Jump to content

Plzeňský kraj

mirnovak1

Recommended Posts

Tak zasterky jsou doma...je to original na oct1,v Autokelly na borskych polich je meli za 187kc...jeste kdyby bylo venku lip,tak bych je sel namontovat :-) Campus: jj,kvuli tomu je prave chci-jednou jsem sundaval podbeh a nestacil jsem se divit ,-) Jinak vcera jsem MartinoviRS taky psal,zlobi mi par veci ( do elektriky v aute nerad stoucham ) a muzu rict ochota sama...takze ho v brzky dobe taky navstivim.

Ahoj Všem koukám čtu a červenám se :-))))jasan klucí PLZEŇ mám rád a směr na plzeň super jsem okraj prahy právě k Vám.....spoj po dálnici OK......

Campus ví......:-)))

DSG volal a rád vše opravím a namontuji.....sice dnes jel do prahy a clověk co mu měl dodat něco tak to neklaplo.....kdyby byl se mnou domluven jede zpeět z pořízenou a spokojen :-))))))

M.

MartinRS:

Již jsem moudřejší a příští cesta vede rovnou k Tobě :lool: Holt ne vždy levné znamená dobré... Chtěl jsem ušetřit a málem jsem hooodně prodělal.

Jen díky MartinoviRS to ještě dopadlo jakž-takž dobře. Tímto se Ti taktéž omlouvám za asi 4 telefonáty během 10 minut (MartinRS pokaždé telefon zvedl a ochotně poradil!!!). :smich:

Wladis: no přesně, já byl naposledy marod na Silvestra, před tím roky nic a teď opět...

Jasan kluci nemám problem řešit cokoliv ...rád poradím pořeším seženu a namontuji samo vše se zárukou na vše za vše si ručím mám to asi jinak hozené s tou prací a venuji se tomu po práci dost na plno!!!!!! :-)))))

PS a pokud nebudete volat v 23h jako se bohužel běžně stane a lidi se ptají na věci které vydrží do druhého dne ...jooooo opravdu síla :-))))))tak mě to jinak vadit nebude :-)))))někdy si připadám jako asistenční služba......více osobně.........

Ahoj :-))))) a pozdrav do Plzně přeji......

Moc rád bych tady dnes s Vámi klábosil, ale jelikož moje drahá uzurpátorka...ehm..přítelkyně dnes díky mému výletu přišla o spinning (což ještě 1000krát uslyším), tak mi teď přišla oznámit, že se mi už tady nechce být, že se mi chce jít nahoru a namazat jí zádíčka. :smich:

Měl jsem ale poslední slovo: ALE OVŠEMŽE, MILÁČKU... :lool:

Ty brďo, tady to vzalo ale fofry - a koukám, že jste dotáhli i Martina :-)

Ještě se trochu vrátím k těm servisům v našich končinách (myslím, že se to tu i někde řešilo), ale trochu se bojím, že solidní servis tu není. Jaký máte zkušenosti vy? Třeba u Šmuclera je perfektní příjem, ochotní, na e-maily reagují obratem, ale za nimi jsou technici, kterým už úplně tolik neveřím. Třeba mi při servisce přelili olej o půllitru, že to tak dělají - auto potom smrdělo jako olejovky, dokud jsem si ten půllitr nevycucnul ven...

Takže ve výsledku se 45-ti minutová cesta na Rudnou u Prahy za profíkem, který u toho přemýšlí a bere to jako osobní podpis, za kterým si stojí, určitě vyplatí :smich:

Jinak si mě připište do klubu marodů :lool:

RK.Reznik: To už jsou Doudlevce, ne? :-)