Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

sorry ale uz toho mam tady dost!!!Rad bych za tebou zajel a rozbil ti hubu!!!! Ale nebudu ze sebe delat hlupaka!!!Moudrejsi ustoupi!!!Chipman je tvuj buh co Zdeno???Bez nej bys byl nula!!!Jestli chces urazet nektere me kamarady Storma a dalsi tak prijed a myslim si ze mame auta a aj bydleni ktere bys mohl zavidet! :-D jen hlupau se chlubi!

Odkaz ke komentáři

@Zdenaal

Inspirace není nikdy, takže jestli někdy pojedu kolem, rád se stavím na čumendu. A jestli máte někde partu, ve které si nikdo na nic nehraje, tak se zastavím i rád, ale podle tvých posledních příspěvků to na mě působilo spíše opačným dojmem, proto jsem napsal to, co jsem napsal ;)

Mě jen dojalo to, že máš evidentně problém s člověkem a vyjadřuješ to přes úpravy na autě, čímž sis zjevně neuvědomil, že i když je Princess jaký je ( a to ho neznám osobně ), mluvíš defacto i k lidem, kteří mají upravená auta a mají jiné priority než ty ;)

Odkaz ke komentáři

Storm: nemyslel jsem to tak jak to vyznelo, at si dela na aute kazdej co chce, ale ten clovek uz me sral a myslim i vic lidi, tak jsem mu to napsal...nakonec to nerozdejchal a chce se prat...ani ja nemam nic proti ultimatnim zapasum a rad ho tu privitam.....storme az pojedes na sever dej vedet, svolame bandu a dame pokec ;)

Odkaz ke komentáři

No a je to tu princes já na tebe vůbec neútočim pokud jsi si nevšiml ale toe jedno ty už jiný nebudeš hmm supa ti přeju včera jsem měl podobnou nabídku ale jde to momentálně nad moje finanční možnosti to storm : prijed rádi tě uvidíme a aspoň poznas že jsme všichni naprosto normální tím myslím hipiho, mara, kraclika,sedu, zdeenala, muertose, nollieho, atd bohužel si na všechny nemohu vzpomenout na všechny přezdívky tak mi to kluci odpuste

Odkaz ke komentáři

:-D sorry zdeno nikoho tu neseru!

A NELEZTE STORMOVI DO ZADKU!!! :-D bavte se tam spolu a nas nechte!

Uz me to tu nebavi!Jediny chipman z vas 3 je normalni!

Zdeno-skoda ze je jo zruky,takovych frajirku uz bylo! :-D

Tak at ti to v zivote klape podpantoflatku.

jinac zdeno,pod stromecek ti daruji svou predelavku!Muzes ji ze zavisti znicit!Je dobre pojistene tak se nemusis bat! :-D

Odkaz ke komentáři

Zdenaal víš kolik já lidi nemám rád a nikomu to nedávám na jevo každý je nějaký a každý žije život jednou, tak se ty chyby prostě omluvit musí příště se to nestane :palec: když tedy ty a tvoje "parta" preferujete německý styl úprav, tak neurážej ostatní auta! Přesně tohle nemám rád jak se někdo povyšuje, tákže se zase uklidněte a jdi si za svou "partou" pokecat aspoň se uklidníš a taky bych ti ještě vytknul jedno nemůžeš soudit lidi, které neznáš osobně a nevíš o nich nic :pivo:

Odkaz ke komentáři

Neměl jsem tu v úmyslu rozpoutat slovní přestelku, ale pouze vyjádřit svůj názor na základě toho, co jsem tu četl.

@Zdenaal

Nemusíš tu milovat každého, ale když už, tak adresně a věcně. Přece jenom je to forum o autech a některé věci, i když je nemyslíš tak, jak píšeš, by se mohly dotknout i jiných, co to čtou. That´s all. Až se vydám na sever, dám vědět...tím tuhle debatu uzavírám ;)

@Princess

Každému sednout nemůžeš, i já někdy tvé příspěvky nepobírám. Ale osobně tě neznám, takže nebudu soudit. Jediné rozumné asik bude, nekomunikovat s lidma, kteří o to nestojí a bude klid ;)

...a teď si jdu zahrát šachy....Aloha

Odkaz ke komentáři

princes: tady nikomu nejde o tvoje auta jak to máš předělaný.Jenom každýmu do vlákna cpeč jak to má předělat na RS či na facelit ať dá velký kola a sníží to ;-)

Supa ti určitě všichni přejou pač je to super auto.

jenidej Zdena mu řekl svůj názor na jeho chování a hnedka je špatnej ? no nechápu to ....

Názor je takovej ať má auto každej jaký chce ale ať to necpe každýmu do vlákna.........

Odkaz ke komentáři

princes: tady nikomu nejde o tvoje auta jak to máš předělaný.Jenom každýmu do vlákna cpeč jak to má předělat na RS či na facelit ať dá velký kola a sníží to ;-)

Supa ti určitě všichni přejou pač je to super auto.

jenidej Zdena mu řekl svůj názor na jeho chování a hnedka je špatnej ? no nechápu to ....

Názor je takovej ať má auto každej jaký chce ale ať to necpe každýmu do vlákna.........

Přesně tak, taky jsem si toho všim že cpe každemu to co ma on a pqk to ještě 3 stranky vychvaluje.

Storm-nekdy se stavim a vysvetlis mi ktere prispevky nechapes!Muzem si to objasnit! Mej se!Toto forum pro me dnesnim dnem konci!!

Nikoho jsem neurazel az doted!Nemam rad zakomplexovane a zavistive lidi!

Ja nejsem zavistivý, jen tě lituji :(

Odkaz ke komentáři

seda-diky za objasnení!Nikomu nebo kazdemu jsem nepsal at to predela na RS je to peknejsi to ano ale ty lidi to psali sami ze tam chcou RS narazniky tak jsem jen napsal ze klidne pac se mi to libi!

Pokud jsem tady nekomu neco nutil tak to se omlouvam!!!

Nechci se s nikym hadat!Libi se mi kazde auto!

Zdenal! - mozna ti nesedim ale uz me prosim vynech!Prehlizej me tady na foru ja si nebudu vsimat tebe!Bud stastny auto je jen blba vec ktera umoznuje lidem prevoz z mista A. do bodu B,neni tady forum o tuning octaviich ale jen octaviich takze jestli mas seriovku tak ji mej,kazdy je tady vitan!Jen si uvedom proc ti nesedim kdyz jsem ti nic neudělal!Chip zacal psat že spamůji a všichni ste se toho chytli jak slepice!

Měj se a přeji ti z celého srdce ať si šťastný a nejdůležitější je rodina ne auto!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...