Gefro Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Velmi pekná ...tie 19-ky jej pasujú B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Aj ked som sa bol previest tak som nepocitil žiadny rozdiel že by to bolo tvrdšie ako na 18"..Takže možem zacat šetrit na 19-ky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Fakt pekna, decent..ta bila ji moc slusi.. ;) a ty 19" nijak extra to tvrdy nebude,protoze kdyz das 235/35 R19 je v podstate skoro stejne vysoka pneu jako 225/40 R18.. Slusi to tomu..Jen tak dal a jestli prilozis jeste podvozek, bude to moooooc pekny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Září 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Podvozek pojde na 100% ale asi az na jar.. :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 14, 2012 Sdílet Odesláno Září 14, 2012 To je idealni,akorat bys to v zime takhal po zemi..Takhle posetris jak karu,tak flasky od soli.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Caute,dnes som objednal BT zadny difuzor,nadstavec kridla a nadstavce na prahy a stale sa neviem rozhodnut ci mam objednat aj ten predny spojler.. Dost teraz rozmyslam nad tymto.Mate niekto na aute??? http://www.millteksport.sk/millteksport/eshop/19-1-Skoda/45-2-Octavia/5/437-Vyfukovy-system-pre-Skoda-Octavia-RS-2-0-TFSi-r-v-2006-2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Pár lidí ho tu má Doporučuju ti resonated verzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Myslis ze toto bude moc hlucne??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Je to dost hlučné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Vsak to prave ze sa neviem rozhodnut,zas ten resonated nebude moc tichi??Zase nechcem aby niekde na dialnice ked pojdem tak my praskne hlava s toho hluku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 pěkná okta jsem zvědav na BT doplňky, o podvozku nepřemýšlíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 No právě pro to zažil jsem to u bráchy a to fakt nemusím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 nad podvozkom rozmyslam asi dam ap stavitelny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Tak dnes prislli BT doplnki aj som to skusal prilozit k autu vsetko ok az na ten zadny difuzor s toho som dost sklamani,ja ze to bude pekne pasovat na ten naraznik ale katastrofa.. :wallbash: .Mali ste aj vy problemi to tam dopasovat alebo mne poslali nejaky chybni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ten difuzor , chci dávat taky . Nestraš . Co je na něm blbě . Odkud jsi to objednával a za kelo ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 to koukam ze to nesedi mas ten karbonovej?Nebo ten obycejny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ten difusor se tu už řešil holt to chce někoho kdo to umí pořádně přidělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ideální by bylo, kdyby ten nárazník byl dole a položený prdelí do nebe. Pak to po nalepení rozumně přitáhnout kurtnama . Spíš mě ale zajímá co je na něm špatné . Nedala by se hodit nějaká fotečka nebo ...ky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ja mam ten obycajni..ta horna hrana difuzoru je tak trochu kriva a chcel by to este upravyt a stoho som sklamani lebo za take peniaze este to upravovat :angry:Inak kupoval som ho original BT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 A je to plastový , nebo laminát, kolik za něj dals ? Plast by se dal horkovzdušnou pistolí určitě doladit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 No nevím koukal jsem na ty doplňky a vše byl laminat dosť mě to překvapilo za tu cenu já chtel přední lizatko a ta cena 6800 mě teda za lamino přijde dosť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Prahy,kridlo je laminat a ten difuzor je plast.Predny spojler neviem s akeho materialu je lebo ten som neobjednaval lebo sa neviem este rozhodnut..A cena difuzoru bola okolo 170e 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 mel by to byt plastmBT nedela lamino jen carbon nebo v tom samem ale plast! ;-) to me mrzi!To uz jsi druhej clovek co mi rikal ze z BT neco nesedi!Volal jsi jim nebo psal?Neni problem udelat vymenu! ;-) tak lamino?To me prekvapuje tak asi maj 3varianty zeptam se ho nato schvalne! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 hm... to nevim .Taky by mně to zajímalo. Díval jsem se v autosalonu jak tam byl ten BT tuning , a tam kecal , že vyrábí jen z plastu. Osobně by mne to taky dost nasralo. Protože bych objednával díly plastové a ne laminát, který je křehký a špatně se lakuje. Pořád můžeš čekat že ti ten laminát začne pracovat a máš z krásné rovné čerstvě nalakované plochy rozbouřenou vodní hladinu.Zažil jsem to osobně a byl jsem z toho na infarkt, zvlášť když mi ten čurák lakýra řekl, že on za to nemůže , že on to měl nalakované dobře . A nebylo to samoz. zadara ale za docela i dost prašulí. A navíc když už se to nalepí na auto, tak je to docela problém to znovu lakovat . Přesto bych to asi prubl a zeptal se na to , jestli by to nemohli vyměnit za plastové. A nebo nějaké vysvětlení, jestli to mají ve třech cenových kategoriích , nebo jak . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 presne tak!Da se s nema mluvit a myslim si ze ti vyjdou vstric!Taky me to zarazi protoze vsude je ze je to z plastu nebo drazsi varianta z carbonu!Nevahal bych a zavolal tam! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Nevím co tu řešite klikněte na jejich stránky a tam to máte četné na bílém že je to lamino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 jeste ze te mame! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 Vid taky si říkám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 Predni spoiler mam na aute, a je to 100% lamino, je pravda ze to trochu nesedelo,museli se prevrat diry asi o 1cm,aby to sedlo jak ma na srouby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Presne tak vsetko je lamino okrem zadneho difu ten je s plastu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.