DSG Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Campus: Díky! Cesta opravdu hrozná, bohužel jsem tentokrát neletěl, na to je to moc "blízko", jenom 700km :) S tou mladou je to nějaké divné, podezřelé, dokonce mi šla vyzvednout peníze na tu navigaci... ..tak mě napadá, jestli ona nezanáší ;) :D :D (Až si to přečte, tak strávím život v kotrmelcích...). 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Campus: jo Brezen by za mne sel.to nam sezona teprav jen zacina,tak mam jeste nejaky to volno.Myslim ze v pozdejsim obdobi bych byl asi marnej :-) 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Hm, jenom 700km, to je vlastně za humny, buď rád, že si dostal aspoň auto (nebo si frčel busem?) Tak tomu se říká obrat, sama ti zašla pro peníze? To si jí těch pár dní musel hrozně chybět (jinou variantu bych nepřipouštěl - buďme optimisti :-) ). Tak to je fajn, ne? To bych se těšil jako na Ježíška. Já budu mít v neděli drobnýho ježíška v podobě maxíka, TMP a tempa (jak jsem psal, tak to s Martinem RS vyšlo a v neděli za ním frčím). Wladis: OK, tak bych to viděl na březen, hned jak bude spoň trošku slušnější počasí, ať neprchneš do sezóny - sport? jaký? 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 DSG: tak ted hodne riskujes :-))) Campus: ne ne sport ne,leda tak pasivne :-) Jezdeni-stavebnictvi ,-) 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Wladis: hm, tak to vlastně s prvním pořádným oteplením plynule navazuješ do rachoty, co? Tak zatím buď v klidu, protože jsem teď byl venku se psem a nevím jak u vás v Rokycanech, ale v Plzni poletuje ten bílej sajrajt :) To DSG troufalost jsem ani nechtěl komentovat, třeba by si toho jeho paní nevšimla. Takhle na to akorát upozorňujeme 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Campus: tak tady neco malo taky poletuje. Jo,tak ted to jde-koncim brzo odpoledne,nekdy v tydnu jsem taky doma,volny vikendy...parada :-) No a jak se trochu otepli tak je to nonstop. To abychom zacali hoooodne psat,aby se to prekulilo alespon o dve stranky :-)))) 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Tak sem začnem přepisovat Zlatý stránky a bude to překulený hned No nic, jdu pomalu chrnět, nějak jsem po tom týdnu ulítanej. Mějte se , kluci, fajně - v neděli dám vědět jak to dopadlo u Martina RS. Tak zatím. 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Tak jsem byl dnes udelat poradek ve sklepe a objevil jsem tam hliniky z fiata 8-) I uklizeni je na neco dobry :-))) 0 Quote Link to comment
RK.Reznik Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Ahoj a nenašel si tam taky šrouby na oc.delší o 2cm Tak já jsem taky pro březen 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Ahoj,mozna bych neco nekde vystrachal,zalezi jakou potrebujes delku a velikost zavitu ,-) 0 Quote Link to comment
Olomoučák Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Ahoj,tak mě osobně je to jedno který den (so-ne),ale potřeboval bych to vědět tak týden dřív a pak to je :) Jsem rád,že se to tady konečně hejbá,to to trvalo :) 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Hm, tak to já ve sklepě najdu maximálně letní kola, o kterých, bohužel, moc dobře vím - jsou to totiž 15" (naštěstí na konci životnosti, takže na léto pořídím něco "normálnější" než jsou tyhle kolečka od kočárku :) ) Olomoučák: domluvit bychom se měli o něco dřív než týden dopředu :-) uvidíme, jak nám to naplánuje zima... Taky jsem rád, že se to tu hnulo, trochu mě to mrzelo, jak ostatní regiony docela žijou a tady bylo mrtvo - ale zdá se, že se blýská na lepší časy :) 0 Quote Link to comment
