italik Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 zatim jen vycistit, doplnit jsem to chtel taky, ale ta jejich masina potrebuje stalou teplotu 17stupnu a oni meli na dilne asi 16 tak mam prijed az bude tepleji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Taky budu muset vzít oba drakouše a prohnat jim klimatizaci ať to v létě nesmrdí. Z jinýho soudku. Kluci, začal jsem konečně řešit ty letní gumy, a jsem pořád zmatnej (asi fakt budu za lamu) - help, pls 1.) když je v techničáku rychlostní index 91H, můžu vzít lepší index (91V)? 2.) když mám na výběr mezi gumou bez nějakého kódu provedení a gumou FR (ochrana ráfku), co je správná volba pro hliníky? funguje ta ochrana ráfku, není to hnusný na pohled? 3.) co říkáte na tuhle gumu Continental SportContact 2 205/55 R16 91 V FR, ML AO nebo radši jít do ověřené klasiky Continental PremiumContact 2 205/55 R16 91H? Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Radku: 1) lepší mít samozřejmě můžeš, jde jen o to, abys splňoval minimálně ten dolní limit (v Tvém případě 91H), což s 91V samozřejmě splníš 2) sám musíš vědět jaký jsi řidič, pokud na hliníky myslíš při parkování a nenajíždíš na obrubníky, můžeš vzít i obyč. 3) dle testů (http://www.pneutesty.cz/continental/) se zdá býti lepší PremiumContact 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Zdravim panove,takovej dotaz...dokazal by nekdo z vas sehnat vstupenku na koncert Bryana Adamse v Praze...uplne nejvic by bylo stani u podia:-) Diiiiiky,dotycnej bude zachrance:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Campus. tech dobrejch gum je dneska cela rada. V nemecku jsou oblibene treba holandske Vredestein Ultrac Cento. podivej se na ne vypadaj suprove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Wladis: zkoušels tohle: http://vstupenky.bazos.cz/inzerat/9463612/...ani-u-podia.php ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Martine, díky moc. Tak to bude PremiumContact a s tou ochranou ráfku nevím... sice na ty hliníky myslím, ale kolikrát oni nemyslí na to, že jsou moc blízko obrubníku šlo mi o to, jak to vlastně doopravdy vypadá, aby to nebylo ošklivý (když už se kupujou nový). italik: jj, taky jsem koukal jak se Vredestein u nás tlačí na svět. vzhledově ta Vredestein Ultrac Cento vypadá dobře, ještě aby fungovala, jdu probádat nějaký testy.... Díky za tip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 (upraveno) Tak vám nevím... Podle mě je to malý vzorek lidí na nějakou větší věrohodnost (45 hodnocení Conti, 7 hodnocení Vred), ale o něčem to asi už může trochu vypovídat - jinde jsem našel uživatelská hodnocení, kde to bylo ale obráceně. Hodnocení Continental Premium Contact 2 (73%) Hodnocení Vredestein Ultrac Cento (77%) Upraveno Březen 23, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Radku, těch pár procent už není tak signifikantních, si myslím. Osobně jsem Vredestein měl (už ale nevím jaké) a vím, že jsem spokojen byl - je to dobrá značka. BTW: dnes jsem byl na pojišťovně hlásit tečku na čelním skle. Jako vždy jsem čekal, že si to jen nafotí a já odjíždím. Samozřejmě jsem si to nechal proplatit na účet s tím, že to pak nechám jen opravit, jenže OUHA! Pán mi pěkně diamantem vyškrábal písmeno "N" přes VIN kód okna ve velikosti asi tak 10 x 10 cm!!! Já myslel, že mu utrhnu držku, vážně, ještě teď se klepu. Jsem vážně zvědavej, na kolik a čím se mi to podaří vyleštit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 tak to je sila. jinak objednejte nekdo takovi pocasi co je ted na ten sraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 DSG: to je bohužel běžný postup poslední doby - protože takových kujónů, kteří si nechali proplatit nový sklo, ale ve skutečnosti si to nechali jen opravit bylo víc než dost. Myslím si, že to asi nerozleštíš k dokonalosti... :) Budu ti držet palec, dej potom vědět. Osobně bych potřeboval taky nějaký ťukanec, protože bych rád samozatmavovací zrcátko a to, bohužel, potřebuje svoje sklo. Jj, ty rozdíly jsou minimální a myslím, že asi fakt vyjdou nastejno. Jestli už máš s nimi pozitivní zkušenost, tak jedině dobře. italik: tak dnešní počasí by yblo přímo luxusní. Trochu se ale bojím tenhle víkend má být hnusně a kdo ví jak bude potom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 DSG: to je bohužel běžný postup poslední doby - protože takových kujónů, kteří si nechali proplatit nový sklo, ale ve skutečnosti si to nechali jen opravit bylo víc než dost. Myslím si, že to asi nerozleštíš k dokonalosti... :P Budu ti držet palec, dej potom vědět. Osobně bych potřeboval taky nějaký ťukanec, protože bych rád samozatmavovací zrcátko a to, bohužel, potřebuje svoje sklo. Jj, ty rozdíly jsou minimální a myslím, že asi fakt vyjdou nastejno. Jestli už máš s nimi pozitivní zkušenost, tak jedině dobře. tak kladívko a ťuk a okno máš nový hned :) A co se týče těch kol, tak já naprosto preferuju GOODYEAR. Už mam několiktrát ozkoušený letní i zimní a můžu doporučit. Nevýhodu maj jen hlučnost (hlavně u zimáků), ale to já nějak neřešim. Ale možná bych i koukal po Nokianech. kamarád co má pneuservis je tak poslední rok dost doporučuje... Jinak rychlostní index úplně v pohodě ber H. za V se už připlácí zhruba 200-300 kč a nikde to nepoznáš... Z počasí mam taky radost. už jsem byl 2x prohnat mašinu ale auto někaj odsunul do pozadí (asi je jdu stidět) :) co vy ostatní? Nějaký další milovnící jedné stopy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 u goodyear hlucnost? to nevim pouzival jsem ultra grip 7 od doby co je zacali vyrabet a naopak na zimaky nehucely vubec a jsou vic nez super. s letnima nemam zkusenost. U letnich gum na octavky NEKUPOVAT SMEROVE PNEU. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Taky se přidám ke chvále zimních Goodyearů Ultra Grip - nově jsem je dal tuhle zimu na Polo a paráda a myslím, že ani hlučnost není nějak větší než u zimáků bývá (ale u Pola jsou pidi kolečka, tak třeba proto). S letníma Goodyearama taky nemám zkušenost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 (upraveno) Ještě k těm kódům u pneumatik... možná to znáte, ale přeci jenom to sem dám - konečně jsem našel snad kompletní seznam: ML,FSL,FR,FP,RPB,MFS = ochrana ráfku RF (Reinforced) = zesílená bočnice XL = EL (Extra Load) = zesílená bočnice TL = TubeLess = bezdušové TT = TubeType = s dušemi C = pneu pro dodávky (vyšší nosnost) CP = pneu pro camping vozy M+S = bláto a sníh, označení pro zimní pneu ZR = vysokorychlostní konstrukce pneumatiky (270 km/h a více) BSW = Black Sidewall BSS = Black Sidewall Size OWL = Outline White Letters WSS = White Sidewall Size OWLS = (Outline White Letter Size RWLS = Rised White Letter Size SUV = Sport Utility Vehicle 8PR = počet vrstev pláten v konstrukci N0,N1,N2,N3 = homologace pro Porsche MO,BZ, MB = homologace pro Mercedes M3 = homologace pro BMW M3 G = homologace pro Opel AT = All Terrain (univerzální) ST = Street Terrain (silniční) MT = Mud Terrain (těžký terén/bláto) E, EU = pneu s nízkým valivým odporem GRNX = GreenX = speciální složení se silikou, díky které má pneu nižší valivý odpor, nižší spotřebu (šetří životní prostředí) Upraveno Březen 24, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 labus: tak jasně, kladívko je taky řešení, na který při nejhorším dojde - jen jsem to nechtěl psát takhle veřejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 hh, je to takový malý veřejný tajemství... jsme češi, tak to musí být vidět všude:-D Na tu hlučnost jsem přišel tak, že jsem do prosince jezdil na Fuldách a po tom co jsem je vyměnil za GY UG7, tak jsem se nestačil tomu hukotu divit. Ovšem s jízdníma vlastnostma se to opravdu nedají Fuldy a GY srovnat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 fuldy jsem mel letni smerove. byla to katastrofa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Zdravim panove,potreboval bych poradit...jaky pouzivate doma argumenty? Mne totiz bylo sdeleno ze toho 2.4. se mi strasne nechce...tak bych to potreboval v ramci moznosti politicky vysvetlit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 ja si treba s sebou beru syna takze vlastne vylet pro nej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/c...phtml?id=695329 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 To je dobry...no ale tak deti jeste nejak nejsou:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Tak jedině vysvětlit, že v tom krásným počasí to bude bezva výlet i pro krásnější polovičku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Wladis.tak snad ma pochopeni nejedes na druhou stranu republiky. Vem ji s sebou a az pojedete zpatky tak ji slib nakupy v olympii ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Toz asi jedina moznost...Ve finale bychom z toho mohli udelat megavelkej rodinnej vylet ne? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Také beru sebou všechny a je to samozřejmě výlet hlavně pro ně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Taky jsme se na tom už přeci domlouvali hned na začátku ;) My nejspíš taky jedeme komplet 2+1... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 ani nevim na kterou hodinu je to naplanovano :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 (upraveno) Na ten čas jsem se už taky jednou ptal a nějak to bylo bez reakce... co taková 15:00-16:00? Není to pozdě? Beru to s ohledem děti na spící po obědě, což u nás už, bohužel, neplatí :P Upraveno Březen 28, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 me je to jedno klukovi je 12 ten uz po obede nespi a ja se hold natahnu driv :P ja bych to videl na tu 15. ono pozdeji je jeste zima co nam posunuli ten cas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.