Jump to content

Plzeňský kraj

mirnovak1

Recommended Posts

Campus: Díky! :huh: Cesta opravdu hrozná, bohužel jsem tentokrát neletěl, na to je to moc "blízko", jenom 700km :)

S tou mladou je to nějaké divné, podezřelé, dokonce mi šla vyzvednout peníze na tu navigaci...

..tak mě napadá, jestli ona nezanáší ;) :D :D (Až si to přečte, tak strávím život v kotrmelcích...).

Hm, jenom 700km, to je vlastně za humny, buď rád, že si dostal aspoň auto (nebo si frčel busem?) :huh:

Tak tomu se říká obrat, sama ti zašla pro peníze? To si jí těch pár dní musel hrozně chybět (jinou variantu bych nepřipouštěl - buďme optimisti :-) ). Tak to je fajn, ne? To bych se těšil jako na Ježíška. Já budu mít v neděli drobnýho ježíška v podobě maxíka, TMP a tempa (jak jsem psal, tak to s Martinem RS vyšlo a v neděli za ním frčím).

Wladis: OK, tak bych to viděl na březen, hned jak bude spoň trošku slušnější počasí, ať neprchneš do sezóny - sport? jaký?

Wladis: hm, tak to vlastně s prvním pořádným oteplením plynule navazuješ do rachoty, co? Tak zatím buď v klidu, protože jsem teď byl venku se psem a nevím jak u vás v Rokycanech, ale v Plzni poletuje ten bílej sajrajt :)

To DSG troufalost jsem ani nechtěl komentovat, třeba by si toho jeho paní nevšimla. Takhle na to akorát upozorňujeme :huh:

Hm, tak to já ve sklepě najdu maximálně letní kola, o kterých, bohužel, moc dobře vím - jsou to totiž 15" (naštěstí na konci životnosti, takže na léto pořídím něco "normálnější" než jsou tyhle kolečka od kočárku :) )

Olomoučák: domluvit bychom se měli o něco dřív než týden dopředu :-) uvidíme, jak nám to naplánuje zima...

Taky jsem rád, že se to tu hnulo, trochu mě to mrzelo, jak ostatní regiony docela žijou a tady bylo mrtvo - ale zdá se, že se blýská na lepší časy :)

Ahoj, jsem zpět :-)

Wladis: Jestli můžu k předním zástěrkám, tak rozhodně do nich jdi (samozřejmě origo - alespoň tvarem :-) ), jednak nevypadají špatně a potom je to znát na spodku auta (i v létě to zachytí nějaký kameny).

DSG: hele, mi ti tu zametáme stránky, aby to bylo ke čtení i pro tvojí krásnější polovičku a ty sotva se objevíš hned "že jí zkrátíš řetěz" :P až bude "Kolumbík" dej vědět, jestli bude všechno OK.

Jinak chválím Martina RS, v neděli jsem byl v Praze - přístup maximálně profi a ochotný a práce mu šla taky od ruky, takže pokud ještě nemáte osobní zkušenost, můžu jenom doporučit.

Edited by Campus