GeorgeWWW Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 (upraveno) Zdravím, patřím k dalším přeběhlíkům z Felicia klubu do Octavia clubu. Po tři čtvrtě roku hledání vám konečně můžu představit svou Octávku. Když jsem před rokem začal zvažovat koupi nástupce Feldy, nejprve jsem chtěl jít do Fabie RS, ale když jsem si tak spočítal náklady za palivo a údržbu, nakonec jsem usoudil, že Octavia bude lepší volba. Od začátku byla volba jasná - musím najít žlutého liftbacka. A když se mi zdejšího klubáka nepodařilo po tříměsíčním přemlouvání ukecat k prodeji, volba padla na tuto: Octavia RS 1,8T 132kW, r.v. 2001, do provozu 04/2002, žlutá Lemon, najeto 102 500km, dovoz Německo (Frankfurt n.M.), serviska, výbava xenony, 17" kola vč. rezervy, 4 airbagy, ESP, vyhřívané sedačky, CD changer. Až na tempomat to má vše, co jsem chtěl. Tempomat bude tento víkend dodělán. Jinak bych rád auto udržel co nejvíce v sériovém stavu, s úpravami jsem se celkem dost vyřádil na Felicii, teď jsem chtěl něco, co bude vypadat dobře už v sérii a nebudu tak mít problém na STK a s chlupatýma :) Jediné, co bych rád vyřešil je denní svícení (nejspíše z Fabie II RS), protože se mi přes den přeci jen nechce plácat xenonové výbojky. Proběhla standardní prohlídka, nějaké ty výměny kapalin, lak rozleštěn firmou Porzelack (mohu vřele doporučit - výborná práce, skvělá domluva a rozumná cena - 1200,-) Nějaké fotky: A pár fotek s jejím předchůdcem: [ Upraveno Červenec 18, 2012 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 No tak tě tu vítám,,Octa je velice pěkná na svůj věk a chválím to,že jí chceš udržet v sérii.. Na kolik tě ta sranda vyšla,pokud to není tajné.. Jo a moc pěkný km.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 (upraveno) Díky, sranda mě vyšla na 7000 Euro, ale auto je až na drobnosti opravdu v pěkném stavu, první majitel - 61 letý pán. Upraveno Červenec 17, 2012 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 Tak gratulace, žlutá je nej a vůbec nic si nedělej z toho, že jsi mě nepřekecal:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 Velmi pekna octavečka ...vela stastnych km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 moc pěkná Octule, tak ať slouží bez problémů ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 ironpipi: nedivím se, takového pokladu bych se nechtěl taky zbavit :) Jinak díky všem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Vítám tě tu, octule je moooc pěkná, žlutá je na RSu prostě nejlepší, takže se snaž ji udržet v takovým stavu v jakým je těď (byla by totiž škoda ji zanedbávat) . Jinak jestli se můžu zeptat, kde ti dělali to rozleštění laku? Taky používám kosmetiku od Porzelacku, ale strojní leštění by bylo lepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Moc pekna rs, serii ..... to jsem psal taky :-D a konny nej je cervena :-D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Konny: v Praze na Kutnohorské: Můj odkaz našel jsem tady právě doporučení na tuto firmu a musím souhlasit. Deko: tak vím, že časem se Spidery třeba okoukají a auto přijde tak nějak najednou vysoko, ale třeba ohledně výšky jsem si dost užil s Feldou a to jsem neměl zrovna palačinku (HP -6 / -4,5) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Díky za odpověď, ale Praha je pro mě bohužel hodně z ruky... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Krása Spidery se okoukají hóódně rychle. Mě vydržely den :lool: DEKO, kdy pochopíš, že nej je žlutá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Jo zluta je fakt pekna, i tady ta, ale i Rostic uznal, ze tak pekne jak cervena vylestit nejde. Je jak zrcadlo Ale urco to das casem dolu, kola apod. U me to bylo stejne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Jako po tom tři čtvrtě roce marného hledání jsem si už začal myslet, že pěknou žlutou nenajdu, tak jsem pokukoval i po červených, taky se mi líbí, ale zase žlutá je jediná, která byla sériově stříkaná pouze na RS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Tak to je snad jasný, že světlý barvy nejdou vyleštit do tak hlubokýho lesku jak tmavý...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Klobouk dolů.... Je parádní..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Ahoj Kájo tak gratuluji k novému autíčku , je fakt parádní. Škoda že jsme se nepotkali na tom Pohofestu, chtěl bych jí vidět naživo :). Na jakej sraz se ted chystáš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Díky Tome, minuli jsme se o pár minut :) Ofiko FK nestihnu, ale Ježek prý pořádá 24.8. sraz u Žďáru nad Sázavou, tak tam bych se asi ukázal, mám to kousek :) Jinak klasika - Želiv, Doksy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Tjn .. bohužel .. sme se míjeli v Hradci. Uvidím jak na tom budu s časem a určitě bych na nějakej rád vyrazil:) . A na Ofiko Octaviackej pojedeš na konci srpna ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Když bude čas, měl bych zajet na premiéru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 (upraveno) To by chtělo , když mi to dobře výjde tak pojedem s mladou na 3 dny :) Tak by sme mohli jet spolu . Upraveno Červenec 18, 2012 uživatelem Meverick 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Jo, souhlas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 akorat se teda nebudu registrovat předem tak snad by to neměl bejt problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Moc pěkná RS,tak at slouží a hodně kilometru bez nehod. :palec: Ps:Já jsem měl taky takovou.Supr auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Děkuju a co Tě přimělo k výměně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Musel jsem vyplatit bráchu s baráku :( tak jsem ji musel prodat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Moooc pěkný kousek... Yellow se mi líbí nejvíc... taky jsem chtěl žlutou, ale neklaplo to......ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 prebehlik !!!!! ... vitaj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Díky, to víš, pořád se po Tobě musím opičit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Super RS... podle barvy je prostě poznat,že to musí být RS.. tím je specifická..hodně pohodových km přeji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.