Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Campus: :D V pohodě... Vykrádačka se bojím taktéž - narovinu, bydlet na sídlišti, tak bych to nekoupil ani náhodou! Naštěstí parkuju na pozemku u baráku, takže jsem v klidu (takřka) a když jedeme někam pryč, tak vybírám hlídané parkoviště. Dá se to, zatím to bylo OK.

Co se týče té chřipky, tak ta mi do sbírky asi chybí :D)

Odkaz ke komentáři

OK, schovám ti nějaký ofrkaný kapesník, ať se tvá sbírka může rozrůstat :D Je fakt, že při parkování na vlastním pozemku je to asi klidnější (navíc by se to možná dalo řešit ještě nějakou kamerou - nebo atrapou, dneska jsou už slušný).

Z jinýho soudku, do e-mailu mi přifrčela nabídka od Conráda na ty multimediální opěrky s LCD, co se tu před časem řešilo. Pravda, jde o trošku levnější variantu, ale na druhou stranu, na dovolenou nebo někam dál nejezdíme každý den... :D

DVD přehrávač se 2 monitory

Odkaz ke komentáři

Campus: :smich: Výborně, tak mi teda nech nějaké ty zelené skřítky z nosu :lol:

Ty LCD nevypadají špatně... Ale nějak by mi tam asi vadily ty kabely... No, prostě jsem se zamiloval do toho, jak to má MartinRS :D

BTW: dneska byl ale prapodivný den... Bylo fakt nádherně!

Nejdříve mi kurýr přivezl poukázky na odběr PHM u OMV v hodnotě 3000,- :D Prostě takovej dáreček od jedné firmy.

Tak jsem si natankoval plnou, koupil kupon do myčky a bohužel tam byla fronta jak blázen...

...tak jsem jel domů, že si to umyju pěkně ručně... A doma mi moje lepší polovička oznámila, že se mi ale vůbec nechce mýt auto...

...že se mi strašně chce zamést zámkovku... Zvláštní, ještě než jsem dojel domů, tak jsem měl pocit, že si auto umýt chci... :D

Odkaz ke komentáři

Tak jasně, že LCD v opěrce je profi řešení a je to úplně jiná liga. Já ty od Conrada myslel nejdřív jako vtip, ale na druhou stranu, když jsem se trochu zamyslel, je fakt, že bych ty LCD asi tak často nevyužíval a tohle je nakonec taky řešení (neviděl jsem je naživo, takže je možný, že obraz bude stát za prd).

Ale to si potom auto říká o lehký zatmavení oken, aby ty LCD hned neviděli čorkaři... nebo Martin má ty s takovým "deklem" před displej?

Jooo, to s těma myšlenkovýma změnama znám :D občas si taky myslím něco jinýho, něž jsem si předtím myslel, že si myslím nebo že chci :lool: Řekl bych, že to je vlastnost partnerskýho soužití (ona tvoje polovička si určitě večer taky kolikrát myslí, že se jí chce spát, a nakonec zjistí, že se jí vlastně ani tolik spát nechce, ne?).

Když jsi u toho mytí, tak když jsem jel od doktorky, tak to počasí opravdu úplně lákalo k umytí auta, ale přesně jak píšeš, na myčce fronta 2x dokola... ale se.re mě to dost, jak by se drakouš na tom sluníčku krásně blejskal...

Odkaz ke komentáři

Zdravim vsechny.Tak jsem se konecne dostal z rachoty domu :-))))) a oznamuju spatnou zpravu,ze na predsraz nedorazim,jelikoz dispecer ma ve vsem jasno,tak v patek povezu nekam do krkonos zamkovou dlazbu (samozrejme NE po dalnici) a jelikoz mi to nevyjde na navrat :-(((((( prijedu az v sobotu dopoledne. Mimochodem,dnes bylo fakt krasne-taky jsem premyslel,ze bych si to na firme vtal vapikem,ale...je prej krize,tak nic :-))) Mycka to jisti...

Odkaz ke komentáři
Tak jasně, že LCD v opěrce je profi řešení a je to úplně jiná liga. Já ty od Conrada myslel nejdřív jako vtip, ale na druhou stranu, když jsem se trochu zamyslel, je fakt, že bych ty LCD asi tak často nevyužíval a tohle je nakonec taky řešení (neviděl jsem je naživo, takže je možný, že obraz bude stát za prd).

