Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Nevim,muj nazor je ze ten kluk tim autem a forem vlastne takovym zije,vim ze toho pise dost,ja jsem to same,ale trestat ho takhle,no,spis bych ho povazoval za prinos,travi tu hodne casu a v jeho prispevcich je mimo obcasnych uletu citit srdce pro skodovku...

souhlasím, celkem normální kluk, je aktivní nepíše žádný sračky a teď mu dáte ban? já bych se na tuhle stránku potom osobně vysral...

Odkaz ke komentáři

tohle neni spravna sekce tohle resit ... ale dostal nekolik moznosti (proto je vic stupnu varovani) pochopit ze jde proti pravidlum fora, vymenili jsem si spolu i nejake SZ kde jsem se mu snazil vysvetlil co je spatne. Posledni varovani mu udelil jiny moderator nez ty dve predchozi.

Odkaz ke komentáři

souhlasím, celkem normální kluk, je aktivní nepíše žádný sračky a teď mu dáte ban? já bych se na tuhle stránku potom osobně vysral...

Sekce nesekce,varovani nevarovani,proste je to nesmysl,tim koncim muj dalsi pokazeny vecer na tomhle foru.

hosi chcete li si o tom promluvit, neni problem

ale upozornuju vas, ze tady plati nejaky pravidla a nejsou tady jen tak pro nic za nic. v bazaru jsou diskuze zakazany z dobryho duvodu a verte mi ze po deseti letech mame urcity zkusenosti a vime co se pak dokaze stat.

to ze nekdo porusi stejny pravidlo 3x behem pul roku je do nebe volajici

nemluvim uz o tom ze hajite cloveka, ktery tady sproste nadaval adminum a moderatorum uz nekdy pred tim pul rokem.

takze klasicky cesky scenar : nekdo neco porusuje, ale proto, ze je hodne videt ho nechame bejt...silne mi to pripomina nasi politiku :D

zkuste si byt moderator fora o 16.000 lidech kde denne vzikne XY temat a velka cast z nich je spatne umistena, nepospsana, v bazaru nejsou povinne infomace apod. lidi, kteri to delaji a opravuji za vas, to delaji zdarma, ve svym volnym case, maximalne ode me dostanou pohvalu, pdekovani a nekdy nejaky maly darek.

proste jednou jsou zde pravidla a v nich je i zbytecne komentovani inzeratu v bazaru...na aukru nebo v annonci si taky pod inzerat nic nenapisete. verte ze je to ve vasem zajmu.

a nemluvim o tom ze princes dostal od Olafa normalni pratelksou SZ, kde se mu snazi vysvetlit ze nekdy mene je vice.

nikdo nerika ze sem nema chodit, i kdyz mi muzete verit ze po te epizode s nadavkami sem mel chut dat navzdy ban, protoze nestojim o to, aby tady nekdo nekoho urazel a uz vubec ne lidi, kteri se o to staraji ve vlastnim case.

srdcar muze byt kdo chce jaky chce, ale mel by se umet chovat podle pravidel, ktera jsou stanovena. nejen tady, ale i v zivote - to narazim na 180 kmh v obci napriklad...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...