Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Princess hodně zdaru s novejma kolama... rolleyes.gif Ať slouží.... akorát pokud jezdíš s autem hodně tak to bude docela zahul na podvozek si myslím a spotřeba asi poleze taky nahoru ne a výkon dolů? Pak dej vedět pocity. já zůstal u 225/45 R17 a jsem spokojen. Jinak continetalky jsou širší než ostatní pneu. Mají ochranný límec. Mám na autě CSC 5 a jsem spokojený perfektní guma. Drží dobře v zatáčkách a je hodně pohodlná.

Odkaz ke komentáři

Vasek-ok ale vadi mi ze sviti k tomu i ta normal dalka zarovka!Da se tam dat myslis treba jak ma sup2 H3??Aby to svitilo mene??Nebo jak to vyresit?Vytahnout tu zarovku uplne? ;-)

Majorak-diky sefe! ;-) No jezdim denne 70km v 5ti lidech! :-(Tak uvidime! Asi to jezdeni trochu omezim :-D Jsem na ne zvedav az budou na aute!Ty 18tky a pruziny tak to uz bylo tvrde!S tema 19tkama to bude mazec :-(

Odkaz ke komentáři

Kdyz jsem to videl tak ta cocka je strjne velka jak normalni je s tim, ze tam je clona co reguluje sviceni.

Nikde v tp neni uvedeno jestli ma vuz xenony nebo bixenony. Pokud budou splneny pravidla dle vyhlasky tak nemuzou rict nic.

Proc by mela zarovka svizit mene? Treba jak to ma sup1 tak jsem si liboval. Kdyz jsem dal dalky tak to bylo jak za dne.

Odkaz ke komentáři

u supa2 jo!Ale u te oktavky se pusti pri dalkovych zarovka v dalce H1 a dotoho ten bi-xenon!Ja bych chtel aby se poustel pri dalce jen ten bi-xenon bez te H1

neprochazel jsem ten inzerat tak moc podrobne, pokud to tam nekde je napsany tak OK.

Pokud to ovsem soudis jen z toho videa a tam mam pocit nebylo videt, jestli dalkove aktivuje prepnutim packy do polohy dalkovy svetla a nebo do polohy svetelna houkacka tak by to chtelo zpresneni od prodejce.

Vasku co s tema bixenama na predFL, ty chystas FL nebo vis o upravenejch originalech bixen pro predFL ?

Odkaz ke komentáři

Jak rika olaf, muze to byt jen svetelna houkacka na tom videu. Ja to tak mam na a6, ze kdyz pustim dalkovky, tak se prepne jen na bixenon,ale kdyz dam packu k sobe(svetelna houkacka), tak se k bixenonu zapne i halogen zarovka. Ja bych prave naopak bral, aby se mi ta halogenka zapla i pri normalni poloze dalkovych svetel, je to pak jako ve dne, docela dost velky rozdil. Ale pry to nejde ani nakodovat.

Napis prodejci, jestli pouzil polohu dalkovek na pacce nebo jen houkacku ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...