Ale to si potom auto říká o lehký zatmavení oken, aby ty LCD hned neviděli čorkaři... nebo Martin má ty s takovým "deklem" před displej?

Jooo, to s těma myšlenkovýma změnama znám :D občas si taky myslím něco jinýho, něž jsem si předtím myslel, že si myslím nebo že chci :lool: Řekl bych, že to je vlastnost partnerskýho soužití (ona tvoje polovička si určitě večer taky kolikrát myslí, že se jí chce spát, a nakonec zjistí, že se jí vlastně ani tolik spát nechce, ne?).

Když jsi u toho mytí, tak když jsem jel od doktorky, tak to počasí opravdu úplně lákalo k umytí auta, ale přesně jak píšeš, na myčce fronta 2x dokola... ale se.re mě to dost, jak by se drakouš na tom sluníčku krásně blejskal...

Ahoj já mám vzádu taky LCD tak uvidíš že to není vidět :)

Odkaz ke komentáři

RK:Reznik: ach bože, dalšííííí takovej... proboha, na co mám dřív šetřit? :lool: Jasně, podívám se rád, docela mě to zajímá.

Wladis: jo, zrovna před chvílí jsme tu s DSG probírali to, jak si kolikrát člověk něco myslí a někdo jiný mu vysvětlí, že si vlastně myslí něco jinýho :) to se nedá nic dělat, přidáš se jindy - pracovat se, bohužel, musí...

Tak mě napadá, že jsme nějak definitivně neřekli to místo, ne? Nebo jsem to někde přehlídnul?

mirnovak1: přidáš se? Založil si tohle téma a teď mi přijde, že stojíš stranou - to bych nerad, každý z našich končin je tu určitě vítaný :D

Odkaz ke komentáři

Což o to, to já se taky přizpůsobím, ale pořád nevíme kde se potkat :smich: - klidně to KFC s tím, že to bude o nějakým polovičním okouknutí aut v rámci světla/tmy a potom zalezeme do KFC na kafe na pokec (i když si nejsem jistý, jestli se od těch aut odtrhneme a jestli nebudeme to kafe srkat venku na parkovišti :smich: ).

Odkaz ke komentáři
Což o to, to já se taky přizpůsobím, ale pořád nevíme kde se potkat :smich: - klidně to KFC s tím, že to bude o nějakým polovičním okouknutí aut v rámci světla/tmy a potom zalezeme do KFC na kafe na pokec (i když si nejsem jistý, jestli se od těch aut odtrhneme a jestli nebudeme to kafe srkat venku na parkovišti :smich: ).

tak v kolik

Odkaz ke komentáři

JJ zpozdenej jsem mel byt ja,ale tak kdyby jste me pockali do soboty tak v pohode stiham :-) Campus: takovyhle castejsi potkavani neni spatnej napad... v lete bychom mohli treba udelat nejakej vylet se spanilou jizdou-to me ted jen tak napadlo. Jo,psal jsem to dle sebe,protoze se znam ze bych tam oblejzal a na kafco v klidu zapomnel :-)))))) Za ty roky uz se znam:-) A kdyby jen slza v oku,k tomu pripocitej rudej nastvanej ksicht a pocit ze z vikendu zas nic nebude-to je osud... Ted me tak napada-ja budu na srazu nejmladsi,pokud neprivezete deti...

Odkaz ke komentáři

Mozol v pátek zapadá v 17:11 a vzhledem k marodění u nás doma, bych mohl i dřív - jak vy?

A opravdu bych to neviděl s tou nutnou účastí tak tragicky, prostě všichni máme nějakou práci, rodiny, povinnosti... takže se to pokaždý nepovede. Proto bych řekl by měla být ta pravidelná setkání (jednou může jeden, příště někdo jiný) :lol: třeba v létě ta spanilá jízda k Boleváku...

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři
Ahoj,pokud se nic nestane,tak bych měl taky dorazit v pohodě,sice mam jet koncem tydne německo,ale ještě to není jistý...tak už jen hodte do placu na 100% kde a kdy :lol:

jak si na tom v sobotu

Zdravím Vás :)

Pěkně se to tady zase rozjelo :) V pátek se mnou počítejte, prý se mi i chce :D

jak si na tom v sobotu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...