Seda Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 ono je fakt že každej druhej v ČR předělává oktávku na RS !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 A ve finale ma sto koni pod kapotou.... ;) Je to urcite peknej design, taky by se mi libil, ale at uz to ma aspon odpovidajici vykon... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Proč? Někdo to chce mít alá RS a kdoví jaký výkon nepotřebuje. Sice 200koníků není na škodu, ale ať si každý dělá s autem co chce. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 A ve finale ma sto koni pod kapotou.... ;) Je to urcite peknej design, taky by se mi libil, ale at uz to ma aspon odpovidajici vykon... Nevím, kde chodíš na to, že dobře vypadající auto musí mít pod kapotou něco více než série :D . Po některých tvých komentářích mi to nedalo a podíval se do tvého vlákna. A když se koukal na tu červeno-modrou divočinu, cos dal dohromady na compu, opravdu jsem se pobavil. Tak samo barevné třmeny, když pominu to, že jsou modré a na modrém autě, nemá to náhodou působit sportovně ? :D... Což mě pak přivádí na další otázku, proč dáváš Bremba, když na sérii stačí bohatě to, co tam je v originále a oprav mě jestli se pletu, nemáš náhodou sériovku ???... nebo že by bezpečnost ?..možná, ale to bych ti moc nevěřil. Vyčítáš tu lidem to, co ty sám na autě zkoušíš, i když v menší míře, ale zkoušíš. Princes má sice sem tam příspěvky trochu mimo mísu, ale tohle bych si na jeho místě určo líbit nenechal. Možná bys to auto překopal více, nebýt tvé spořivé manželky, ale to se asi nedovíme....to jen pro příště, až se zas budeš nad někým povyšovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Já osobně nevím, co na verzi RS vidíte tak zvláštního, že ho povyšujete nad ostatní Oktávky. Má jiný nárazníky, je o 1,5cm nižší, o něco tvrdší, má trochu větší brzdy a má vyšší výkon, ale co je na ní tak extra? Já jsem na svou minulou oktávku nechal dát taky RS nárazníky, ale to proto, protože se mi RS vzhled líbí víc než klasické nárazníky, nic víc v tom nebylo. Co se týče RS znaků, tak si je ani sériová RS nezaslouží mít, protože to není sportovní auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 díky storm!Nechtěl jsem mu to psát protože nemám proti nikomu nic jaké má auto ale jak rikas ma obyčejné auto a dělá machra!Ale at si klidne ma obycejne auto!Ale at neurazi moje!Az si nekdy predelas nejak auto pak mi neco mluv!Ale nic zleho jsem mu neudelal aby urazel me auto!Sorry ale tvuj combik mi nesaha ani po moje kola!A uz dost hadani!Tohle vse podle me je jen zavist protoze nekdo nemuze mit co ostatni!Je to ale smesne! Zavist je kurevska vlastnost!Nato neni lek! boukic-tady to forum neni prece o oktavkach a autech ktere si upravim podle obrazu sveho ale jen o octavi RS a kdyz to neni RS tak si tam vlastne nemuzes dat ani RS naraznik! Aha ted uz to chapu! :-D takze si to predelam zpatky na klasickou O2 :-D jeste ze tady nepomlouvate lidi co si to predelali na scout!To prece taky neni scout!A to vam nevadi?To je divne :-D A zaroven smutne!Ale odpovim si sam!Tech predelanych scoutu je asi jen 3! a RS je hodne ze?A za 2. jeden znich je sam prezident! Tak to drzi vsichni pusu ze?!!! Ubozaci!Ale chapu,jde jen o kamaradickovani nic vic!!!!! Je to smutne!! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Ty woe, tak to je sila :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Myslim,že boukic se tě tu zastal a nepsal nic proti tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Petus - ja jsem nenapsal boukicovi neco spatne!To je mysleno jako zprava pro nej jak to tady ja vidim,tak si nemysli nebo boukic ze je to na tebe!Tebe bych neurazil boukic!Ty jsi jeden z tech rozumnych!Neni to mysleno proti tobe boukic snad chapes!Jen jsem ti psal jak to tady ja vidim!Navic boukic nema zadnou predelavku jako ja ale brutalniho scouta! