Guest fesoj.4 Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Ahoj...Je tu někdo poblíž Rokycan nebo nejlépe poblíž Mirošova? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Cau,rokycany primo :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 dneska uz vyhodim gumove koberce a dam textilni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Tak tomuhle rikam provokace:-)taky jsem koukal po textilnich-v nejblizsi dobe si mozna udelam radost. Ja to dnes vykydal,vylestil okna,povysaval,osetril plasty a odpoledne huraaa na vylet:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Tak já jsem vyhodil gumové koberce už v týdnu a dnes jsem dokonce nasadil letní ALU-kola :) A ještě jsem koupil ošetřovací ŠKODA prostředek na kůži, krásně teď voní interiér. Bohužel jsem ale zjistil, že mám v prd*li homosexuální (tedy homokynetický :) ) kloub na levé straně u kola. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 No hele,mne tam furt neco ve predu tluce a uz jsme zkouseli leccos a na nic neprisli.Nic neni vymlaceny vsechno drzi tak nevim...jak ja rikam,jsou veci ktery se dejou jenom mne:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Tak mně tam nic netluče, jen když třeba parkuju a dám zpátečku, tak mi to udělá takovej kovovej zvuk. No a teď jak jsem měnil kola, tak koukam, že manžeta je protrhlá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 tak jsem si vybral darek k narozkam. stary uz jsou deravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Sákryš, tady se to už vyletňuje... to abych se pohnul aspoň s těma kolama. S těma dečkama jste mě nasadili brouka do hlavy - nechávám tam celoročně gumový, líp se mi potom myjou. Olomoučák: tak tahle sobota je asi blbě pro "labuse". Myslím, že není problém se domluvit na lehkým posunutí, ne? Tedy, až podle toho jaký nejbližší volný termín z labuse vypadne :) Když jsme u toho vyletňování, tak dneska jsme byli poprvé po zimě na chalupě a už to vidím, jak to volá: "Pojď, hezky makat se sekačkou, hráběma, motorovou pilou...". Ale v takovýmhle parádním počasí to k tomu přímo láká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Campus. Me gumove koberce,kdyz je v lete hic smrdi gumou. na zahrade jsem byl dnes taky ale radeji jsem odjel,smrdelo to tam praci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Pánové soráč, mám dost pres teď. Zkoušky ve škole a v úterý odjíždím do Rakouska na lyže, tak mám zařizování... já mám volno bud 27.3. to je neděle nebo až 10.4, taky neděle a volnej víkend mám až 15,16,17 dubna. Chodim dálkově na Fel, a mám přednášky každej druhej víkend pátek - sobota. A moc se nevyplácí to zapéct :P Ale kvůli jednomu se přece nebude štelovat 10 lidí... Taky už bych upravoval na léto, ale ještě nemůžu. Ani do tý myčky nemůžu (a to bych potřeboval jako sůl!). Nějakej blb mi urazil zrcátko a ted tam drží jen na izolačce, tak by se mi to mytí nemuselo vyplatit :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 OK, to se nedá svítit. Udělejme to tedy asi fakt tentokrát bez tebe - škoda, ale nejni všem dnům konec :) (kde je ta doba studia na FEL... ale já měl denní - poměrně pohodlenější, než se mordovat při zaměstnání). Padla tady sobota 2.4. co vy tedy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Jasně, příště si to vynahradim :) škola byl původně hec, ale potom mě to začalo bavit a ted už nechci bejt za tu lamu co se na to vyprdla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Ahoj, tak pokud bude sraz 2.4. odpoledne, to bych mohl. Jinak včera bylo konečně krásně, tak jsem umyl autí a vyměnil mu olejíček. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 radar19: Hm, tak si krásně umyl auto a azítra má pršet ale nezoufej, taky jsem bojoval s myšlenkou to auto pořádně vyblejskat. Ale nakonec jsem odolal. Řeším jiný problém, konečně bych chtěl pomalu přezout do letních bačkor, ale nemůžu se rozhodnout do jakých - pročítal jsem tady snad všechna vlákna, různý testy apod. a vyšlo mi z toho tohle (nechci do nich zase cpát milion): Continental PremiumContact 2 205/55 R16 91H Pirelli P7 CINTURATO 205/55 R16 91H Máte nějaký zkušenosti nebo rady co s tím? Díky za každý tip. Jo, možná budu za lamu, ale co v e-shopech znamenají ty kódy na konci označení pneumatiky (FP, FR, MO...)? Našel jsem jenom LX - zesílená konstrukce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 jdi do tech conti mam je taky a jsou super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Campus: Taky bych šel do Contíků Zkratky: FP nebo FR - Flange Protector - ochrana ramínka ráfku RFT - Run Flat - samonosná pneu MO - MO byly vyvinuty ve spolupráci výrobce pneumatik a koncernu Mercedes - Benz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 OK, díky za tip a hlavně za ty zkraty - to jsou mi zase novoty, člověk chvíli nekupuje pneumatiky a hned je to zase jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Radku, nemáš za co :) Já dnes spěchal do práce a tak jsem zvolil jízdní režim "S" - což bohužel odskákal zmiňovaný homokinetický kloub = vydává krásně klapavé zvuky :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 :) tak jsem dnes vezl manželku do Zruče a na jateční za přejetí mostu 30km/h mýtný 1000kč a 2body fakt super pondělí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Míra: ty bláho, zrovna nedávno jsme to tady řešili... :) Já tam jel v sobotu a radši jsem jel fakt 20km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 právě proto to hlásím že to mýtné je docela drahé ten pitomec stojí s tím nivelákem ve stráni že není ani vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak to je peklo! To mě vždycky bere ďas, že se na Jateční policajti zašijou a vybírají, ale aby hlídali někde kde se běžně předjíždí na plnou apod. to ne... Martine, upřímnou soustrast k úmrtí tvýho "homo" kloubu :) to je "radost", co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 No a ve Zruci a Tremosni dnes pomahaci a chranici otrapovali celej den :-( Nastesti jsem prosel u obou hlidek bez ujmy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Ahoj a co ten sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Ahoj fšem, tak se taky hlásím k Plzni. Campus: no čéče to bych se nahledal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Campus: no jo no - holt bude první opravička - ale je to dobré, sehnal jsem ho za 1300,- Špája: vítej mezi námi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Špája: no to mě podrž... náplavy se sem hrnou vítej na pořádným fóru. DSG: tak aspoň, že tak. To není úplně taková palba (ale určitě to stejně zamrzí). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Campus: tak jsem se asi unáhlil - ten kloub ještě žije - no nicméně ta prachovka je KO, takže to stejně vyměním - když už, tak už ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak když už ho máš... stejně by to asi byla otázka času a kdo ví, kde by tě to potom překvapilo. Míro, dneska žádný sponzorský dar Pomáhači a Chrániči? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.