Palmer Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Cuss lidi, chci si koupit tyto světla : http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-ii-04-09-predni-cire-svetlomety-performance-black.html a nevim jestly do toho mám jít ! 1.Nemám origo xenony a bojim se když si koupim neorigo tak mi to bude házet chybu na palubce. 2.Dělaj mi taky starosti benga,když si koupim do toho xenony jedině 4300K ! Tak abych při každé kontrole bych nedostal pokutu po případě to sundat ! 3.Jak je to s STK? Nemáte někdo zkušenosti s těmito světly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Je tam napisane ze su homologizovane, takze na STK a ani policiou by si nemal mat problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Jo to jo ale vtip je v tom že když si koupíš neorigo xenony tak je to nelegalní úprava auta. Mě jde spíše o to,kdo stim má naké zkušenosti tak jaké xenony tam dál.Protože někde píšou že se má koupit sada CAN-BUS aby to nehlásilo chybu že máš prasklou žárovku atd.Nebo taky se řiká že přes xenony které jsou neorigo tak v noci vidíš prd.A nechce se mi do toho kupovat Bi-xenonové projektorové čočky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 Tie svetla su na halogeny, nie na xenony... Daj tam dobre halogenove ziarovky (H7 + H1) a nemas problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 měl bych jisté obavy co se týče svítivosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 Mylíš s těma halogeny? Jinak bych musel někde sehnat xenonovou čočku a slušné xenony :-(.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 A k čemu ti bude když koupíš tato světla a budeš je rozebírat a cpát do nich jiné čočky + tam nějak bastlil kabeláž ,... ?? Neni jendodušší koupit origo xenonové světlomety , které rozebereše dáš si je do černa a časem k tomu doděláš nivelaci ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Asi takhle mám kamárada který to dělal s origo světel a je to docela pakarna hele.Prej je musel i rozřezat a pak slepit,že to jinak nejde.Jako docela přemýšlim že si je koupim ty black ale potřeboval bych poradit naké halogeny... Ale taky jsem si poslal mail na firmu která předělává xenony,pro přestavu kolik by to u nich stálo. (http://www.bixenony.com/xenony/) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Já už rozlepoval světlomety troje a nikdy jsem s tím neměl problém ( ford focus, octavia , A4 ) Tak pak schválně napiš kolik ti pošlou cenovou nabídku . Ve finále zjistíš , že budeš v sumě origo jetých xenonů se zapojenou nivelací .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 (upraveno) Pokud dáš xenony, tak musej mít: I. homologaci II. dynamickou regulaci náklonu III. ostřikovače pokud něco z toho není, tak může být problém při STK, při kontrole PCR, při dopravní nehodě (auto je nezpůsobilé provozu na pozemních komunikacích). Ještě větší sranda je s tím třeba v německu, pokud tě zastaví mobilní TUV na dálnici. Plno lidí to má bez regulace, je to samo jejich věc, ale proč to neudělat, jak to má být a mít klidné spaní... Upraveno Červenec 18, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 presne tak!!!Neni nad originalitu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Nebo jsem našel tyto : http://www.autobazar.eu/sk/octavia-ii-05-08-svetlo-xenon-nova-id3061243.html Prej jsou na xenony tak nevim :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 To je priama nahrada xenonov (vyrobca DEPO ako je v popise). K tomu dorob nivelaciu a ostrekovace a si zahojeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Nevim jestly je mají ještě ale už jsem tam napsal.A pro LukášV ta firma na xenony mi odepsala a stálo by to s origo xenonama,elektronikou 4-5 tis. Fakt přemýšlim že si je koupim (Black) a dam tam jen lepší halogeny,protože předělávat halogeny na xenony je docela vopruz :-/... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.