Přejít na obsah

Přední čiré světlomety PERFORMANCE BLACK ?

Palmer

Doporučené příspěvky

Cuss lidi,

chci si koupit tyto světla : http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-ii-04-09-predni-cire-svetlomety-performance-black.html a nevim jestly do toho mám jít !

1.Nemám origo xenony a bojim se když si koupim neorigo tak mi to bude házet chybu na palubce.

2.Dělaj mi taky starosti benga,když si koupim do toho xenony jedině 4300K ! Tak abych při každé kontrole bych nedostal pokutu po případě to sundat !

3.Jak je to s STK?

Nemáte někdo zkušenosti s těmito světly?

post-22138-0-77591800-1342436376_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo to jo ale vtip je v tom že když si koupíš neorigo xenony tak je to nelegalní úprava auta. Mě jde spíše o to,kdo stim má naké zkušenosti tak jaké xenony tam dál.Protože někde píšou že se má koupit sada CAN-BUS aby to nehlásilo chybu že máš prasklou žárovku atd.Nebo taky se řiká že přes xenony které jsou neorigo tak v noci vidíš prd.A nechce se mi do toho kupovat Bi-xenonové projektorové čočky.

Odkaz ke komentáři

Asi takhle mám kamárada který to dělal s origo světel a je to docela pakarna hele.Prej je musel i rozřezat a pak slepit,že to jinak nejde.Jako docela přemýšlim že si je koupim ty black ale potřeboval bych poradit naké halogeny...

Ale taky jsem si poslal mail na firmu která předělává xenony,pro přestavu kolik by to u nich stálo.

(http://www.bixenony.com/xenony/)

Odkaz ke komentáři

Pokud dáš xenony, tak musej mít:

I. homologaci

II. dynamickou regulaci náklonu

III. ostřikovače

pokud něco z toho není, tak může být problém při STK, při kontrole PCR, při dopravní nehodě (auto je nezpůsobilé provozu na pozemních komunikacích). Ještě větší sranda je s tím třeba v německu, pokud tě zastaví mobilní TUV na dálnici.

Plno lidí to má bez regulace, je to samo jejich věc, ale proč to neudělat, jak to má být a mít klidné spaní...

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...