Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

On je cerny od tech kol opracovanych v prevodovce,jsou nekolikrat obrabeny ruznou technologii az nakonec jsou zbarveny do cerna ;) proto je olej hned aj cerny a drobne necistoty tomu neublizi a ba naopak slouzi k onemu popripadnemu dotesneni.

Ty ten olej vymenis a s autem ujedes kilometr a je tak isto cerny,takze ja bych ten olej jen dolil!

Ale at si kazdy dela co chce se svym auten je tak? ;)

Odkaz ke komentáři

Pri urcitych km ho tam budes mit mene treba tak o 0,3dc tak to jen dolej ;) zlepsi se ti razeni a pujde lehceji ;)

Edit mam pro tebe 3 fotky,udelal jsem ti test ;) nalilo se 1,9L do prevodovky,nasledne se otestovala na vsech riychlost okolo 3000ot/min!Celkovy test 6rychl prevodovky trval 96sekund!Po 96sek jsem ti vylil olej a nafotil!

Marek-tak tak i do motora ;)

je to mobilem at vis

post-5804-0-25951800-1403900379_thumb.jpg

post-5804-0-86470300-1403900426_thumb.jpg

post-5804-0-09038300-1403900454_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

po 150 tis. z prevodovky Octy skoro bez cierneho zafarbenia... dalsich 50 uz ma a nikde nic netecie... ozubenym kolesam robia dobre tie piliny... a ze som uz par prevodoviek videl... a kolko je to dozivotna napln? na kolko km je dozivotnost planovana? ale na druhej strane moze ten olej vydrzat aj milion km...

lukas, mas aj povodnu farbu oleja? a to nie je spaleny olej, ale iba spinavy od bordelu z opracovania...

Odkaz ke komentáři

Cisty mam nafotim ;)

nemam bilej kelimek jen modrej ale je uplne pruzracny ;)

Ne olej neni spaleny,jen nez to jde do auta tak naplni se 1,9L pak se otestuje a nez jde do auta vypusti se na 0,7L a pred smontovanim se naleje novej 1,2L pak uz neni tak cernej ale vim ze to neni naskodu pro tu prevodovku ten bordel z opracovani!

Zaruka je bud dozivotni podle auta vseobecne 10az 15let nebo az 500km

V orig servise by meli mit merku kolik je oleje v prevodovce a podle toho muzes dolit!

Muj nazor je nemenil bych ho celej! ;)

post-5804-0-93718000-1403903397_thumb.jpg

post-5804-0-47954300-1403903433_thumb.jpg

post-5804-0-21529200-1403903462_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj longlife je taky super, svíčky sou taky nesmrtelný 90000km, diferencál nikdy žádnej nepošel, filtry bez problému dávají 90000km, dpfko po městě je taky ok, diesel taky vše je doživotní :D

Do lamborghini,r8, 350i apod taky longlife, dyt oleje typu 10w60 5w40 stojej za nic :)

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Dnes pan doktor objasnil zahadu, srkalo mi to cez vodnu pumpu <_<

Vidno to na sroboch, ako su ruzove. Mokre to nebolo, len zaschnute...a trochu vodneho kamena. Zevraj 1.6ky na toto trpia a bolo na to vydane aj TPI.

post-19535-0-45638400-1404156266_thumb.jpg

Takze uvidime ako sa to bude chovat a najblizsie pojdu zrejme nove rozvody, aj s pumpou :wallbash: ...dufam, ze to vydrzi aspon do 120-150t km, kedy uz bude aj vymena rozvodov na mieste.

