Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Tak ono dneska v koncernu máš všechno "modulární" :palec: Nad asiatem jsem taky přemýšlel, kolikrát jsou solidně vybavený (i s lepší výbavou než VW), ale zatím mi přijde, že mít obě auta z koncernu je šikovnější kvůli údržbě, servisování, známým problémů a cenám dílů. Ale třeba je to jenom předsudek, protože jsem žádnýho asiata (auto) zatím neměl.

Odkaz ke komentáři

No, Toyota si velmi pečlivě hlídá kvalitu, její management kvality je dost propracovaný, ale to je asi všechno.

Používá strašně staré věci a pokud se podíváš třeba na design interiérů, tak je to katastrofa.

Máme v práci AYGO, YARIS, AURIS, AURIS HYBRID, PRIUS HYBRID, COROLLA VERSO, AVENSIS, AVENSIS COMBI

a nejlépe z nich vychází asi YARIS, to je auto, které bych s chutí doporučil jako druhé do rodiny.

To ale nemění nic na faktu, že bych se stejně radši rozhodl pro POLO.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, pro mě docela překvapení - ale měl jsem to jenom o pocitu, žádnou výraznější praktickou zkušenost s nima nemám... Tak taky šikovná informace ;-)

Z jinýho soudku - nechal jsem se asi ukecat do 17" letních kol (pořád mám strach jestli je to na 1.6 dobrý nápad). Tak budu informovat o svých myšlenkových zvratech :palec:

Odkaz ke komentáři

tak ja znam i jsem se svezl s toyotou spise tereniho razu. Ale kdyz jsem byl v nemecku na autosalonu tak jsem jezdil s IQ a prislo mi to jako naprostej kral mest. Kola v rozich, kratka, 1.0 vvt nebo jak to oznacujou - takhle by podle me melo vypadat citycar... A o kvalite se nechci dohadovat, protoze jsem zadnou nemel, ale vzhledem k tomu ze jsou to neprodavanejsi auta na svete, tak to prece nemuze bejt kram, ne? Ale urcite se budou jednoduseji hledat a resit nemoci na polu nez na toyote :palec:

Radku s kolama bych byl opatrnej. Strejda ma tu samou oktavku co mam ja a nakazen tuningovou erou, kdy za vetsi kola bylo vic hvezdicek dal 17 kola... Do 100km/h dobry, ale pak predjizdet nebo treba najezd na dalnici z 80 na 140 - to bylo peklo. Sice ty mas o kone a pul vic, ale... Nedavno je prodaval a kdyby je porad mel, tak se ho muzu zeptat, jestli by ti je nepujcil na zkousku.

Odkaz ke komentáři

RK.Reznik: tak disky bych chtěl origo piko :-) asi Zenithy nebo Pallasy (i když "RS look" na 1.6 může být trochu k smíchu).

Pánové díky za snahu. Ta kola z OI tam opravdu nenacpu. A ten jeden kůň navíc moc parády asi taky nenadělá... takže se začínám zase pomaličku klonit k 16"... říkal jsem, že budu referovat o svých názorových zvratech :palec:

Odkaz ke komentáři

Chlape, já tě teď potkat.... :palec: Ne, vezmu ty 17" a hotovo - mám nabídku na komplet s Conti gumama za 22.500 to by šlo, ne? (Origo ceny jsou kolem 26.000 - i když jsem našel e-shop, kde mají komplety s Dunlop gumou v akci taky za 22.500).

A teď filozofická otázka: Který? Cepeus, Zenith, Pallas, Pegasus

post-2153-1299574923_thumb.jpg

post-2153-1299574926_thumb.jpg

post-2153-1299574929_thumb.jpg

post-2153-1299574932_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři

Áaaaaano, pán se vyzná a ví na jakou odpověď čekám :-) jj, jsou to Zenithy - sice už dost profláknutý, ale mě se líbí (o jiné značce než Škoda neuvažuju, tak nějak mi přijde, že by tam měly být originální kola).

Ještě z jinýho soudku - konečně jsem se zase dostal k tomu "logu". Zkusil jsem nějaký úpravy (i to lehký zakulacení, který je tedy dost brutální), tak prosím o komentáře, jestli v tom pokračovat nebo zkusit úplně něco jinýho (ať se v tom nebabram a přitom se to nikomu nebude líbit :palec: ).

post-2153-1299577083_thumb.png

post-2153-1299577149_thumb.png

post-2153-1299577155_thumb.png

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři

labus: Cepeus jsou taky pěkný kola, ale kdo je bude pořád drhnout mezi těma paprskama? ;) Jinak se mi docela líbí i Spectrumy, ale ty jsou jenom v 16" (ale když se nakonec rozhodnu pro 16", tak jdu do nich). Jasně, těch kol je škoda, ale zkusím se pozeptat, jestli by někde nebyly na chvilkový vypůjčení a vyzkoušení - na posouzení stačí, podle mě, jedno odpoledne intenzivnějšího ježdění.

DSG: Co vyvádíš se střetem zájmů? :palec: O tom to tady snad vůbec není. Vždyť sám říkám, ať se klidně řekne narovinu, že je to hnusný a je to. Už jsem z toho vyrostl, abych se kvůli dobře míněným připomínkám urážel - zvlášť když nejsem grafik). Navíc jsem se na začátku netajil tím, že si mě inspiroval ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...