DSG Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 No, je tu nějak méně veselo :-) BTW: nebude teď náhodou první sobota v měsíci = sraz OC Plzeň? Ale předem říkám, že se mi asi nebude chtít...nevim...zeptám se doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 (upraveno) No, měli bychom se do té pravidelné sleziny nějak už opřít :-) a nešlo o pátky? Protože v sobotu se mi asi taky chtít nebude - myslím, že budu mít hroznou chuť bláznit na chalupě (posekat zahradu, zrejpat záhony...). Upraveno Květen 4, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 ....čéče, z tebe je úplnej Béda Trávníček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Já myslím, že Béďa by vedle mě blednul závistí ale klidně někomu to věčný sekání toho zelenýho sajrajtu přenechám... Jak ti dopadla montáž tempa u Martina? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 ...vzal to metodou ŽAVES a za chvilku bylo vše hotovo, je to šikula. Teď je to teprve poježdění ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Jo, taky jsem obdivoval jak rychle a přitom precizně maká... je radost na to koukat - a co potom s tím autem jezdit :-) Takže teď jezdíš do práce po dálnici? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 ...vzal to metodou ŽAVES a za chvilku bylo vše hotovo, je to šikula. Teď je to teprve poježdění ! ahoj,na kolik ta cca sranda vyšla ? Jinak jak se domluvime na ty naše sraziky....nějak jsme nahle udělali pauzu... :D A co ty naše samolepky,jak to vypada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Campus: ...žádná dálnice, teď sedávam s kafíčkem na zadním sedadle (jezdí to teď jak auto Návštěvníků - vzpomínáš ne) Olomoučák: řeknem si na dalším srazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Zdravim vespolek.Tak jsem se tady po dlouhy dobe taky dostal...koukam ze jsem o hodne prisel:-( No jo,prac povinnosti mi zasekali vsechen cas:-( Chtel bych se vas pozeptat,nevite nekdo o nejakym sikovnym podnajmu v Plzni? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 (upraveno) Ty jo, tady to žije, panečku Ještě se vrátím k těm letním gumám - díky za tip, s těma pneu Conti PremiumContact2 zatím naprostá spokojenost. Sice je teď trochu vyšší spotřeba (o cca 0,5 litru), ale to bude jednak přechodem z 15" na 16" a nejspíš taky tím jak jsou gumy nový a vzorek jako hrom... Upraveno Květen 20, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Ahoj tak přidám sem nějaké foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 (upraveno) Tak to je hardcore :-) Osobně takový vychytávky nemusím, ale musím uznat, že ty tvary pěkně ladí předpokládám, že to není finální podoba a že ještě dojde na lakování... Ještě z jinýho soudku, bratr má možnost koupit auto (chce něco levnýho a velkýho) a potřebuju poradit jestli je to rozumný. Jde o tuhle Octu za 150.000 Kč (mě to přijde drahý, ale moc jsem nestudoval ceny, takže třeba jsem mimo mísu): 1.9 TDi ASZ 96kW chipovaný na 121kW najeto 130.000 km, 6ti sťupňová převodovka, klima, multi volant, tempomat, ABS, ASR, ALU kola, nové rozvody, filtry a olej. Upraveno Květen 26, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Ahoj, tak jsem tu opět po čase a koukám, že tu byly nápady na nějakej sraz :) Nehneme s tím? Radku, jak je stará (FL)? Dal bych bacha na ty kilometry (vzhledem k čipu). Je to nějakej stupeň výbavy nebo dodělávaný? jinak cena bude trochu víc, kvůli těm kilometrům. Taky pozoruju ceny, ale jen spíš abych byl v obrazu než kvůli výměně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 (upraveno) No, sraz by se hodil, ale nejsem si jistý jestli se slezeme, když tu vidím tu "aktivituL :-) Zapomněl jsem napsat, že jde o rok 2004. Víc k tomu zatím nevím - ani stupeň výbavy... dokonce ani nevěděl jestli jde o OI nebo OII, osobně to podle motoru tipuju na poslední OI (myslím, že v roce 2004 nastoupily OII, ne?). Upraveno Květen 26, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 jo, to bude nejspíš OI. Právě, já když vidim 7 let starý auto, s tutim motorem, tak nevěřim, že to má najeto 130t, hlavně když tam je chip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 zdarec,bude to nejspis O1. Ty kilometry bych overil,vybavu taky nema spatnou,ale kdyz vezmem fakt ze jen novy origo rozvody stoji 10000...Ja mam 2003,najeto mela 170000 a dal jsem za ni mnohem vic...pravda ze byla krasne servisovana,po rozvodech,od vseho doklady a interier jako kdyby vyjela z linky. Jo a to chipovani motoru...ja nevim,neni to moje kafe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 Ahoj,tak koukam,že to tu upada a vrací se o do kolejí které tady byli dřív i když doufám,že né :P Jinak je opět konec měsíce tak co se sejít jak jsme se domlouvali? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Tak brácha se na tu Octu asi vyprdne, protože mu vadí to málo místa v kabině... ale díky za rady. Pokud jde o rychlosraz, jsem pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Tak jak s tím tzv.rychlostazem v patek? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tento týden, bohužel, ne-e... mám sraz ZŠ po 20 letech (to je hrozný, jak to letí). Ale další pátek by mohl být OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Tož proberme se a začněme opět komunikovat...však to bylo v pohodě nebo že jste všichni prodali octavečky a pořidili něco fajn trabantclub :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 (upraveno) Nevím co se stalo, že bysme neměli o čem povídat? To se mi nezdá... Tak co třeba letní dovolené? Upraveno Červen 16, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Tak my si dovču udělame za par dní takovou mini,pak už nějaky čas těžko,pritelkyni končí dovolena mateřska a jde pracovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Hm, tak to abyste si tu dovolenou užili, když je to taková malá rozlučka my bysme měli vyrážet někdy v druhý polovině července, takže to bude srovna asi pařák v plným proudu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Zdravím chlapci Plzeňáci. Nedělá někdo z Vás ve firmě Formy Tachov? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Já ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 :) :D Já jen že jsem tam dneska byla na servise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Ahoj, i já byl dnes v servise. Začal klepat čep a zvlnili se přední kotouče. Ve finiši mi vyměnili kotouče,destičky, tyčku stabilizátoru (jednu mi měnili v zimě, když praskla), silentbloky stabilizátoru a čep řízení. Ještě že jsem členem klubu, měl jsem alespoň slevu 520Kč. :) Tak snad je autí připraveno na letní sezonu. :( Doufám... Jinak si užijte dovolenou, pokud to jen půjde. My už se těšíme jak malí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Hmmm, to bude drakouš zase pelášit jako divej :( tak hlavně ať to co nejdéle vydrží. Na mě už taky skoro měsíc pokřikuje maxidot "Servis nyní!" ale jde jen o olej apod. takže žádná tragédie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 ...z toho si nic nedělej, na mě teď permanentně svítí kontrolka airbagu (úžasný konektory pod sedačkama). Musim k Masákovi to odmazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.