Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Dotaz na TDIckare: taky se vam stava,ze kdyz auto stoji tak 2-3dni v takovymhle mrazu,ze nastartujete az na druhy pokus a z vyfuku vyleti dymova clona? :-)

ted mi stalo auto na firme 4 dny je to v horach takze teploty tento tyden hluboko pod bodem mrazu. na prvni nazhaveni bez dymove clony :D timhle zpusobem ale startuje sluzebni WV tdi,ktere ma najeto 230tis.

Odkaz ke komentáři

Tak Vás vítám do nového týdne :angry:

Hokej už jsme jako Plzeň prohráli, tak se zase naplno můžem věnovat Octaviím :lool:

Mám na Vás jeden dotaz, spíš takovou anketu:

Určitě už každý z Vás netrpělivě vyhlíží pěknější počasí, abychom mohli nasadit tišší letní pneumatiky a potažmo i větší a krásnější alu kola :angry:

A tak se Vás chci zeptat, kdy plánujete přezutí. Samozřejmě vím, že teploty jsou stále (alespoň brzy ráno a v noci) hluboce pod nulou

a tak bychom měli zimáky ještě používat, ale stejně...

Odkaz ke komentáři

italik: hm, asi nejspíš jo, jak jinak by se řešilo... díky (světla jsou to fakt parádní).

DSG: hokej ani nepřipomínej, věčná škoda... já mám přezouvání načasovaný podle toho, kdy koupím nový komplet kola (asi už jsem rozhodnutý pro ty 16") a ty koupím až ještě trošku přišetřím - takže snad březen, spíš duben.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

tak jsem dnes vyměnil zapalovací svíčky. Auto mám 3roky a nevěděl jsem kdy byly měměny.

Byl jsem docela zvědav co tam bude za svíčky. A byly tam Bosch super F7LTCR. Jsou to tří bodové.

Tak jsem je nahradil Denzo Iridium Power IK20. Jsem zvědav co to provede. ;)

Ale té výměny jsem se docela bál. Kdysi jsem při výměně svíček na mé Audině jednu utrhl.

Byl to docela šok, když jsem vytáhl svíčku bez závitu. :smich:

Odkaz ke komentáři

A na kolik tě ty iridia vyšli? já teda mám taky měněný, ale jen tak pro zajímavost...

To já ted řešim trochu jinej problém a to kam zajet na geometrii. všiml jsem si že se mi sjiždí o malinko víc jedna strana pneumatik, tak bych to chtěl nechat překontrolovat. Nemáte někdo nějaký typ kam zajet?

Odkaz ke komentáři

Tak nabízí se někdo z klubových profíků, ale jezdit kvůli tomu do Prahy asi není to pravý ořechový... tady v Plzni nemám zkušenost, kdo by to mohl profesionálně opravit.

Z jinýho soudku: co říkáte na nový logo Škody? Osobně o tom ještě pořád nemám nějak jasno - líbilo se mi to původní, tohle je moderní, svěží, ale já jsem v některých věcech docela konzervativní :smich:

Odkaz ke komentáři

Tak jestli jsem dobře pochopil některý zdejší debaty, tak udělat dobře geometrii taky není jen tak (ale je možný, že si to pletu se srovnáním volantu do "rovný" polohy)... Zkusil bych Auto Volf nebo Šmuclera - když pominu to přelití oleje u Šmuclera o 0,5 litru, tak všechno ostatní bylo v pořádku.

Odkaz ke komentáři

Labus: na geometrii zajeď do Tlučné - Autoservis Klug. Jeho syn byl můj spolužák, studovali jsme oba diagnostiku silničních mot. vozidel. Je vyhlášenej a dělá to dobře a za rozumný peníz.

Campus: Mě osobně se to nové logo hodně líbí, má šmrnc a je inovativní, to mám rád :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...