Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Jj,zijeme v CR...v zemi neomezenych moznosti. Jestli je to debil,poznas hned-treba zacit vtipne komunikovat a kdyz se nechytne je to marny... To bys neveril,jak byli v lete celnici v Tabore vdecni za par vychlazenych plechovek Birellu co si sebo vozim,i na vazeni zapomneli :-)))) Dali jsme rec a jel jsem dal.

Odkaz ke komentáři

Pánové, vysvětlil vám někdo, že ty body se nemají sbírat do žádný soutěže? :) Koukám, že orgáni chytají hlavně takový "piráty" silnic co se šourají o pár km/h víc než je povoleno... na ty si troufají. Nezávidím vám co se ježděním živíte, to musí být docela o nervy.

labus: jo, taky jsem o té tmě přemýšlel, že to ještě nebude s tím světlem tak žhavý - v létě pohoda. Zkusím se tam příležitostně kolem 6 večer zastavit, ale asi to bude blbý - ale můžeme sednout na kafe a chvíli pokecat... za světlem bysme opravdu museli do nějakýho krytýho parkingu (třeba ta Plaza...).

DSG: z toho si nic nedělej, taky to nějak neumím. Kolikrát jsem si někde říkal že by to nějaký dýško vyřešilo (na úřadě, s policajtama...), ale když já jsem takovej poctivej debil...

Odkaz ke komentáři

Právě, že z bondovky mě taky bolelo ucho - navíc mi ji nějak znechutili týpci co nakupujou v sámošce s bondem v uchu - fakt hustokrutý frajeři :lol:

No, 180 radši nejedu ani na té 4-proudovce, natož na jejím konci... bacha občas se na ní objevuje osamělý Passat, který se chce družit :)

RK:reznik: jo, vlk taky sliboval :)

Odkaz ke komentáři

Reznik: :lol: nevymlouvej se, prostě platím pokuty za Tebe :P

Olomoučák: 40km/den ? Dobrý :) Když se mi podaří jim k Berounu poodjet, tak je vyhráno :D

Campus: A ty zprávy tady na fóru potom :D První plzeňský sraz OC: Ze šesti vozů nedojel ani jediný, účastníky rozvezla záchranná služba a do okolních nemocnic :)

Odkaz ke komentáři

DSG: to mě vlastně napadlo, že kdyby se ti tomu Passatu povedlo ujíždět takových 10-20 km, tak by měl být pokoj, ne? (tedy ne, že bych s naší 1,6MPi měl nějaký takový ambice :) ).

Ty vole, takovou ostudu s hromadnou bouračkou bysme tu asi dlouho rozdejchávali :)

Olomoučák, tak buď to měli v dosahu těch 40 km a dál ani prd nebo měl šéf nějakou "službní cestu" do okolí... (anebo 2 dny nejezdili a šetřili si kilometry).

Odkaz ke komentáři

Hm,nevim...ja co slysel tak s passatama to bude presne naopak,nejvic na PHM bude prave pro ne,ale je to jen z doslechu...vcera mne ozavodila na dalnici celnicka fabka pod majakem,tak jsem se pak za nim uspesne drzel-pak si stezuju na spotrebu,ze jo:-) odbocil na sjezd na Rokycany,tam vypnul majak-zrejme zneuziti majaku a hodil blinkr doprava...kupodivu se rozjel doleva na Litohlavy :-)))) Mrzi me,ze jsem to nenatocil... A predevcirem stel rozblikanej pasik na sjezdu na rokycany a dusili tam nejakyho prazaka s medvedem...

Odkaz ke komentáři

Campus: Jednou v létě jsem jel na mašině a připojoval jsem se na dálnici (jak je před Líněma nájezd na D5 směr Rozvadov) a zrovna to tam svištěl nějakej maník na silničce... No a o 5 sekund na to vidím svištět Pašíka... U sjezdu na Zbůch ho měli!!! Neskutečný ten Pašík. A ten týpek to rozhodně nešetřil!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...