Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

DSG: No je toho víc. Už od koupi mi nefunguje vyhřívání sedaček. Pojistky i relé jsou ok. Kamarád, co se vyzná v elektrice mi předělal relé, ale nefunguje regulace teploty. Prostě po zapnutí to jede naplno.

Pak mi nedavno přestalo svítit světlo v kufru. Dříve už jsem to řešil, to dělalo vyskočené perko v zámku, ale teď je perko na svém místě a přesto nesvítí. Pojistky i žárovka jsou ok.

Prostě bych byl rád, kdyby se někdo na tu elektriku podíval.

Odkaz ke komentáři
Zdravim...tak dnes chranici zakona merili 70 a 50 na klatovskem privadeci do Plzne. Jsem si rikal co tam ten geodet muze merit-pak mi to rekli,mne!

Ahoj,tak taky jsem dnes na ně koukal,bohužel jak jsem už psal tak před 14 dny jsem to tam odnesl zavratnou rychlostí 63 za 1.000 + 2 body a to štěstí,že ještě nechtěli kolečko,byl jsem bez přestavky....jinak včera taky stali u hasiču jak se jede od skvnan ke škodovce-to bylo překvapení a jak se rychle brzdilo ;)

Miro ta cedule je povinna pouze pro mestaky,ne pro statni policii a mam dojem ze po zmene to uz nebude povinne ani pro mestaky.

Jj maš pravdu je to ve změně,bohužel :angry:

Odkaz ke komentáři

No, nějak to tu vymřelo :blink: ještě jsem vyrobil odlehčenou verzi - ale potřeboval bych "jiný oči" jestli je to hnusný nebo jestli je to nějaká nadějná cesta - jen do mě :P

A taky jak to udělat s názvem - prosté "Plzeň" tam vypadá divně, tak tam cpu pracovní "Plzeňská banda", ale tím netvrdím, že je to nějaký oficiální název :D

post-2153-1298064225_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Zdárek, tak jsem se po týdnu vrátil z hor a opět jste tu s tím pěkně pohli :D co se týče cedulí s měřením, tak zákon kterej tuto povinnost ruší je už v senátu a když to projde (jako že spíš projde), tak někdy v květnu-červnu tu máme dost změn...

Taky bych nálepku bral trochu kulatější. ono na oktávkách tolik ostrých hran není :blink: ale jak to udělat asi neporadim. můj designovej vjem je asi tak -10 :P

Odkaz ke komentáři

No konečně nějaký názor :lool: zkusím to víc vykulatit a uvidíme...

Wladis: pán si očividně umí stát za svým názorem ;) jen jestli to zbytečně nestrhává pozornost.

A jak jinak, co říkáte na to bílé svinstvo, co přes noc zase napadlo? Mě už asi odvezou, nějak mě už sníh ve městě nebaví.

Odkaz ke komentáři

Tak hory muzu-ale pouze v lete,v zime na horach pobyvam tak mesic,nekdy vic,nekdy min...a uprimne,kdyz vam obden behem noci napadne pulmetr bilyho sajrajtu a je treba to odhazovat x metru,tak zimni idylka je v cudu. more nee,nevim nejak me to tam netahne,radeji vyrazim s partou na tyden nekam na vandr,noci pod sirakem,plapolajici taborak,opekani burtu a kdyz nekdo s sebou jeste veme kytaru...neni co resit,pravda je ze posledni leta nejak na podobny vetsi akce neni cas,tak se to resi vikendovkama :-) labus: jak bylo? Campus: napis Plzenska banda bych tam urco nechal ,-)

Odkaz ke komentáři

HAHA, to já jsem na tom úplně obráceně ;) nesnášim když je víc než 25st C, pak už samej pot, všechno se vaří, každej je z toho horka nervozní atd... tak miluju hory, sníh a všechno co k tomu patří :lool: k moři mě láká maximálně jízda na skůtru, která ale jde i v zimě :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...