lumi Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 tak ja som to nemyslel v zlom sam stretavam vela aut na parkovisku ktore parkuju cez dve miesta a je mi to jedno no najdu sa aj taky ktorym to jedno byt nemusi a pak sa patricne vyblaznia na aute v dnesnej dobe je jedno ako parkujes sam to vidim ked cakam na parkovisku pri aute a pozorujem parkovanie niektorych vodicov tak mi byva az zle co niektory dokazu ale spet k autu ja mam tiez jeden skrabanec na vodicovych dverach ale ten tam uz bol pri kupe auta a sam neviem co na to pouzit a ci to vobec pojde niecim rozlestit. a o bodkach od kamienkov na predku ani nehovorim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Zas neparkujem cez dve miesta, tam kde je najviac aut, alebo rovno pred vchodom do budovy...taky sedlak zase nie som :lool: Praveze to supnem cez dve tam, kde je pomenej aut, to len pre istotu ;) Tam kde je pomenej aut to ma aky zmysel davat cez dve? Ja som zatial nenasiel ziaden objektivny dovod aby som parkoval cez dve - ani ked je plne parkovisko, ani ked je prazdne. Ja vzdy ked parkujem, musim stat presne v strede parkovacieho miesta aby som z kazdej strany mal presne rovnake miesto. A cuduj sa svete, nemam ziadny darcek z parkovania. A ked zaparkujem mimo hlavnej prevadzky na parkovisku, urcite dostatocne minimalizujem riziko zanechania darceku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Tak to si potom stastny clovek, ze sa to tvojmu autu vyhyba. Ja co sledujem ako idioti otvaraju dvere (a je jedno ako, alebo kde zaparkujes), tak sa mi nozik vo vacku otvara :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Kyselinka, lišty ti daval dole, alebo to pepil priamo na dverach? Co sa tyka toho lestenia, pri vsetkej ucte, ale k dvojrocnemu autu by som nikoho s vrtackou nepustis aj kedy mal na konci husacie pierko. Na ciernej su letokruhy fest vidiet a nechce sa mi verit, ze po takej procedure tam nepribudnu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Ved prave, na toto je cierna dost hakliva :( Tie listy na dverach nezhadzoval dolu a lepil ich priamo na dverach. Daval dolu iba ten stred okolo climaticu, popolnik, okolo radicky a tie male dve pri volante a spinaca svetiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Ja to teda vyskusam, na tych listach sa mi to paci najviac. Malé odreninky, cca take ako mas ty, riesim tak, ze ich zatriem orig. farbou auta a po kratkej chvili, /t.j. niekolkych sekundach/ to utriem syntetickym riedidlom a farba zostane len v odreninke. Syntetika sa da pouzit opakovane, lak neposkodzuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 http://www.m-bartos.cz/6743-autokosmetika-3m/25785-lestici-sada-3m-sada-na-opravu-skrabancu-na-laku/?run=0 funguje to suprově... jak mě blbeček z pošty otevřel dveře do zrcátek, tak se to super opravilo, fakt spokojenost...ale nesmíš ty díry mít hluboké a musíš tam mít lak, takže na díry od šutru to fakt nepomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Dik marek, zrejme objednam ten chipex Dnes mi dorazili nove LED do denneho svietenia a musim povedat, ze svietia krajsie a silnejsie, ako predchadzajuce :) Potom hodim aj foto pre porovnanie s predoslymi. Inak ak by niekto chcel, tak budu na predaj, mne su uz zbytocne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 tyhle ledky od někud znám :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Ano, trosku som odkukal, ale musel som pockat kym ich budu mat v stualarme :) Ked som ja riesil LED do denneho, tak este neboli ani na svete, kedze je to uz 7. generacia led. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 to su tie ledky pre koncern ci nie?