Hydraulik Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 odřel? tak to jsem netušil... :blink: ty pi** já bych mu hubu rozbil za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 (upraveno) Ahoj,taky jsem znal takového zmrda,hodně jsem se poučil,vždy chci bít u veškeré výměny a ůdržby,člověk si chce něco zkrášlit a nějaký zmrd to dokáže člověku tak znepříjemnit Luki Upraveno Květen 15, 2013 uživatelem Tonyoctavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 (upraveno) Tak preto tie naslapy.Nebol cas ladit a ani pocas jazdy to moc nejde.gulu do cela. Upraveno Květen 15, 2013 uživatelem Huba73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 (upraveno) dobre typky tam u vas v Orlove na co papiry sak se nevozi na papirech ale na aute ty p.... kolik ti s tím najel km ??? Upraveno Květen 15, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Nechci ti kazit naladu, ale jak nemas papir ze bylo auto v oprave tak ten kluk je z toho venku... but je tam jasne foto nebo je to na tvuj rub... oni ho vyzvou on poda vysvetleni ze to neridil protoze nemel ridicak a vrati se to zpet a budou resit tebe... Je to slovo proti slovu a pochybuji ze rekne ze to ridil kdyz nema ridicak... za to se chodi klidne do lochu... preju ti at to dobre dopadne ale odseres to asi ty... smolik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 (upraveno) p2p- neboj,on ma zabaveny ridicak,tata dela na policajtech,staci svedka ze sem mu to auto dal,na magistru toho pana mame,vsechno o nem vi,takze se jen tak nevykrouti,pokud ano tak se to poresi jinak ;-) Jeste porad na nej muzu podat trestne oznameni,dopustil se trestneho cinu rizeni v dobe zakazu cinosti a neopravnene uzivani osobniho vozidla ke svym potrebam!Ves ze by ho vyslichal muj tata tak jen tak mu to neprojde tak ze ja se toho nebojim,vsude mame zname diky rodine ktera je u policie a vsichni jsou na hodne velkych pozicich ;-) Upraveno Květen 16, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Hydraulik-jo odrel predni spoiler ktery lakuje a je sundany a nad zadnim kolem lem blatniku odreny! :-( libor-je to maras!Nechapu jak si to muze jen tak nekdo dovolit!Najel cca 20km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Vůbec nechápu jak jsi mohl dát auto někomu takovému . . . To jsi chtěl jako ušetřit nebo jinak vůbec nechápu . , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Ten kluk mi to predelaval na fl a vpoho,tak jsem se ho ptal jestli mi navari vyfuk a tak to dopadlo :-( Ja u neho nemuzu stat x hodin bo mam doma male dite a jsem rad ze muzu pomoct a aj manzelka by si to neprala abych nekde zase kvuli autu trcel x hodin!Ten kdo ma male mimco pochopi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 (upraveno) Já přeci neříkám že jsi u něho mel stát ale když Teda někomu dávám auto tak o nem něco musím vědět (reference a podobné) a pokud ne tak si tu práci ohlídam a proto si všechno dělam sám ;-) jo a neboj vím co toe Mít doma prcka velmi dobře :-D proc jsi si to nenechal Teda namontovat přímo u výrobce ? Upraveno Květen 16, 2013 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Jo ja te chapu chipe,no ponauceni :-( Nemohl jsem se tam dostavit s nejakeho duvodu.... pak treba na srze pokecame,tak jsem si ho nechal poslat. Ale mas pravdu co si clovek neudela sam tak to pak u nejakeho lojzi stoji za houby :-( Aspon vim ze ne kazdy kdo se jeví normalne tak takovy je :-( Ted uz auto fakt nedam zruky nejakemu saskovy co mi kdo doporuci :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Jj přesně tak hlavně ať vše dobře dopadne a nejsou s tím už větší problémy než doposud 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Ja doufam ze uz to bude v poradku vse,zatim a dik za podporu vsem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Jestli mas takovou podporu policie tak je to resitelne... At ti to dobre dopadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 jo,dekuji moc ;-) snad ano,porad mam vzaloze to trestni oznameni a jelikoz ridil bez ridicskeho prukazu ktery mu byl odebran tak se dopustil trestneho cinu a tady uz neni jen pokuta ale az na rok vezeni a podminka!A jak mi bylo zdeleno ze ma celkem dost problemu s policii,tak jen tak do outu to nenechaji dat! ;-) Uvidime ma 10dni nato aby se dostavil na magistrat!Nedostavi se a neda o sobe vedet automaticky pokuta ve vysi 5is kc!Takze uz to neni pro neho prdel!Navic jsem tam rek ze mi nahlasil jine jmeno a adresu nez ma!Coz je taky trestny cin! :-D Nenecham jen tak nekoho koho neznam vozit si prdel a uz vubec ne vozit nejake svoje koko..y!!! :@ To je brutalni drzost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Tak to je maraz doufám Luki že ti to dobře dopadne a toho dotyčného dost potrestají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Jo diky moc Miso,ja taky doufam ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 příště zapsat stav km před předáním auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Ja si ho pamatuji vzdy ;-) rikam najel 20km :@ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 dobře ty... u mně se zas borci z autorizáku cestou z Hlučína do Karviné stavili v IKEA... našel jsem pak nějakou cedulku v kufru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 to jsou buzici ze?Jak si to muzou ti lidi dovolit? Nechapu tu drzost! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 No na to ja mam vychytavku,mam to sledovany satelitem a presne vim kde a kdy auto bylo,kolik jelo atd,najdu si to jednoduse na netu,kontroloval jsem ted minule pondeli,kdy bylo auto v autorizaku a vse OK,najeli presne 2,4km v okoli servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 magnum67: co to obnáší takové sledování Princes: omlouvám se za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Můj odkazNo nejdrazsi jsou ty heblata co jsou poskovavane po aute,cca 18000,jinak poplatek 3500 na rok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 hydraulik-neva tez bych to rad vedel co to stoji ;-) Magnume dobry kouknu nato ;-) Ted nato koukam a paradni ;-) popremyslim ;-) Diky pane ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 JJ,lze tam samozrejme zvolit i levnejsi sluzby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 a nebo si do auta vražte androida az 2000 nainstalujte příslušný aplikace a mějte aktivovaný tarif O2 zero nebo něco podobného internet za 100kč a vyjde to levněji jak tohle řešení, na hlídání suiper... má to kamarád... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Na tomhle reseni by mi vadilo ze chybi sluzba kdy se do auta nekdo dostane nasilne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 to není pravda, je plno appek ktery ti čekují polohu jako ten gps lokátor.. kamarád to má v autě a je celkem spokojen, baterku žere mobil minimalně když má 100% už z domu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Jasne ale ja myslim situaci,kdy ti nekdo vleze do auta a startuje necim jinym nez origo klicem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.