DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Wladis: :D asi ano, ale těch keců okolo (typu: "Ty tu Octávku máš radši než mne" - samozřejmě :D), těch tisíc hodin strávených nad masážema bolavých zádíček... No, pojistka je dobrá věc - pro jistotu - když ji naštvu já, tak do mne buší jako slovák do hodin, u Tebe nevím nevím, to vypadá na komplexní zdravotní péči :D Olomoučák: tak vida, jak se to rozrůstá... Ve čtyřech si určitě s termínem vyhovíme :lool: 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 To znam,ted jsem skoro obden doma tak se da neco pokutit,ale jinak taky jezdim i vikendy... 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 DSG: jako slovak do hodin :-)) to je dobry to si musim zapamatovat....Tak ja tu zdravotni peci nakonec asi vemu,dobrovolne si lehnu brichem na asfalt a muze po mne prejet autem-beztak me boli zada,tak mozna me napravi :-) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Wladis: :-) Ona má VW FOX (žlutej, asi proto se jmenuje "Beruška" :-D :lool: :D, já tomu říkám "zmiják" nebo "vepřolet"), to je takovej malej pytel na pytláky, to by Tě ani nenapravilo :D 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 No,pri mych devadesati kilech asi ne :-) Jedine ze bych nalozil a zapujcil kombika...priznavam ale ze se mi docela ulevilo :-))) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Wladis: Při devadesáti kilech hrozí, že bys jí poškodil Berušku :D 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Zrejme jo,ted jsem na to koukal...sympaticky priblizovadlo,prej je kratsi nez polo...Pul jedenacty,chlape mej se,musim na kute abych rano nekoukal jak vyorana mys :-) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Jasný, dobrou, taky jdu, čeká mně zítra Francie... 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) Tak koukám, že jsem včera večer přišel o zajímavou debatu ("už slyší na jedno ucho..." - mazec, to si musím pamatovat) - a na to uvítání na srazu jsem fakt zvědavý :D Máme to doma asi podobný, manželka už ale vcelku rezignovala, takže mě už moc nebije (jestli to nebude tím, že jí většinou, když se zeptá na cenu hlásím skoro poloviční cifru :( ale je to holka chytrá, takže mám podezření, že tuší jak to je, ale radši nepátrá). Jinak máme doma podobnou "Berušku", je to bílý VW Polo s všeříkajícím jménem "Fofrník", kterýmu říkám "vzteklá mrcha", protože to je 1.2 a musí se jí trošku šlapat na pedál a bojím se, že 90-ti kilovýho chlapa to opravdu moc nenapraví (a to je Polo asi o 5 kilo těžší než Foxík :D ). S Columbem držím palec :( Myslím, že nás nebude zase tolik, takže si s termínem určitě vyjdeme vstříc, ne? Tam zatím. Edited January 20, 2011 by Campus 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Campus: Právě jsi způsobil, že už nemůžu toto vlákno ukázat své polovičce, neboť jsi zde vyzradil i mojí fintu o polovičních cenách :( Koukám, že "Fofrník" i "Beruška" mají stejné motůrky - HTP (Honím Tři Písty, Honem To prodej, Hodně Tupý Pohon, atd...) :D No, debata byla zajímavá, těším se na sraz! 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) DSG: Jééé, tak to se omlouvam. Ale když sem nahrneme pár nových příspěvků, tak to skočí na další stánku a bude to v pohodě, ne? :D JJ, motůrky jsou stejný, ale upřímně pro pojíždění po městě v jednom max. dvou lidech to není zase tak špatný. Myslím, že stejně jako má, tak i tvá polovička si toho mazlíka chválí. Taky se na sraz těším - ještě by to chtělo pár duší, ale jsem optimista... Edited January 20, 2011 by Campus 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Campus: Tak šup šup, rychle to tady zasekáme, ať se to teda posune :( Bohužel se s Váma musím dneska rozloučit, za 2 hodiny mířím směr FR, ale v pátek večer jsem tady, tak doufám, že tady něco přibyde a taktéž že nás bude na sraz větší počet! :D 0 Quote Link to comment
italik Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Tak jsem nebyl tejden na internetu a nejak se to tu rozjelo. Kozla schvaluju. Z Klatov je to kousek 0 Quote Link to comment
RK.Reznik Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Ahoj taky bych se k vám připojil i s rodinou ale jen v sobotu protože v neděly chodím do práce 0 Quote Link to comment
italik Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 sobota je nejrozumnejsi 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Jo, jo, nějak to tu vzalo svěží luft a půllitry už lítaj vzduchem... OK, sobota by neměla být problém - ostatním by to taky vyhovovalo? 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Pokusim se ukecat dispecera ,-) 0 Quote Link to comment
italik Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 nebo to nechame na pondeli 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Anebo co takhle od patku do nedele... :-))))) 0 Quote Link to comment
RK.Reznik Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 A neni to moc dlouho 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Od patku do nedele-to byl vtip...:-) 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Anebo od pátku do pondělí, abych mohl jít rovnou do práce, protože v neděli bych se už stejně neměl kam vracet 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Campus: :-))) neboj,u nas na firme by sme neco k bydleni nasli-alespon prozatim :-))) 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Tak to je fajn, díky moc (ale nebudu dělat ramena - mě by se po rodince za chvíli stýskalo ) Zatím tu máme velký oči, ale jsem zvědavej jestli se slezeme aspoň v tu sobotu :) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Jsem zpět ;) Tady se to ale pěkně rozběhlo! :) A co víc, moje polovička se mě po příjezdu hned vyptávala, kdy bude ten sraz 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 No jestli dobre pocitam,tak je nas zatim sest? Vypada to na sobotu-pak domluvit datum,nejlepe trochu dopredu,aby sme se podle toho mohli zaridit... 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 DSG: vitej,jak bylo ve francii? To vypada ze tvoje pani se tesi vic,nez mi vsichni dohromady :-))) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Wladis: Ve Francii opět služebně, dodavatelé zlobí, tak je potřeba je občas postrašit ;) S tou mladou je to přesně jak píšeš :) Zůstal jsem na ní koukat jak vykuchanej netopýr když se mě zeptala 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 DSG: vítej zpátky, cesta asi nic moc, co? (tedy jestli si neletěl). Tak to ti to u polovičky to poslední povídání docela prošlo, když už se ptá na sraz :-) Wladis: Tak 6 už jde, na začátku to vypadalo hůř (a stále jsem optimista, že by to mohlo být ještě lepší)... kdysi na začátku jsem navrhoval trošku teplejší období (taky dostatečně dopředu, ať máme čas se zařídit), něco jako březen. Šlo by to? 0 Quote Link to comment
Recommended Posts