cubecnik Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 No ty vole :lool: ještě víc si to mohl nechat koukat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 to ja ne :-( jsem celkem nasranej jak mi to dovezl!!! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 (upraveno) tak to doufám, že si mu za to, ale nezaplatil To bych to tomu frajerovi narval do ř.... EDIT: plus se divám, že to vubec není vycentrované... Levé je, tak jak má být, a to druhé je nák moc doleva... Ale ty to spravíš a pak to bude Upraveno Květen 6, 2013 uživatelem Honzajs39 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Hanis to se ti zda to mam ja krive auto! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 princes >> tady jedna pro porovnání když jsem vyjel z Laityngu a vlastně ještě to je o další cca 2 cm zastrčené, ale neboj se nic ve čtvrtek to spravíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Ja vim moc ti dekuji dvojce zes to zaridil ;-) protoze s timhle jezdit nechci! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 No ty vole...která lopata ti to dělala ? S tímhle bych ho poslal do hajzlu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 je to maras!Jsem kurev..y nasrany! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 To bude lákat akorát blbečky, aby ti na to šlapli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 pořádnej vidláckej tuning :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Toto fakt nastve.dufam ze si dostal aspon poriadnu zlavu.aspon na pivko ked to budes doladovat :-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BiFF Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Ojebana prace !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Prave doufam ze mi na nej nikdo 2 dny neslapne!!! :wallbash: Jinak je tio hnus nechci s tim autem ani jen ta tu nocni sakra!!! :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Date to s Martasem dohromady a bude to ok,jinak nechapu jak ti vubec mohli takovou praci predat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 rikal ze to jinak neslo :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 lukas vsetko ide ;) on ti mal hlavne dat vedet ze narazil na problem alebo nieco podobne a spytat sa ta ako to chces dalej resp. ako by to on spravil dalej a nie to hned spravit podla seba vypada to divne az priam na prd to je jasne ale tak tych par dni vydrzis a vo stvrtok to z martasom date dokopy tak ako treba inak duplex si vybral super :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Date to s Martasem dohromady a bude to ok, nic nebude, mám doma starou a nejsem ani trochu bi :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Neda mi to a musim to tu dat!Mam snad krive auto?Ach joo :-( co to je ??????? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 tak já nevím, ale mně se to vůbec, ale vůbec nelíbí. Nehledě na to, že to tam trčí jak čtyři péra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Konecne poradne laufy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Bys mohl jezdit pro popeláře....stupínky pro zaměstnance už máš :lool: Ne, vážně...tys za tuhle práci zaplatil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 :smich: to je mazec tady princes >> to jsi tu vůbec neměl dávat bo ti to vlákno přesunou do tuzing roomu :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 jsem v dobrem vlakne Vaše octavie II ? nebo jsem ve vlákně FOTOGRAFICKÉ ÚLOVKY Z ULICE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 jirko prej mu vrátil prachy Honzo: no chápu no, taky nevím jestli bych to chtěl. dělat z oktávky to co to není, ale to je každyho věc. každopádně not bad idea a nevypadá to uplně strašně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Já bych si počkal až to bude mít, tak jak to má být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Dik vsem,tady se pozna hned skodolibost ze Kratas? :-D Ale to je jedno duplex se opravi a bude ok ;-)Nahodou to brutalne jede! :-D Jsem nastvanej ale vim ze se to da spravit takze ok jen dnes a zitra musim s tim hnusem do prace a pak uz ho nikdo neuvidi bo bude zalezlej v garazi! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 ještě RS nápisy a hned dalších 10 koní navíc ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 (upraveno) proc skodolibost ? ja za to nemuzu ze to davas nechat nekomu kdo to neumí a radsi neposlechnes martina a nezajedes si tam Upraveno Květen 6, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 :smich: to je mazec tady princes >> to jsi tu vůbec neměl dávat bo ti to vlákno přesunou do tuzing roomu :smich: Konec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 princes >> měl jsi počkat až to bude opravené a pak tu hodit fotky. Ale co sranda musí být i kdyby výfuky trčely :lool: :lool: Chtěl jsem ať ti to převaří dříve, ale má tam plno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.