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Chlapi, nehulte tolko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 kdyz nehulis tak nas nikdy nepochopis!Delam si uz tady ztoho srandu! :-D Nic vic se tady nato neda napsat! Byl jsem tady rad ale uz ne! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Princi co se deje?Ja ani nevim kde mam zacit cist abych to vsechno precetl...dej si kafco jako ja,v klidu si zapal a pust to z hlavy,prece se nenechas tak stupidne tocit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Jasně chápu, to co jsem napsal, jsem myslel i pro verze předělané na scouta, nevadí mi to, proč by taky mělo. Je to jenom o vzhledu co se komu líbí víc nebo míň a jestli někdo má 200koní nebo 105 a nebo jestli má 4x4 nebo nemá, je spoustu lidem jedno, protože tyhle věci stejně nikdo neustále nepotřebuje, ale vzhled auta je vidět na první pohled. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 presne boukic! ;-) magnum- nevim ale uz piju slivku :-D to se fakt neda!Nemam rad takove lidi kteri provokativne urazi! A sami nemaj nic! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Slivku jo?Spravna volba ,kalej na ne,to je zavist,hele,mas to auto urcite uz nejakou dobu,urcite te uz nekdo oslovil ze se mu libi,mne tady v Praze uz spousta cizejch lidi,a to prece potesi,tady na foru je to moc narocne hodnoceni,osobne si delam vse podle sebe,casto ukazuju auta z fora lidem co nemaj o tomhle foru ani tuchu a jsou z nasich octavek nadseni,tak ignoruj ty rejpaly co se do tebe navazej a uzivej svoji krasavici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Lidi nechci nikoho urážet a už vůbec né něčí auta, ale závist je jiné forma chváli a jak říkám 100 lidí 100 chutí, zamyslete se nad sebou! Každý má svého mazla a každému se líbí, tak jak si ho udělá podle sebe a nemusí se hned kritizovat co jo a co ne když ten člověk to chce takhle mít, tak ať to tam má a nechápu proč vy "pražáci" (nemyslím všechny) tady útočíte slovně na mého bradra, kdybych chtěl, tak si z vás udělám takovou srándu že to pak nebude hezké radši se uklidněte a zakopejte svou válečnou sekeru! Předem díky za uklidnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 magnum - presne tak!Hodne lidem se libi moje auto tak stejne jak ty vase!Kazdy ma jinej vkus a je originalni! No az na ty tvoje kola! :-D to je vtip ;-) mas ji peckovou kamo! Tohle forum me nici :-D ale ja jedu dal at me klidne vyhodi aspon budu vedet jaci inteligenti tady jsou! PS:kvuli nekterym lituji ze jsem si koupil kalendar!Ale tak aspon par aut tam zkraslim ;-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Tady to žije , hele kterej "pražák" Vás urážel, Vás kluky ostravský? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Ja uz mam ale nahodou paradni 16 s cernyma plechovyma mazlama :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Tohle forum me nici :lool: ..neber sa zas tak vazne. Su aj ine, zivotne dolezitejsie veci, ako obycajne auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Miles - tebe nikdo neboj se!!! Ty ses fajn a magnum taky!!! Magnum - zitra jdu dat taky cerne plechy!! Kyselinka - ja vim myslim to jako forum ty lidi ne auto!! Pro nektere,nemusim psat o koho jde,sami vedi!!! Uz dost!! Mam vas v p... