labus Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 víte o tom že 3/4 z Pola je fabie? že to až tak malý není a cena je o pár tisíc výše jen za VW na kapotě... já bych šel spíš do nějakýho asiata. ty maj malý auta dobrý. třeba toyotu IQ nebo aygo. rozhodně se s tim líp parkuje než s fábkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Tak ono dneska v koncernu máš všechno "modulární" Nad asiatem jsem taky přemýšlel, kolikrát jsou solidně vybavený (i s lepší výbavou než VW), ale zatím mi přijde, že mít obě auta z koncernu je šikovnější kvůli údržbě, servisování, známým problémů a cenám dílů. Ale třeba je to jenom předsudek, protože jsem žádnýho asiata (auto) zatím neměl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Labus: AYGA máme firemní, dělám pro Toyotu a nezlob se, ale ani asiata ani AYGO bych si domů nekoupil Nehledě na to, že třeba náhradní díly jsou pro POLO za hubičku už jen proto, že je (jak jsi správně podotkl) můžeš zaměnit třeba z Fábie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 DSG: hm, tak pro mě měla Toyota docela jméno. Docela jsi mě překvapil - jde jenom o malý auta nebo celkově? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 No, Toyota si velmi pečlivě hlídá kvalitu, její management kvality je dost propracovaný, ale to je asi všechno. Používá strašně staré věci a pokud se podíváš třeba na design interiérů, tak je to katastrofa. Máme v práci AYGO, YARIS, AURIS, AURIS HYBRID, PRIUS HYBRID, COROLLA VERSO, AVENSIS, AVENSIS COMBI a nejlépe z nich vychází asi YARIS, to je auto, které bych s chutí doporučil jako druhé do rodiny. To ale nemění nic na faktu, že bych se stejně radši rozhodl pro POLO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Jak jsem psal, pro mě docela překvapení - ale měl jsem to jenom o pocitu, žádnou výraznější praktickou zkušenost s nima nemám... Tak taky šikovná informace ;-) Z jinýho soudku - nechal jsem se asi ukecat do 17" letních kol (pořád mám strach jestli je to na 1.6 dobrý nápad). Tak budu informovat o svých myšlenkových zvratech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Campus: Myslím, že to bude vypadat parádně! Ale zase na druhou stranu, budeš asi trpět kvůli spotřebě a výkonu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 No právě, že trpím už teď, protože nedokážu nějak odhadnout, co to s tou spotřebou a komfortem udělá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Udělá to hodně, měl jsem Golfa IV 1.4 16v a na něm 16" hliníky - no spotřeba byla strašná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Teda chlape, ty dokážeš potěšit pamatuješ o kolik se to zhoršilo? Ku..a, že to pořád řeším. Už jsem byl rozhodnutý pro 16", ale když ty 17" jsou tak fešácký.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Radku, tak kup ty 17" a když to nepůjde, tak je spolu vyměníme za 16" :) Ne, teď vážně. Zhoršilo se to no, ale už nevím o kolik... Bylo to línější, přece jen to jsou bačkůrky už... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Teda chlape, ty dokážeš potěšit :) pamatuješ o kolik se to zhoršilo? Ku..a, že to pořád řeším. Už jsem byl rozhodnutý pro 16", ale když ty 17" jsou tak fešácký.... Ahoj tak se pochlub a pošli nám nějaký vzorek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 tak ja znam i jsem se svezl s toyotou spise tereniho razu. Ale kdyz jsem byl v nemecku na autosalonu tak jsem jezdil s IQ a prislo mi to jako naprostej kral mest. Kola v rozich, kratka, 1.0 vvt nebo jak to oznacujou - takhle by podle me melo vypadat citycar... A o kvalite se nechci dohadovat, protoze jsem zadnou nemel, ale vzhledem k tomu ze jsou to neprodavanejsi auta na svete, tak to prece nemuze bejt kram, ne? Ale urcite se budou jednoduseji hledat a resit nemoci na polu nez na toyote Radku s kolama bych byl opatrnej. Strejda ma tu samou oktavku co mam ja a nakazen tuningovou erou, kdy za vetsi kola bylo vic hvezdicek dal 17 kola... Do 100km/h dobry, ale pak predjizdet nebo treba najezd na dalnici z 80 na 140 - to bylo peklo. Sice ty mas o kone a pul vic, ale... Nedavno je prodaval a kdyby je porad mel, tak se ho muzu zeptat, jestli by ti je nepujcil na zkousku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Labus: tak je fakt, že to