Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Ty jo, tady to žije, panečku :smich: Ještě se vrátím k těm letním gumám - díky za tip, s těma pneu Conti PremiumContact2 zatím naprostá spokojenost. Sice je teď trochu vyšší spotřeba (o cca 0,5 litru), ale to bude jednak přechodem z 15" na 16" a nejspíš taky tím jak jsou gumy nový a vzorek jako hrom...

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři

Tak to je hardcore :-)

Osobně takový vychytávky nemusím, ale musím uznat, že ty tvary pěkně ladí :lol: předpokládám, že to není finální podoba a že ještě dojde na lakování...

Ještě z jinýho soudku, bratr má možnost koupit auto (chce něco levnýho a velkýho) a potřebuju poradit jestli je to rozumný. Jde o tuhle Octu za 150.000 Kč (mě to přijde drahý, ale moc jsem nestudoval ceny, takže třeba jsem mimo mísu):

1.9 TDi ASZ 96kW chipovaný na 121kW

najeto 130.000 km,

6ti sťupňová převodovka,

klima,

multi volant,

tempomat,

ABS, ASR,

ALU kola,

nové rozvody, filtry a olej.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak jsem tu opět po čase a koukám, že tu byly nápady na nějakej sraz :)

Nehneme s tím?

Radku, jak je stará (FL)? Dal bych bacha na ty kilometry (vzhledem k čipu). Je to nějakej stupeň výbavy nebo dodělávaný? jinak cena bude trochu víc, kvůli těm kilometrům. Taky pozoruju ceny, ale jen spíš abych byl v obrazu než kvůli výměně ;)

Odkaz ke komentáři

No, sraz by se hodil, ale nejsem si jistý jestli se slezeme, když tu vidím tu "aktivituL :-)

Zapomněl jsem napsat, že jde o rok 2004. Víc k tomu zatím nevím - ani stupeň výbavy... dokonce ani nevěděl jestli jde o OI nebo OII, osobně to podle motoru tipuju na poslední OI (myslím, že v roce 2004 nastoupily OII, ne?).

Odkaz ke komentáři

zdarec,bude to nejspis O1. Ty kilometry bych overil,vybavu taky nema spatnou,ale kdyz vezmem fakt ze jen novy origo rozvody stoji 10000...Ja mam 2003,najeto mela 170000 a dal jsem za ni mnohem vic...pravda ze byla krasne servisovana,po rozvodech,od vseho doklady a interier jako kdyby vyjela z linky. Jo a to chipovani motoru...ja nevim,neni to moje kafe

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, i já byl dnes v servise. Začal klepat čep a zvlnili se přední kotouče.

Ve finiši mi vyměnili kotouče,destičky, tyčku stabilizátoru (jednu mi měnili v zimě, když praskla),

silentbloky stabilizátoru a čep řízení.

Ještě že jsem členem klubu, měl jsem alespoň slevu 520Kč. :)

Tak snad je autí připraveno na letní sezonu. :( Doufám...

Jinak si užijte dovolenou, pokud to jen půjde. My už se těšíme jak malí.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...