAK: dobry,to se Ti povedlo...kdepak,na chodce si ja davam extra majzla. Mirnovak1: proc by ses mel stydet za auto? Kazdej si ho udela-prizpusobi sobe,tudiz svym potrebam,potrebam polovicek a rodiny (to abych nediskriminoval :-) ) Kdyz se nekomu na mym aute neco nelibi-nevadi,mne se to libi. Taky mi nevadi ze mam lehce pomackanou kapotu-bude se delat,ale ted na to neni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 (upraveno) to víte jsem zedník auto použím k práci takže nejaké doplnky jsou škoda kromně samolepky na skle octaviaclub je to prostě jak to jede z linky kdysi jsem mněl 120m super auto spolehlivá ale také mněl jsem trochu tuning jel jsem na stavbu zapadl jsem práhy,spojlery všechno tam zustalo takže zatím jen o tom uvažuji Upraveno Únor 10, 2011 uživatelem mirnovak1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 To fakt neřeš, o tomhle to vůbec není. Prostě ti to auto tak vyhovuje nebo se prakticky používá pro práci anebo prostě nejsou peníze nebo chuť na nějaký vylepšování... každýmu to může být ukradený - je to tvoje auto a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Jo,prahy a spoilery u mne taky nemaji cenu-zivotnost tak tyden,taky ji taham po stavbach...to pak podle toho i patricne vypada,chudinka zablacena. Co by se mi libilo,tak to je predni RS naraznik a v nejblizsi dobe planuju zvednout podvozek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Wladis: to se mi líbí, jak tu každý honí centimetry dolů a snižujou jako o závod (jak s tím v některých extrémech jezdí po našich silnicích nevím) a ty se chystáš vydat opačným směrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Campus: taky nechapu jak nekdo muze v CR jezdit s 5 cm vysokym podvozkem. Odvaznejsi jdou mozna i niz:-) No,vzdycky se mi libili vyssi podvozky a pak,u mne to bude mit i prakticky ucel,alespon v zime az pojedu k rodicum nebudu prednim naraznikem hrnout snih,nemusim se bat ze nekde chytnu za spodek a tak. V praci ted menime pera na mym prac mazlovi,zvedlo se to 10 cm...zas to vypada jak auto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Tak vzhledově se mi mírný snížení líbí, ale je mi jasný, že to může být nepraktický (podle toho kde člověk jezdí), U toho zvýšení je pěkný Scoutík (i když je to jen oplastovaý a zvedlý kombík). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Jj,scout je jen oplastovany,zvedly a DRAZSI kombik. Mne se vzdycky libili off roady,takovaj Nissan patrol-slintam nad nim,ale to bych se musel ozenit s bankerovou dcerou,ne-li primo s bankerkou :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 jojo scout by se mi také líbil 4x4 ale zatím je to drahé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Kdyz jsem kupoval oktu tak jsem ji rekl,ze ji neprodam,musi slouzit az do konce:-) Takze ma smulu,musi slapat jako svycary jeste 35 let... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 No, to jí, chuděrce, nezávidím. To má před sebou ještě dost trajdáního JJ, Scout je sice pěkný vozítko, ale opravdu dost drahý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 To jo,cestou-necestou+tankstrasse D1,ale bude o ni pecovano,chtel bych si jednou na tachu vyfotit ten 1 000 000 najetych km...Tyhle motory prej zmaknou 900 000,tak to chci trumfnout :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.