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 :lool: :lool: :lool: to je foto,ja se z tebe picnu :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 (upraveno) díky storm!Nechtěl jsem mu to psát protože nemám proti nikomu nic jaké má auto ale jak rikas ma obyčejné auto a dělá machra!Ale at si klidne ma obycejne auto!Ale at neurazi moje!Az si nekdy predelas nejak auto pak mi neco mluv!Ale nic zleho jsem mu neudelal aby urazel me auto!Sorry ale tvuj combik mi nesaha ani po moje kola!A uz dost hadani!Tohle vse podle me je jen zavist protoze nekdo nemuze mit co ostatni!Je to ale smesne! Zavist je kurevska vlastnost!Nato neni lek! boukic-tady to forum neni prece o oktavkach a autech ktere si upravim podle obrazu sveho ale jen o octavi RS a kdyz to neni RS tak si tam vlastne nemuzes dat ani RS naraznik! Aha ted uz to chapu! :-D takze si to predelam zpatky na klasickou O2 :-D jeste ze tady nepomlouvate lidi co si to predelali na scout!To prece taky neni scout!A to vam nevadi?To je divne :-D A zaroven smutne!Ale odpovim si sam!Tech predelanych scoutu je asi jen 3! a RS je hodne ze?A za 2. jeden znich je sam prezident! Tak to drzi vsichni pusu ze?!!! Ubozaci!Ale chapu,jde jen o kamaradickovani nic vic!!!!! Je to smutne!! :-( Tak teď abych si to šel hodit....:( z tebe inteligence jen kape.... Upraveno Říjen 27, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Promíň Zdenaal, ale nikdo není dokonalý takže si to radši jdi hodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 zdenal-tam mas fotku jsem tvuj Vanocni stromecek!Neco si prej a mozna ti to splnim! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Nevím, kde chodíš na to, že dobře vypadající auto musí mít pod kapotou něco více než série :D . Po některých tvých komentářích mi to nedalo a podíval se do tvého vlákna. A když se koukal na tu červeno-modrou divočinu, cos dal dohromady na compu, opravdu jsem se pobavil. Tak samo barevné třmeny, když pominu to, že jsou modré a na modrém autě, nemá to náhodou působit sportovně ? :D... Což mě pak přivádí na další otázku, proč dáváš Bremba, když na sérii stačí bohatě to, co tam je v originále a oprav mě jestli se pletu, nemáš náhodou sériovku ???... nebo že by bezpečnost ?..možná, ale to bych ti moc nevěřil. Vyčítáš tu lidem to, co ty sám na autě zkoušíš, i když v menší míře, ale zkoušíš. Princes má sice sem tam příspěvky trochu mimo mísu, ale tohle bych si na jeho místě určo líbit nenechal. Možná bys to auto překopal více, nebýt tvé spořivé manželky, ale to se asi nedovíme....to jen pro příště, až se zas budeš nad někým povyšovat ;) Ano máš pravdu, možná nebýt mé spořivé manželky, vozil bych se asi v jiný káře...ale zároveň víceméně jí vděčím za to, co jsme spolu vybudovali a co jsme dokázali...a na rovinu-auto vypadá na první pohled obyčejně, a na tom si taky zakládám...nicméně udělej si někdy výlet, rád tě uvítám ve svém sídle, možná pochytíš nějakou tu inspiraci a snad i pochopíš, že do aut já investuji jen do té míry, aby si nedělal ostudu nikdo z naší rodiny s tím čím jezdí....my jsme tu dali na severu docela dost dobrou partu, nejlepší na ní je, že si nikdo na nic nehraje a podle mě všichni to maj v hlavě srovnaný... Nechtěl jsem nikoho urážet, ale nic si nenechám líbit, a od spamerů už vůbec ne.... zdenal-tam mas fotku jsem tvuj Vanocni stromecek!Neco si prej a mozna ti to splnim! :-D Děkuji za nabídku, možná ji někdy v budoucnu využiju.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Zdenaal teď se prosím zamysli nad sebou tady si nikdo na nikoho nehraje každý tu jen píše své názory to je vše a jak říkáš od spamerů si nenecháš srát na hlavu? Dovol mi prosím, abych se zasmál, protože evidentně asi netušíš výnam toho slova, protože právě ty to teďkom děláš tady na tomhle vlákně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Ano máš pravdu, tady na tom vlákně jsem to trošku rozjel....jestli jsem někomu sáhl do svědomí a pláče, omlouvám se.....ale to byl záměr....B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 (upraveno) Zdeněk v tomhle vlákne a tvůj brácha v X dalších takže tohle bych fakt neřeší je to mezi nima princes být tebou trochu bych to tu promazal přeci jen by tm mělo být o tvém autě Upraveno Říjen 27, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.