Spooky1 Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 A to já hnidopich klidne budu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 jako dost zajimavy je i 84ka index, kdyz nalozis "rodiny" auto jak pises tak hodne stesti, a osobne nemuzu gumy nejak hodnotit, par jsem techto levnych gum mel ne vsechny jsou spatny ale bohuzel dost.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Takže Kameň už bude jen víkendovka? Protože jinak si tyhle gumy nedokážu vysvětlit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Nejspise jo jelikoz mi to bude lito jej sjizdet a nicit denim jezdenim kdyz uz to stalo tolik sil a penez. Jinac co se tyce gum tak jsou zde strelci co s nimy jezdi dene a no problem a 225/40 jsou v zaloze:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Já gumy považuji za jeden ze základů bezpečnosti, takže vždy kupuju vždy pouze kvalitní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 A kvalitni znamena co? To ze tam je napis michelin,pirelli, dunlop atd..... V tom vidis zaruku kvality? Nebo made in germany,france atd ale co ja si za to zodpovidam a ja si ponesu nasledky no ni a kdo se boji sere v sini:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 V síni neseru, ale rozhodně nebudu spoléhat na něco, co bylo vyrobeno v Číně.. Přece jen guma je to jediné, co tě drží na silnici.. A nebudu riskovat život můj ani mé rodiny kvůli ušetřeným pár stovkám.. Ale jak jsem psal, na auto,, který je určený jako hobby, bych si tyhle levný gumy asi dal taky.. Bavíme-li se o stylingových autech.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Lupe napsal jsi to dobre ! Chlapi az budete mit zrovna s temito gumami zkusenost tak pak sudte :D ;) Taky jsem neveril, ze jsou ciny dobre ale diky Lupinovi jsem zjistil,ze neni cina nejhorsi, jsem maximalne spokojen !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Dakie : Asi jezdíš jako prase, protože bys jinak tohle nemohl napsat. Proc odsuzujčes neco co bylo vyrobeno v číně a vlastně si to ani nevyzkoušel? Když jezdíš slušně, tak se ti v životě nmůže nic stát. Taky jsem měl na autě číny a pohoda. A neber to ve zlým :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Já souhlasim s Dakiem,měl jsem Michelin sport pilot 3 a Continental contisportcontack 3,byla možnost zkusit si čínskou gumu (wanli),obul sem,projel se a stačilo mi,okamžitě šli pryč.. Tvrdá a obsolutně nedržela stopu,o mokru ani nemluvim... Možná je to náhoda,nějakej kus může bejt dobrej a nějakej špatnej,ale prostě číny,jen na vejkendovky.. Pokud někdo jezdí jak prase je jiná Eli,ale když někdo chce mít jistotu v zatáčkách,tak se ani nedivím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Nejezdím jako prase, ale jezdím po dálnici a dost často i v dešti. Proto potřebuju jistotu.. Kupujte si co chcete, ale ohrožujete tím i okolí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 To auto stejne bude snizeny tak nechutnym zpusobem, ze bude jezdit max 100km/h, jinak by vsude skrtalo... Takze pneu asi problem nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 tak tak pod to se podepišu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Kua vy jste se do něj obuli. Já teda zatím taky s čínama (bo prostě hooodně levnejma gumama) nic moc zkušenosti aspon to malo co jsem měl na autě.Hlavně tedy na vodě. Zase na druhou stranu kámoš má taky něco podobnýho jako Lupíno a chválí si to... Je pravda že mě u tohohle auta spíš uniká smysl toho že jak napsal Cacinek (Luíno ty jsi mu to potvrdil)tak pekelně plazící auto nemůže jezdit rychle... Kua proč jsi si dal tolik prace z honěním výkonu!? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 on to auto pak nebude mit pekelne nahore, bude to mit jako ja a bude rad :D vsude si skrtam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 spooky: protože až mě přestane bavit plazení, tak to přizvednu a začnu lítat nízko nad zemí :lool: a nebudu už muset nic ladit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Hlavně už začni dělat, ať to tenhle rok vyjede :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Lupino: Dyk ja ti ten motor prekopanej jenom zavidim,protoze uz to mas za sebou ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 (upraveno) Cacinek:makam makam 30.8.chci bejt v žamberku :o Spooky1:dík njn ale bylo dřiny a odříkání Tak jsem troška tlumil dveře a trocha ofroudu a táke dnes jsem nastartoval moturek a vše se zdá být ok ikdyž ze začátku to tak nevypadalo Upraveno Srpen 16, 2013 uživatelem Lupino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Pěkná práce hezky ti to jde od ruky ty nájezdy sou luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Krása, ale práce pořád hormada Jinak souhlasím, ty nájezdy jsou parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 (upraveno) kéž by by byli moje, jsou ze salonu z noveho auta pujčené :( no prace hafo ale žamberky stihout musím ted aspon vím že tam dojedu po vlastní ose,ale nevím zda v kuse :lool: Upraveno Srpen 16, 2013 uživatelem Lupino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 A co ti ještě schází všechno dát na auto? jsem zvědav na výsledek, pak použij kvalitnější foťák :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 tak třeba 5ty dveře ještě jsem na ně nesahl.Jinač kompletuji ,vytlumit dveře když je mam rozkuchané, všechny je spasovat aby seděli mezery.poladit podvozek,nárazníky napasovat ono se to nezdá ale jde to pomalu.dnes jsem spasoval dveře a nasadil smeky.namontil zad nárazník se světly.doladil přední tlumiče a zadní nápravu a najel zkušebních 1,1km. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Sestavuješ teda pěkně rychle Jezdil jsi s tím očesaným předkem? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 jj tak jak to je ale jen v arealu firmy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Krása, už to jede a pomalu to vypadá jako auto. Držim palec ať to stihneš do Žamberka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 parádní ta barva na kolik se chystáš koníků ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 koníku nevím ale 450NM bych chtěl aby vypadlo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 gratuluji. vypadá to krásně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.