Michal K. Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Miso-tos zabil! ;-) Ja ne, to mikroekonomie B to zabila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 ;-) to jedine te omlouva! ;-) Asi jo ja k nim nemam TP takze to bud budu muset nekde sehnat nebo budu jezdit tak :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Aha,no mechanik mne z toho furt zrazuje,protoze ty kolca co chci maj tp jenom pro nemecko a to u nas prej neplati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Presne!Ty moje maj taky jen pro Nemecko!U nas banan! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Tak jsem sem objednal na pristi pondeli na zkusebni jizdu v O3 maji tu u nas 1,6tdi Ambiente plus,tak jsem zvedav! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Musíte přes Dekru hoši, stojí to asi o 3tis navíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Fakt?Takze by to slo zapsat?3 tis klidne dam!Jak se to dela Vasku nevis?Staci tam nejak napsat nebo zavolat?Nebo tam musis zajet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 (upraveno) http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Zapis_rafku_a_pneumatik/Postup_zapisu_rafku_a_pneumatik_do_technickeho_prukazu_vozidla.htm týká se tě odstavec C) Zápis individuelně dovezených ráfků na základě kontroly v pověřené zkušebně zkušebny: TUV-SUD http://www.tuv-sud.cz/cz-cz/o-tuev-sued/tuev-sued-czech/kontaktni-udaje Dekra http://www.dekra-automobil.cz/index.php?file=kont_zk.php Musí se tam vždy zajet Upraveno Únor 4, 2013 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Aha,jezdim kolem dekry na chodove k nasim,jeste by mne zajimalo,zda jsou prisni,nebo tolerujou vesmes vse,mate s tim nekdo zkusenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Na Chodově je STK a ne zkušebna! Řídí se strikně tomu co je napsáno v TUV protokolu, co jiného by měli řešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 JJ,Lhotka,to je ten areal pred plazzou ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Vasku-moc diky!Kontaktuji je a pak se s nema domluvim ;-) Diky moc! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 princes : ty 19tky vypadaju luxusne. nebojis sa ze to uz je moc velky rozmer disku?? ci to nebude velka zataz na capy, ramena a pod. kedze to asi bude dost tvrde na nich?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 jo bojim! Ala za krasu musi clovek neco obetovat :-D Jak to bude tvrde tak koupim 20tky :-D :-D lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 no tak 20tecky by boli ;) aj ked mne bohate postacia 17 :) a to sa uz obavam kedze ich budem nahadzovat prvy krat ci to nebude tvrde ale ako vidim tak vy obavy nemate :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Kdyz jsem mel 17tky a seriovej podvozek tak to bylo OK komfortni takze se neboj.koupil jsem 18tky a taky to slo v poho,jakmile jsem nahodil pruziny tak konec komfortu :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 no na nase cesty u nas v okoli by som ten sportovy podvozok veru nevyuzil :D takze ostavam pri seriovom urcite ;) mozno casom clovek nikdy nevie by som ho vymenil ale teraz to neriesim. tak hadam budes spokojny s tymy 19tkami ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Spokojeny uvidim jak budou na aute jak budpou vypadat ale ty 18tky uz byli tvrde s temi pruziny takze tohle bude horsi a to se mi natom moc nelibi ale tak co uz musim jit s dobou kdyz to kazdy meni na 19tky pristi rok zas 20tky kazdy rok jsem si koupil nove kola na leto takze pristi rok buidou zas jine! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 tak to ja zas taky extremista nie som :) ale drzim palec aby si bol spokojny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Diky moc,pristi rok predelam exterier mam neco v hlave ale dneska mi kamos tomekk ukazal fotku O1 v moji barve tak treba to bude neco podobneho! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 hadam hu nechces prerobit na O1 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 (upraveno) Aby jsme se tady za pár let nedivili a princes nepřijel v octě, která bude mít kolca jak ta šílenost na obrázku :lol: Upraveno Únor 5, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 sakra zase si to prozradil! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 :lool: :lool: :lool: :lool: ,jo takhle to nejak dopadne,zase jste mne rozesmali,a mne priveze chocholousek v kazajce,pac se z tech kol zblaznim :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Neboj nezblázníš!Kola jsou fakt pěkná! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 magnum >> buď rychlejší než chocholoušek a zamotej se do toho sám >> http://www.eroticke-hracky.cz/sveraci-kazajka-s/m.html :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 :-D lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Hodne dobra pomucka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Když už jsem u toho smíchu, tak tohle mě dnes dostalo http://www.sportovnivozy.cz/37568-ford-super-tuning#zalozkaFoto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.