IQ jsem neměl tu čest vyzkoušet - to by mohlo být do měst dobré, ale zase je to strašně malinké... BTW: bacha, Octavia I má rozteč 5x100, ale Octavia II má rozteč 5x112, takže ty hliníky Radkovi na Octu nepůjdou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 RK.Reznik: tak disky bych chtěl origo piko :-) asi Zenithy nebo Pallasy (i když "RS look" na 1.6 může být trochu k smíchu). Pánové díky za snahu. Ta kola z OI tam opravdu nenacpu. A ten jeden kůň navíc moc parády asi taky nenadělá... takže se začínám zase pomaličku klonit k 16"... říkal jsem, že budu referovat o svých názorových zvratech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Radku ale ty 17" bačkory by vypadaly skvěle!!! ;) Jen Tě trápím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Hajzlíku, jeden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 No tak víš co, Ty si koupíš 17", pak zjistíš, že to jede na houby a vyměníš je se mnou za 16" netknuté origo ALU a já budu vysmátej ;) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 (upraveno) Chlape, já tě teď potkat.... Ne, vezmu ty 17" a hotovo - mám nabídku na komplet s Conti gumama za 22.500 to by šlo, ne? (Origo ceny jsou kolem 26.000 - i když jsem našel e-shop, kde mají komplety s Dunlop gumou v akci taky za 22.500). A teď filozofická otázka: Který? Cepeus, Zenith, Pallas, Pegasus Upraveno Březen 8, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jednoznačně ty druhé - tuším Zenith? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 (upraveno) Áaaaaano, pán se vyzná a ví na jakou odpověď čekám :-) jj, jsou to Zenithy - sice už dost profláknutý, ale mě se líbí (o jiné značce než Škoda neuvažuju, tak nějak mi přijde, že by tam měly být originální kola). Ještě z jinýho soudku - konečně jsem se zase dostal k tomu "logu". Zkusil jsem nějaký úpravy (i to lehký zakulacení, který je tedy dost brutální), tak prosím o komentáře, jestli v tom pokračovat nebo zkusit úplně něco jinýho (ať se v tom nebabram a přitom se to nikomu nebude líbit ). Upraveno Březen 8, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jednoznačně ty druhé - tuším Zenith? Ahoj tak ti jsou pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Díky Jsem zvědavý, jestli ve svým odhodlání vydržím a za jak dlouho tu potom budu brečet, že to stojí za prd a jestli je někdo nechce.... (třeba vyměnit za ojetý 16", viď Martine?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Campus: tak jiné než origo by mi na auto taky nesměly Campus: buď v klidu, moje 16" jsou nové ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Kdepak, takovýhle provokace mě nerozhodí (možná) Co ta loga? Pořád mimo mísu? Klidně to řekněte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Tak já se k těm návrhům nevyjadřuji schválně, páč by to byl střet zájmů! LOL Ale musím říct, že se mi líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 ja jsem pro ty prvni kola - cim vic paprsku ti vic rally ;) ale na aute mam hodne podobny tem poslednim 5ti paprskum, takze me neberte vazne! S tema roztecema to je skoda, mohl jsi vedet do ceho pujdes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 labus: Cepeus jsou taky pěkný kola, ale kdo je bude pořád drhnout mezi těma paprskama? ;) Jinak se mi docela líbí i Spectrumy, ale ty jsou jenom v 16" (ale když se nakonec rozhodnu pro 16", tak jdu do nich). Jasně, těch kol je škoda, ale zkusím se pozeptat, jestli by někde nebyly na chvilkový vypůjčení a vyzkoušení - na posouzení stačí, podle mě, jedno odpoledne intenzivnějšího ježdění. DSG: Co vyvádíš se střetem zájmů? O tom to tady snad vůbec není. Vždyť sám říkám, ať se klidně řekne narovinu, že je to hnusný a je to. Už jsem z toho vyrostl, abych se kvůli dobře míněným připomínkám urážel - zvlášť když nejsem grafik). Navíc jsem se na začátku netajil tím, že si mě inspiroval ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 (upraveno) Dneska jsem nějaký plodný, ještě jsem narychlo zbastlil jednu verzi (ale je to pořád na jedno brdo). Jde spíš o pracovní koncept, jestli by se to tímhle směrem líbilo... Upraveno Březen 8, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 posledni verze samolepky podle me supr! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.