Olomoučák Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 To joo to je dobře,hlavně to nezakřiknout... :) 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Campus: jo letni 15 se na mne ve sklepu taky sklebily,ten vzorek se uz tak moc netlemil-spis brecel,takze letni obuti pujde novy...zkusim to pak vzit pres firmu,uvidim co mi reknou. Jeste by to chtelo plech disky a jsem ready :-) 0 Quote Link to comment
RK.Reznik Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Ahoj,mozna bych neco nekde vystrachal,zalezi jakou potrebujes delku a velikost zavitu ,-) Ahoj délku závitu 5cm a velikost závitu mají všechny oc. smad stejné? 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Ahoj,to jo,octy jo,jde o to ze ty srouby mam i z jinych aut,tak proto... 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 RK.Reznik: tak jsem hledal a mam tam sadu 16ti sroubu-delka zavitu 3,5cm a pak jsem tam vystrachal par sroubu s delkou 4cm...takze Te asi nezachranim co? 0 Quote Link to comment
RK.Reznik Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 RK.Reznik: tak jsem hledal a mam tam sadu 16ti sroubu-delka zavitu 3,5cm a pak jsem tam vystrachal par sroubu s delkou 4cm...takze Te asi nezachranim co? Ahoj to mě nepomůže ale jinak dík za ochotu nevíš velikost zavitu 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Ahoj,neni zac. Octavia ma myslim M14 stoupani 1,5 tyhle odhaduju od oka jsou 12,musel bych je zmerit... 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Tak co je tady nového? 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Fujtajbl pocasi...ale to posledni dobou neni nic novyho :-) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 No tak o tom mi povídej Já dnes prodal STREAM, takže prázdná díra v palubce, COLUMBUS až zítra, GATEWAY až někdy v týdnu, Martin RS nakóduje, ale nevim kdy, prostě děs A co účast na srazu, hm? 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Ja si stejne budu muset udelat nejakou lepci zdravotni pojistku,tak kdyz se dost dopredu domluvime na terminu tak se mnou pocitejte :-) Jinac co takhle koukam je nas zatim teoreticky sest? 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 ;) Neboj, já mladý zkrátím vodítko :P Šest už je dobré!!! 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Predpokladam ze posledni dve stranky necetla... :-) Sest zatim,uvidime pak. Zitra se chystam koupit predni zasterky,pac me toci ten bordel ve spodku blatniku... 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Budeš kupovat originál? Že se ptám, co? Kolik je cenovka? Máš pravdu, nečetla to :P Ufff... 0 Quote Link to comment
Wladis Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Vypadaji na origo-jsou pekne tvarovany podle blatniku a prahu,takovej ten vystouplej obloucek. V Kelly je maji za necely dve kilca,tak az pojedu z rachoty cil jizdy je jasnej :-) 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 To zní dobře, tak se pak pochlub! :P 0 Quote Link to comment
Campus Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 (edited) Ahoj, jsem zpět :-) Wladis: Jestli můžu k předním zástěrkám, tak rozhodně do nich jdi (samozřejmě origo - alespoň tvarem :-) ), jednak nevypadají špatně a potom je to znát na spodku auta (i v létě to zachytí nějaký kameny). DSG: hele, mi ti tu zametáme stránky, aby to bylo ke čtení i pro tvojí krásnější polovičku a ty sotva se objevíš hned "že jí zkrátíš řetěz" :P až bude "Kolumbík" dej vědět, jestli bude všechno OK. Jinak chválím Martina RS, v neděli jsem byl v Praze - přístup maximálně profi a ochotný a práce mu šla taky od ruky, takže pokud ještě nemáte osobní zkušenost, můžu jenom doporučit. Edited January 24, 2011 by Campus 0 Quote Link to comment
DSG Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Si na sebe šiju bič, no ;) Do těch zástěrek půjdu taky... MartinaRS plánuju zneužít ohledně právě kódování COLUMBA, tak se těším. :P 0 Quote Link to comment
Recommended Posts