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Nie, teda aspon o tom neviem :D http://www.stualarm.cz/produkt/95c-ba15s-22w-cree-led-22w-bila-ba15s-12-24v-122-cree-chips/ ...ale svietia paradne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 (upraveno) nie, to su pořádné číny http://www.stualarm.cz/produkt/95c-h7-30w-cree-led-30w-bila-h7-12-24v-6-cree-chips/ a co tyhle do čoček ? :-D Upraveno Červenec 11, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Aj na tie som pozeral :lool: No pridu mi slabe, hm mozno vyskusam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 vyzkůšáj, já stejně dávám xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Jj, vsimol som si v tvojom topicu Chalani chcem sa opytat, vcera som menil ziarovky v dialkovych svetlach a vsimol som si, ze v lavom svetle (od vodica) sa mi hybe (ma volu) parabola hore-dole. Resp. ako keby sa nou nastavoval sklon, no v pravom svetle je uplne napevno. Je to OK, alebo je nieco zle? Este som sa s tym nestretol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 LEDky super.. Aj diaľková parabola má nastavovanie sklonu hore/dolu ale či môže mať vôľu to neviem, ešte som to neskúšal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Viem, ze stretavacky sa nastavuju tymi bielymi cuplikmi (to som uz steloval), a dialkove by sa mali tiez nejako. Tych stelovacich matiek tam mam tusim 4, no len 2 viem na co su :D Ale toto mi pride ako nie moc v poriadku, lebo v druhom svetle to tak nie je. Pytam sa hlavne preto, lebo za chvilu pojdem na garancku a bude mi koncit zaruka, tak chcem vsetko vycihat a popripade opravit/vymenit este v zaruke.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 podla mna by mala parabola byt napevno, dost som teraz sachoval so svetlami kedze som ich umyval z vnutra a pri zakladani/vyberani boli urcite obe paraboli pevne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Boa, tak tam nebude nieco v poriadku Edit: tak som sa na to pozrel lepsie a zistil som, ze parabola je len vyskocena z toho vodiaceho kolicku (alebo ako by som to nazval), ktorym sa nastavuje sklon paraboly. Stacilo tu matku pritiahnut nadoraz, a zatlacilo sa to pekne naspat. Este musim vecer nastelovat sklon (lebo som to uplne rozhodil) a bude to snad OK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 krasna si ju dal prelestit ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Nie, preventivne (cca raz za tyzden-dva) ju prewapkujem, zmyjem musky, navoskujem a ususim bavlnenou osuskou. Aspon ked je taketo pekne pocasie, tak sa ju snazim udrzovat cistu, lebo to je jedine obdobie v roku. Myslim, ze prelestit zatial nepotrebuje, ten lak je stale ako novy Ked neni moc zasrata, tak to je robota tak na pol hodinku a to si vzdy najdem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Je cas ist k doktorovi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 tak ti to pekne pribuda (km) :lool: si ma uz obehol o dobry kusok :) sakra musim zacat jazdit viac :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 mas tam 3x menej ako ja ja som rano niesol auto na stk, 30.7 bude mat 4 roky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Veru km pripudaju, ani neviem ako. Minuly rok som spravil 30t presne za rok, no tento rok som ich spravil za 10 mesiacov...asi sa viac jazdilo :) Akurat vybavujem nejaky servis, neviete co vsetko sa meni pri 60t km? Feki nemas to nahodou v servisnej knizke, resp. vo vypise/fakture? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 ty měníš po 30k km, chudák vše v motoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Veru chudak :( ...ale toto je naposledy, lebo teraz citim, ze to auto straca dych a uz som dolieval min. liter oleja. Pri 30t km som to este necitil, lebo to bolo relativne nove. Od teraz uz olej menim po kazdych 15t km a na cely AV-L sa mozem vyprdnut, kedze je to len marketing a stoji raz tolko co obycajny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 (upraveno) ono to nepocítíš nějakych prvních 200 tisíc, ale pak když auto chceš mít déle tak už jo :-) asi jako olej v man. převodovce není doživotní, :-) máš jako marketing s rozvody, možná řemen to vydrží ale pumpa a ostatní mechanismy, tomu už moc nevěřím... Upraveno Červenec 29, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.