LukášV Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Ahoj , mam nakodovano automatické zamčení všech dveří po rozjezdu a neskutečně mě štve , že dveře se následovně odemknou jen po vytažení klíčku. Nejde nějak nakodovat aby se všechny dveře odemknuli po otevření předních ? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 bohužel nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 dvakrát zatáhneš a máš dveře otevřené-jednou odemkneš, po druhé otevřeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Jo ,ale pouze ty dveře které taháš , nikoliv všechny . Mimochdoem taky vím jak se dostat z auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Pak ještě magický čudlík uprostřed středovýho tunelu, tak to odemkneš celý, nevím co chceš víct říct, je to podle normy B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Napriklad FII predface to ma tak, ze sa otvoria vsetky ked zatiahnes za klucku na soferovych dverach. Ono by to slo dorobit "homemade" bastlom, ktory by bral signal z nejakych spinacov a nasledne by "stlacil" odomknutie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Napriklad FII predface to ma tak, ze sa otvoria vsetky ked zatiahnes za klucku na soferovych dverach. Ono by to slo dorobit "homemade" bastlom, ktory by bral signal z nejakych spinacov a nasledne by "stlacil" odomknutie. Konečně někdo pochopil... Q5 , Q7 mají stejnou funkci .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Ano tak to má i FI že předníma dveřma otevřeš celý auto, ale OII ne, jen ty dotyčné dveře. Tak to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Já naopak musím říct že je to velmi užitečná funkce a jsem velice spokojen..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Koduji si to na každém autě, supr věc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.