DSG Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Taktéž se hlásím do Plzně 0 Quote Link to comment
Olomoučák Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Tak jdem na to s navrhama,kde a kdy...??? 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Osobně bych to nechal na trochu teplejší dny, ať si můžeme oblejzat auta :-) co tak březen? A kde, to je otázka... chtělo by to nějakou hospůdku s posezením (opilý řidič, šťastný vrah) - přece nebudeme zevlovat někde na parkovišti u Globusu... hluboce se zamyslím (nebo se spíš zeptám někoho chytřejšího) a dám vědět. Když tak házejte nápady do placu. Možná bysme už taky měli vypilovat to jestli všední den nebo víkend. Za mě spíš ten víkend. 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Za mne urcite vikend... 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 A copak to udělat třeba na Kozlu - tam je velké parkoviště a vedle hodspůdka? Ale třeba je to blbost, no... :) 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 DSG: ty jo, to nejni zase tak blbej nápad jestli tu nepadne něco lepšího, tak já bych bylo pro. 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Campus: já to jenom tak plácnul... :) Přijedu samozřejmě kamkoliv! 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 To neni spatnej napad...kozel mam hned za humny :-) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 No a já bych to mohl spojit i s vývozem rodinky na výlet :) 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 DSG: jooo, ty to máš už vychytaný - a rodinku pošleš na zámek a sebe zaparkuješ v hospůdce, ne? :) Wladis: proto jsem ten Kozel taky uvítal - z Plzně co by kamenem dohodil, takže výmluva typu "je to hrozně daleko" by neměla účasti bránit ;) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Campus: přesně tak :) Zaplatím jim nejdelší prohlídkovou trasu a jdem do hospůdky 8-) 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Campus: a z Rokycan je to jeste bliz... 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 DSG, Wladis: Máte recht oba :) takže místo je nejspíš vybraný (pokud tu nepadne něco zajímavějšího a pokud nepůjde o sraz jen nás 3), teď doladit ten víkendový termín... Haló ostatní z Plzeňska, přidáte se ? 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Campus: no chtělo by to větší účast (já osobně totiž nemám nic moc co ukazovat, prostě OII ELEGANCE DSQ bez úprav :-D) Takže, "PLZEŇÁCÍÍÍ", hlaste se! 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Tak ja taky nemam moc co ukazovat,mam ji asi jen 4 mesice...Osobne bych byl asi pro nejakou nedeli,v sobotu vetsinou delam :-( 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Neděle je dobrá i pro mne. Koukam, že jsme tady víceméně čerství majitelé, já ji mám cca 2,5 měsíce :lool: 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Hmmm, tak to budeme vcelku rychle v hospodě, protože moje zatím jediná úprava na naší "Ambiente" jsou lišty v laku a nejspíš v neděli mi bude Martin RS montovat tempo, TMP a maxík (věci, který tam většinou už lidi mají rovnou a nijak moc neohromí) :lool: No co, aspoň se poznáme. Tak doufám, že se ještě někdo přidá. Jestli to chceme spojit s rodinnými výlety, tak nedělní odpoledne je pro mě asi taky ok. 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 No hele, já asi budu muset, jinak mě rodinka veřejně popraví :D Tak to máš dobré úpravy náhodou, alespoň je co dělat a člověka to baví. Mně zas dneska přišly samolepky na polohovací páčky sedadel http://www.obautodily.cz/s_octavia_05_08_s...tavia_ii-704011 a v neděli si pojedu pro Columba :lool: 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Tak moje jedina uprava je zatim doma delana maska a par veci interieru v laku...poznavacka v hospode neni zas tak spatnej nedelni program :-))) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Věci v interiéru v laku? To zní zajímavě! Dej nějakou fotku pro inspiraci ;-) Nebo to necháš až live jako překvapení? :lool: 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Tak se to najednou vybarvuje :-) na ten lak v interieru jsem taky zvědavej - přemýšlím o středovce v "black piano" úpravě z L&K (není to ono?). Výplň madel mám taky (bylo to první vylepšení - na tom se nedalo nic zkazit :lool: ), ale klasickou výplň madla Jinak v pohodě bych to udělal s rodinkama - odhaduju, že jsme všichni pracující "fotříci" od rodin, takže víkendy jsou rezervovaný rodinám... už jsem to doma taky nahlásil :D 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Tak s tím black pianem jste mě dostali, taky se mi moc líbí a uvažuju o tom! S pracujícím fotříkem s bookovanýma víkenda se ztotožňuji... :lool: 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Jo, jo, na obrázku to piano vypadá nechutně dobře a bylo by to vepředu z dosahu nenechavých praciček našeho sviště, takže by to nemuselo být hned ohamstaný, ale třeba je realita jiná - na živo jsem to ještě neviděl.... S tím Columbem jsi mi zkazil večer, toho ti budu slepě závidět :lool: (Stream rulez - aspoň ještě chvíli). 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Ja bych to nechal jako live,at si mame navzajem co okukovat.Jde o par vecicek,ktery jsou v barve vozu...nic zavratnyho :-) Chtel byl v budoucnu tapaciry a loketku+radicku do bily nebo nejaky svetly kuze nebo kozenky,ale zatim si na to moc netroufam. Pracujici-to by souhlasilo,ale fotrik ne-e 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 No ono to s tim COLUMBEM může dopadnout ještě špatně, měli jsme doma vášnivou diskuzi :lool: :D :D Půl dne se mnou nemluvila - až teď začíná slyšet na pravé ucho :D 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 DSG: To znam,ale zitra uz uslisi na leve ucho,v patek zacne mluvit a v nedeli bude COLUMBUS :-) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Wladis: :lool: jsi v hajzlu, mladá teď sedí vedle mne! Prej se na Tebe na Kozlu těší... No, jsi v hajzlu... JSI V HAJZLU!!! 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Takze COLUMBUS bude,mas to na koho svest :-))))))) To abych honem uzavrel nejakou vyhodnou zdravotni pojistku co? 0 Quote Link to comment
Olomoučák Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Tak koukam,že se to tu začina hejbat,pro mě je taky vikend lepší i když i o vikendech někdy jezdím :lool: Oktavečku mám několik roků,ale jaksi není na nic pořadně čas... :D :D :D 0 Quote Link to comment
Recommended Posts