Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Pamatujete si na toho jak mi dojebal ty vyfuky ze je navaril nakrivo a dopredu??Na toho komu jsem sveril auto nato aby mi navaril vyfuk?? A pak z toho vznikly "STUPACKY" pro popelare jak nekteri rikate!

Tak ne jen ze se mu moje auto libi ale on si mysli ze ho i VLASTNI!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

Toto mi přišlo z magistratu!!! A jeste aj vozi kamarady proc ne jsem frajer a mam nadupanou karu ne???? :wallbash::wallbash:

post-5804-0-04331200-1368630563_thumb.jpg

post-5804-0-91561300-1368630718_thumb.jpg

Upraveno uživatelem princes
Odkaz ke komentáři

Pamatujete si na toho jak mi dojebal ty vyfuky ze je navaril nakrivo a dopredu??Na toho komu jsem sveril auto nato aby mi navaril vyfuk?? A pak z toho vznikly "STUPACKY" pro popelare jak nekteri rikate!

Tak ne jen ze se mu moje auto libi ale on si mysli ze ho i VLASTNI!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

Toto mi přišlo z magistratu!!! A jeste aj vozi kamarady proc ne jsem frajer a mam nadupanou karu ne???? :wallbash::wallbash:

No to si děláš prdel!!! Tak to je moc...

Odkaz ke komentáři

cubecnik-to je kurva moc a ja mu volam ten den kde je moje kara jestli uz to ma!A on jeste cekam na kamose at mi pomuze!

V 9rano jsem mu dal auto a v 16hod mi ho vratil! :@

Honza-proc vzdycky zacinam zadkem? :-D Bo jak ho cistim tak skoncim u zadku a navic se mi libi jak je robustni :-D

Mam jen jak jrem ji vcera nalepil,je tam zarivka odraz,vyfotim zitra ;-)

post-5804-0-07388300-1368635618_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja tez!Ja jen chtel at mi navari vyfuk,dal mu auto a zas si pro nej prijdu!A ten picus veme kamose a de jezdit???U me je zmrd a jeste si ho podam,udelam mu peklo protoze nikdo si nedovoli jezdit mojim autem,nepujcil jsem ani auto nikomu vzivote krom manzelky a nejaky zmrd si veme auto a jezdi???Dojebal se sam ze ho zmerili!Souhlasil jsem at mu daj nejvyssi mozny trest,pokud bude delat neplechu okamzite jdu podat jrestne oznameni!Nema ridicak tak si to pekne pojebal!Ma ho odebrany!A uz ho dlouho neuvidi!!! :-D

Napis je takovej jakej je podpis auta-tedi limitovana edice ;-) Nejaky problem?? :-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...