Přejít na obsah

Yeti - Žampión

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 5 týdnů později...

No taky nám Yeti "přistál" v salónu o hodně dřív, než bylo předpokládáno, až jsem ze amé euforie ho vyzvedli pozděj než bylo domluveno :lol: tak ať slouží a "nerozpadá" se ti jak nám :lol: (oka na sedačce spolujezdce, zadní okýnko - vylezl tam z podkugy nějaká folie nebo co to je..).

Odkaz ke komentáři

Tak Yeti už je doma, tak sbírám první kilometry shooodně zvedlou "Octavkou". :-)

Zatím se ani "nerozpadá" a závady zádné a tak to doufám vydrží.

Jo a samolepku Octaviaclub už mám na stole připravenou k nalepení.

Jedna jde na boční okno :pivo: a druhá na zadní.

Odkaz ke komentáři

Rob:no mě to taky neudělalo hned :loool:

To okno nevím, to jsme zjistili až teď v létě (vzadu nikdo moc nejezdí), ale tu sedačku mám už tak půl roku aspon, jen není moc čas jezdit po servisech..

btw: s Oktávkou to nesrovnávej :facka: rozdíl téměř ve všem :lol: vzhledem k tomu že máme OII i Yeti a předtím (než sem ji rozšrotoval) mnoho skušenotí s Fabii 1.

Nevím jak moc využíváš kufr, ale pro mě je stráááááááááááááááášně malej :wallbash: (oproti OII kombi) což poznávám téměř furt (mám hospodu a zboží vozím).

Jinak hodně lidí mu říká Roomster, to nepoznaj nebo co? :facka: - taky rozdíl :smich:

Odkaz ke komentáři

libor: tohle dávaj do všech Yeti krom základních ;) aneb od Ambientu nahoru.. :palec:

(asi jich maj moc nebo co :lool: ) resp. jsem to u všech viděl (a tuším že Yeti "sportpaket" nemá ;) ) jediné co, tak "plastový paket s polepama" nazývají sport paketem.. já si to nakoupil bokem a dodělával individuélně a vyšlo to snad i levněji (i s prací).

Dal bych fotku - Yeti vypadá hned o něco lépe a výrazněji, ale nemám auto poblíž.

Odkaz ke komentáři

Je to tak Libore, dávají to od Ambitionu dál a tohle je akční model CHAMPION, takže výbava v navíc, 17" kola, potah sedadel v dekoru kostek, chrom paket, výhřev sedadel, metla, atd. Je to na stránkách ŠA komplet. :-)

Dadacku fotku Yetihi sem hoď a myslím že ten polep a lemy blatníků jsou Ofroad paket, asi. :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Tak po půl roce provozu je Žampión bez závad a šlape jako novej :-)

Už se poohlížím po nějakých příčnících na hagusy.Asi bude origo škoda.

Ale dělaj i mezi hagusové a to je celkem hezký, jen nevím jak moc hučej. :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...