Odkaz ke komentáři

Naco 2x pumpu a vstreky? :blink:

Inak, co sa tyka prevodoveho oleja, tak u CR sa doliat neda, pretoze hladina je nad srobom, a clovek nevie kolko ma presne doliat, resp. neda sa to ako skontrolovat. Cize jedine cely vypustit a cez vrchny srob s cidlom naliat podla DP (1,7, alebo 1,9l, to by musel presnejsie pozriet), alebo tolko, kolko sa vypustilo. Ten necham vymenit pri 120, alebo 150t km...ze to uplne staci ;)

Odkaz ke komentáři

Trosku sa dorabalo ^_^

post-19535-0-46254700-1404729925_thumb.jpg post-19535-0-78924900-1404729939_thumb.jpg post-19535-0-34111800-1404729948_thumb.jpg post-19535-0-41057600-1404730915_thumb.jpg post-19535-0-23537200-1404729975_thumb.jpg

Dal som to na stranu spolujazdca (tam kde ma snimace climatronic pre pravu stranu), lebo je tam viac miesta a daju sa vrtat diery...snad to nevadi :blink:

Ale klima sa tvari, ze jej to nevadi a ide normalne.

Toho hrubeho cierneho kablu si nevsimat, tensi som nenasiel :facka:

Keby niekto potreboval zapojenie senzorov:

post-19535-0-50656300-1404730242_thumb.jpg

Vyhrevy necham na rolbu, na to sa uz necitim :D

Odkaz ke komentáři

JJ, climatic namiesto manualu, pred casom sme si o tom pisali, ak si pamatas :)

Ja som to chcel dat vsetko aj s vyhrevmi spravit Rolbovi este v Maji, ale akcia, na ktoru som mal ist do Prahy padla, tak som to musel zrusit. Ale pojdem tam niekedy na jesen, aby mi cez zimu nemrzla prdel.

Vyhrevy teraz este nepotrebujem, ale automaticka regulacia teploty sa v tomto pocasi zide :palec:

Senzory a piny som si kupil podla ETKY a manual som si nasiel na Golfa ^_^

Reset klapiek som robil rucne, ale aj tak dnes asi pojdem na VAG, lebo som si nevsimol, ze mam zhodeny kastlik spolujazdca a zapojil som baterku. Teraz mi svieti kontrolka airbagu :facka:

P.S: panel climaticu s vyhrevmi sme s lumim zohnali tusim za nejakych 40€ kus, cez bazos, alebo autobazar.eu

A ja som si vymenil tie kolecka a tlacitka z mojho povodneho panelu, lebo som ich nemal vobec doskriabane.

Odkaz ke komentáři

Jj, vzpomínám. A je to rozdíl, že? V tomto počasí je super nechat tam 22 stupňů C a nechat klimu, ať si poradí :)

Dokonce mi vůči Climatronicu vyhovuje to ruční nastavení úrovně větráku, protože z 99% ho pouštím na 1., max. na 2. stupeň, více je mi to už nepříjemné.

Já právě hledám panel s výhřevem tak kolem 400,- Kč, což je tolik, kolik mě stál ten stávající. Zatím jsou ale na autě jiné priority a mimo auto zase jiné, čili na to nijak nespěchám, letošní zimu se budu muset obejít ještě bez výhřevu :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Jj, na druhy stupen to uplne staci a rozdiel je poznat hned. Nechapem naco vobec robia manualnu klimu. Aj to automaticke zatvaranie vnutorneho okruhu je dobra vec. Ako pises, to regulovanie intezity mi obcas na climatroniku vadi, mam ho v pole...ale tak da sa rucne pridat, no potom sa vypne funkcia Auto :angry:

Co sa tyka vyhrevu, tak calunenie Vasa nerobi, len Rolbar...aspon co mi pisal :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Kupa sedaciek by to zbytocne predrazila, hlavne ked tie moje su v top stave a vsetky okrem vodicovej su minimum pouzivane. Pochybujem, ze v takom stave by som nasiel aj s vyhrevmi, a za slusny peniaz. To si radsej dam dorobit decky :)

Ono bezpochyby climatronic je o dost dopredu, oproti climaticu, o tom zadna...ale hlavny ucel splni aj climatic. Keby som mal teraz vyberat auto, tak uz s climatronicom. Ale prerabka na climatronic, co vyjde cca 12tis a vyssie, je na dost silne uvazenie...imho zbytocnost <_<

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...