Guest kubaOI Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 zdravím, potřebuji radu, problém s teplotou. Často se mně stává, že při jízdě z kopce bez plynu(motor má normální teplotu-90 stupňů) klesne teplota motoru na cca 80-85 stupňů a v autě je občas mírně cítit takový spálený zápach. A asi 3x za cca 10tkm klesla teplota z 90 stupňů třeba na 70 a to i při jízdě na rovině. Čím by to mohlo být? Termostat? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Zkus ho vymenit a uvidis. Vestit tady neumime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Nebo ti kecá čidlo teploty.;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sellier Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Přidám ještě mojí zkušenost, mě to taky při jízdě z 90° spadlo klidně až na 0° podle ukazatele. Ale motor byl teplý, termostat dobrý. Ukázalo se že to bylo v přístrojové desce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 kolik km (cca) vam trva, nez se motor zahreje? daval jsem novy termostat a zahreje se to az tak po 5km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romanstech Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 kolik km (cca) vam trva, nez se motor zahreje? daval jsem novy termostat a zahreje se to az tak po 5km. Do práce to mám 4km městem, ráno je venku tak 10stupňů a auto na 90 většinou neohřeju, spíš tak na 80. Těch 5km bych viděl jako normálních. Zkoušel jsem to v -10 stupních a tvalo to 7km mimo město. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Jo to bude tak těch 5km záleží na stylu jízdy hodně a pokud jedeš s kopce, tak to neohřeješ na 90 nikdy. A jezdit do práce každý den 4km naftou nevím, to je kurvení motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romanstech Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Jo to bude tak těch 5km záleží na stylu jízdy hodně a pokud jedeš s kopce, tak to neohřeješ na 90 nikdy. A jezdit do práce každý den 4km naftou nevím, to je kurvení motoru. Tak ideální to není, to je mi jasný. Jezdím samozřejmě i delší trasy ( po práci o víkendech ), takže motor dostatečně protáhnu i zahřeju.Prostě používám auto, tak jak zrovna potřebuju. Nemám strach že by to motor nějak extrémně kurvilo. Hlavně když vidím v práci jak některi lidé s TDíčkama zachází a motory stejně fungujou bezproblémově... Hlavní je podle mě studený motor šetřit a nedávat mu hned kopr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.